Mój ogród - Janek, cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Janek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 21 paź 2006, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Jacku u mnie to samo, większoś już popalikowana bambusami ale nie wszystko niestety dało radę, najgorzej z różami na pieńku, bo te mocno ruszyły i mają kupę pąków co już jest dosć ciężkie a teraz jeszcze ta woda, wychodze co jakiś czas i staram się choć trochę je otrzepywać...

Krysiu w końcu wstałem, ale nie było łatwo :D chciałem się wybraź na zakupy, bo jutro jade, a tu niespodzianka w postaci zamkniętych dziś wszystkich sklepów. dobrze ze jadę dopiero koło 12 jutro jeszcze rano zdążę co nieco kupić :)

Elu cieszę się, że wpadłaś do mnie znów, bo odwiedziny sąsiadów zawsze cieszą :D nad czosnkami się zastanów bo warto i stosunkowo długo kwitną. a co do pogody to trzymaj kciuki tak jak za maturę, a będzie dobrze :D
Mój Ogródcz. 1 cz. 2
Zapraszam!
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

A gdzie to jedziesz na tą wycieczkę :?: można sprawdzić na Onet jaka będzie pogoda. :wink:
Ale i tak będę trzymała kciuki. :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To życzę Ci Janku miłej i pogodnej wycieczki.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Janek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

jade ze znajomymi z klasy do Brennej na 4 dni. no niestety żaden serwis pogodowy nie przedstawia zachęcające wizji dotyczącej pogody! ale najważniejsze towarzystwo!! :d
Mój Ogródcz. 1 cz. 2
Zapraszam!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Oooo...... :shock:
To bardzo blisko mnie.
Jak pogoda będzie do d........i towarzystwo też to zapraszam do siebie. :wink: :lol:

Ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i wspomnienia też.
Nie zapomnij ze sobą zabrać aparatu a potem wklej w moim wątku o Beskidach jakieś fotki.
Miłej i udanej wycieczki Janku. ;:100
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Janek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

aparat już spakowany więc na zdjęcia możesz liczyć :) trzymajcie wszyscy za pogode kciuki i do zobaczenia (nie wiem czy w przypadku forum można używać takiego sformułowania:)) za 4 dni! :)
Mój Ogródcz. 1 cz. 2
Zapraszam!
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Siemanko kolego, udanej wycieczki i imprezy, jaką zapewne zrobicie ;:18 . Trzymaj formę do naszego zlotu we Wrocku.
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Ciekawe jak tam wycieczka się udała.
Czekamy na fotki. :D
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Janku- aż sam się sobie dziwię, ze mnie u ciebie nie było. Na początku wiosny miałeś całą paletę barw! Szachownice kostkowane, tulipany - wiele odmian, szafirki, psiząb, a do tego migdałek uformowany w drzewko. Niedawno pokazałeś śliczne azalie i różaneczniki- po prostu cudnie!!
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Śliczna ta glicynia... i pomyśleć, że miałam taką w rękach w OBI i dziwiłam się, czemu ma takie krótkie kwiatostany, myslałam, że coś nie tak i nie kupiłam :cry: , jakże żałuję...

Brenna - ta nasza ( moja i M ) ulubiona miejscowość górska, bardzo często jeździmy na Błatnią, wędrujemy zawsze dzikim szlakiem, ostro pod górkę :)
Z przyjemnością pooglądam fotki,
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Awatar użytkownika
Janek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

Cześć wszystkim! właśnie wróciłem i od razu popędziłem na forum :) pogoda niestety nam nie dopisała. deszczowo i chłodno bardzo było, ale humory dopisywały czego efektem jest moje ulubione zdjecie:

Obrazek

Marcinie co do wrocławia to chyba jeśli o mnie chodzi to nie wypali, bo rodzice jadą na wakacje i ja zostaję z babcią... ach szkoda...

Elu fajnie, że znów wpadłaś :) dzięki za odiwedziny a jak widać powyrzej mimo niefajnej pogody wycieczka się udała :D

Priam no w końcu do mnie wpadłeś. ciesze się baaardzo, bo to zaszczyt, mieć takiego gościa :) dzięki za miłe słowa, fajnie wiedzieć ze komuś się podoba praca, w którą się wkłada całe serce i czas :)

Grażynko co do glicynii to pewnie za rok znów będą, bo są chyba co roku :) takze nic straconego. a co do brennej to nie udało nam się wdrapać na błanią z powodu pogody, ale byliśmy na równicy i na pysznych pierogach w chacie pod jej szczytem :)
Mój Ogródcz. 1 cz. 2
Zapraszam!
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Janek pisze: Priam no w końcu do mnie wpadłeś. ciesze się baaardzo, bo to zaszczyt, mieć takiego gościa :) dzięki za miłe słowa, fajnie wiedzieć ze komuś się podoba praca, w którą się wkłada całe serce i czas :)
Zaszczyt :shock: To chyba dla mnie zaszczyt, ze na tym Forum są tacy wspaniali ludzie. Ja tak jak i Ty jestem zwykłym ogrodnikiem pasjonatem ;) miłe słowa padły bo to prawda i uważam, ze każdy człowiek powinien zostać doceniony za swoją pracę. Tym bardziej, ze to praca w ogrodzie, która często traktowana jest z przymrużeniem oka. Podobnie jak Ty wiem ile trzeba pracy i serca włożyć w ogród i pielęgnację roślin dlatego podziwiam i szanuję ludzi takich jak Ty :)

Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
Janek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

dziś od rana pół słońce pół chmury, ale po tej 4-dniowej przerwie ruszam do ogrodu zobaczyć co i jak się pozmieniało i ile mnie czeka pracy. miłego dnia wszystkim życzę! :)
Mój Ogródcz. 1 cz. 2
Zapraszam!
Awatar użytkownika
Janek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Kontakt:

Post »

wybrałem się do ogrod porobić parę zdjęć. rzadko kiedy pokauje ogólne widoczki, więc dziś macie okazję zobaczyć jak wyglądają nie tylko roślinki a ogólnie mój malutki ogródeczek :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Mój Ogródcz. 1 cz. 2
Zapraszam!
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54

Post »

Malutki :) Chciałbym mieć taką powierzchnię - wywaliłbym połowę trawników :D

Ale koniec marzeń - twój ogród prezentuje się pięknie. Wszystko zadbane. Jak patrzę na moje zarośnięte zagony to aż mi wstyd :roll:
Dawid
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”