I nic nie wykopię tylko poszerzę hihi
Ogródeczek An-ki
Ja widziałam 4 albo 5 kolorów:jasnoróżowe,różowe,lilowe.ciemny róż,fuksja ,-tyle zapamiętałam ,bo byłam w całkowitym amoku.Ten zapach,trzmiele bzykające,zero ludzi kupująco-zwiedzających - więc tylko my i pracownicy szkólki.No i jeszcze te widoki na góry,zero zabudowań z tej widokowej strony no jednym słowem idylla.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- mag
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj zrobiłaś mi Aniu smaka. A możesz dać dokładne namiary na to miejscean-ka pisze:Ja widziałam 4 albo 5 kolorów:jasnoróżowe,różowe,lilowe.ciemny róż,fuksja ,-tyle zapamiętałam ,bo byłam w całkowitym amoku.Ten zapach,trzmiele bzykające,zero ludzi kupująco-zwiedzających - więc tylko my i pracownicy szkólki.No i jeszcze te widoki na góry,zero zabudowań z tej widokowej strony no jednym słowem idylla.
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Informacje są w moim wątku.Jest to szkółka Tomszaka,w Czechowicach Dziedzicach.mag pisze:Oj zrobiłaś mi Aniu smaka. A możesz dać dokładne namiary na to miejscean-ka pisze:Ja widziałam 4 albo 5 kolorów:jasnoróżowe,różowe,lilowe.ciemny róż,fuksja ,-tyle zapamiętałam ,bo byłam w całkowitym amoku.Ten zapach,trzmiele bzykające,zero ludzi kupująco-zwiedzających - więc tylko my i pracownicy szkólki.No i jeszcze te widoki na góry,zero zabudowań z tej widokowej strony no jednym słowem idylla.
I nic nie wykopię tylko poszerzę hihi![]()
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dopiero dzisiaj mam czynny internet!
Po pierwsze porzepraszam,że nie odpowiadałam - siła wyższa,ale prosiłam Alionuszkę,żeby dała adres szkółki w Czechowicach - dziękuję.[/b]
Teraz teochę obrazków ze szkółek w Pisarzowicach:

Po pierwsze porzepraszam,że nie odpowiadałam - siła wyższa,ale prosiłam Alionuszkę,żeby dała adres szkółki w Czechowicach - dziękuję.[/b]
Teraz teochę obrazków ze szkółek w Pisarzowicach:

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Alionuszka

Aniu zdjęcia ,jakby nie z naszego regionu...,co znaczą ogrody pokazowe..
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
[quote="Alionuszka]Informacje są w moim wątku.Jest to szkółka Tomszaka,w Czechowicach Dziedzicach.[/quote]
Rany boskie!
Przeciez on robi clematisy Franczaka !!!
W tym ostatniego z dzieł mistrza " Clematis Franczak".

Dziewczęta, tam trzeba z ciężarówką, bo przecież już nikt z Polaków nie stworzy takich pnączy. Nie ma już ogrodu, ani szkółki, tylko trawnik rektora
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21257
Aniu, pokochaj Sympatię, bo ona kwitnie ciągle i do mrozów.
Niewiele jest TAKICH róż.
Rany boskie!
Przeciez on robi clematisy Franczaka !!!
W tym ostatniego z dzieł mistrza " Clematis Franczak".

Dziewczęta, tam trzeba z ciężarówką, bo przecież już nikt z Polaków nie stworzy takich pnączy. Nie ma już ogrodu, ani szkółki, tylko trawnik rektora
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21257
Aniu, pokochaj Sympatię, bo ona kwitnie ciągle i do mrozów.
Niewiele jest TAKICH róż.
- Alionuszka

Tak,tak Aniu,powtarzam za Hanią ,pokochaj Sympatię ,widziałaś jakie u mnie ma kwiaty i jakie przyrosty...
Potrzebuje tylko wielkiej podpory.
Zajrzyj na p.w.
Potrzebuje tylko wielkiej podpory.
Zajrzyj na p.w.
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Albo praca albo przyjemności -nie do pogodzenia-przykro.Gagawi następnym razem coś wymyślimy.
Haniu, dużego wyboru klematisów nie było a już imiennika na pewno.Chyba ,że coś dowieżli.Jeszcze parę zdjęć:

Alionuszka - Nela rozmyśla-gdzie mam wcisnąć oczko,bo przecież muszę go mieć hihi

Kupiłam klematis Juuli grupa integrif0lia-Kwiaty niebieskie,kwitnie obficie od -7-09.,tawułkę,3 azalie,różyczkę okrywowa czerwoną-jutro pokażę.
A sympatię,no cóż,muszę pokochać.Jutro idę zamawiać podpory.Dobrej nocy dla wszystkich miłych gości.
Haniu, dużego wyboru klematisów nie było a już imiennika na pewno.Chyba ,że coś dowieżli.Jeszcze parę zdjęć:

Alionuszka - Nela rozmyśla-gdzie mam wcisnąć oczko,bo przecież muszę go mieć hihi

Kupiłam klematis Juuli grupa integrif0lia-Kwiaty niebieskie,kwitnie obficie od -7-09.,tawułkę,3 azalie,różyczkę okrywowa czerwoną-jutro pokażę.
A sympatię,no cóż,muszę pokochać.Jutro idę zamawiać podpory.Dobrej nocy dla wszystkich miłych gości.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Alionuszka

No..ładnie wkomponowałaś mnie w oczko wodno-japońskie,na taki akwen musiałabym dokupić trzy takie moje działki.
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości