Ali uśmiechnięty ogród cz.1
Grzesik dziękuję za rady
Dalo Ty to jak pszczółka się uwijasz
u mnie aż tak dużo do pracy nie ma ja po troszku też robię a i mama co wyjdzie to trochę posprząta
musimy jeszcze wywalić śliwę, potem trzeba skopać rabaty , sadzić i siać
ja większość wysadzać będę do grunty i nie pędziłam nic w domu jeszcze ;) wolę żeby mi wszystko kwitło jak będzie w lato cieplutko
No i jeszcze muszę zmodyfikować plan nasadzeń rabatowych, żeby jakoś to wyglądało bo też co chwila mi czegoś przybywa

Dalo Ty to jak pszczółka się uwijasz

musimy jeszcze wywalić śliwę, potem trzeba skopać rabaty , sadzić i siać

No i jeszcze muszę zmodyfikować plan nasadzeń rabatowych, żeby jakoś to wyglądało bo też co chwila mi czegoś przybywa

- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alu, to ja oczywiście wiem, gdzie ten sklep, tyle że dla mnie to są Babice
Zawilca wiem, że trzeba namoczyć przed posadzeniem, ale niech się wypowiedzą Ci, którzy go mają. A jaskra nieopatrznie posadziłem jesienią i zgnił. Więc teraz już wiem, że nie lubi wody i lepiej go posadzić na wiosnę tak, jak Ty zamierzasz.

Zawilca wiem, że trzeba namoczyć przed posadzeniem, ale niech się wypowiedzą Ci, którzy go mają. A jaskra nieopatrznie posadziłem jesienią i zgnił. Więc teraz już wiem, że nie lubi wody i lepiej go posadzić na wiosnę tak, jak Ty zamierzasz.
Witaj Alu. Wpadłam po dłuższej nieobecności, bo nie miałam dostępu do netu. GRATULUJĘ SREBERKA! Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale! Śliczne bratki, tak kolorowo się zrobiło. Miłego dnia Ci życzę!
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Halinko, Grażko witajcie
dziękuję za odwiedziny
Jolu ostatnio jakoś mniej czasu mam
, jak mam chwilkę po szkole to na ogródek lecę kosztem komputerka...
Ale zaglądam do Was, zaglądam ;) i będę
dzisiaj powsadzałam troszkę kwiatów, i porządki porobiłam, już coraz ładniej się robi, ale czekam aż wszystko będę mogła już posiać i posadzić ale jeszcze nie mam końcowej koncepcji ;)

Jolu ostatnio jakoś mniej czasu mam

Ale zaglądam do Was, zaglądam ;) i będę

dzisiaj powsadzałam troszkę kwiatów, i porządki porobiłam, już coraz ładniej się robi, ale czekam aż wszystko będę mogła już posiać i posadzić ale jeszcze nie mam końcowej koncepcji ;)