Powolna metamorfoza - 2009,cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bishopciu znowu susza!
.........to bedzie [ jeśli bedzie 8) ] kolejny rok PERUWIANSKI!
pora mokra[ zima] i pora sucha[ reszta].........nie mam koncesji na kaskade i kursu mechaniki płynów na pompe :o co robic?.........mam potok
ale w kanionie
hmmm
dobry dzien bo lotnisko w Londynie zasypało[ 30 cm sniegu
] i smocza rajza odwołana w tym tygodniu hurrrrra!!!!!!!!!
cmokasy z gór

pora mokra[ zima] i pora sucha[ reszta].........nie mam koncesji na kaskade i kursu mechaniki płynów na pompe :o co robic?.........mam potok

dobry dzien bo lotnisko w Londynie zasypało[ 30 cm sniegu

cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Piękne masz te tulipany!
Fajnie wyglądają z szafirkami ..
a ja dziś kupiłam heiotrop bo przypomniałam sobie, że Hania pokazywała u kogoś w jakimś fajnym towarzystwie... i nie mogę sobie przypomnieć u kogo i z czym ... (coś mi Gerruda się kołacze po głowie i róże)
a ja dziś kupiłam heiotrop bo przypomniałam sobie, że Hania pokazywała u kogoś w jakimś fajnym towarzystwie... i nie mogę sobie przypomnieć u kogo i z czym ... (coś mi Gerruda się kołacze po głowie i róże)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Lisko
heliotrop ze slazówka biała
taki heliotrop peruwianski jest swietny na komary i meszki[ na wypadek gdyby susze odwołano
]
Bishop.....ogladam kwitnace tulipany i oczom nie wierze......czy one sa prawdziwe?
cmokasy z gór

heliotrop ze slazówka biała

taki heliotrop peruwianski jest swietny na komary i meszki[ na wypadek gdyby susze odwołano

Bishop.....ogladam kwitnace tulipany i oczom nie wierze......czy one sa prawdziwe?
cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Najprawdziwsze, prawdziwe. Dzisiejsze, jeszcze ciepłeminismok pisze:[...]czy one sa prawdziwe?

A z heliotopu zrezygnowałem, ale nie pamiętam czemu. Bo on szklarniowy jest? Czy coś mi się pomyliło? Za to róże będę podsiewał lwią paszcza karłową. I może kocimiętką?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Brrrawo za pamięć!liska pisze:Piękne masz te tulipany!
Faktycznie, to Gosia robi te malarskie kompozycje.
Piękne.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=644
smoczyco! właśnie! ze ślazówką!
Haniu czyli dobrze myślałam że Gertruda coś wykombinowała
No i mam wysiany
Jeszcze kocimiętki szukam pod róże...ale się dowiedziałam dziś w ogrodniczym, że jeszcze czas..
Haniu czyli dobrze myślałam że Gertruda coś wykombinowała

No i mam wysiany

Jeszcze kocimiętki szukam pod róże...ale się dowiedziałam dziś w ogrodniczym, że jeszcze czas..
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Gieniu, ja lubię prawie każdy zapach w ogródku. Może za wyjątkiem gipsówki i gnojówki z pokrzywy. Ale skoro tego nie trzeba siać, to rozejrzę się za sadzonkami
Haniu, od Ciebie do Niedzicy jeszcze kawałek, ale co to dla gorali
Onie wiedzą wszystko o sąsiadach
Izo, hiacynt po Twoim wczorajszym pisaniu postanowił zrobić się też na biało. Tak bieleje:
A na świecie zawitała wiosna. Ptaki szaleją radośnie, pomyślalem, ze to wróble i chcialem spotografować dla KaRo, ale uciekły na leszczynę i staly się słabo widoczne. I wcale nie wiem, czy to one:
Ta mała biała kropeczka w kubku, to kielek frezji
I powoli robię się specjalistą od powiększania deficytu budżetowego. Dziś na starociach wypatrzyłem metalową latarenkę:

Uciekam ciąć drzewka
Haniu, od Ciebie do Niedzicy jeszcze kawałek, ale co to dla gorali

Izo, hiacynt po Twoim wczorajszym pisaniu postanowił zrobić się też na biało. Tak bieleje:

A na świecie zawitała wiosna. Ptaki szaleją radośnie, pomyślalem, ze to wróble i chcialem spotografować dla KaRo, ale uciekły na leszczynę i staly się słabo widoczne. I wcale nie wiem, czy to one:

Ta mała biała kropeczka w kubku, to kielek frezji

I powoli robię się specjalistą od powiększania deficytu budżetowego. Dziś na starociach wypatrzyłem metalową latarenkę:

Uciekam ciąć drzewka

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz