Działka szafir 44

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Re: Działka szafir 44

Post »

Małgosiu kochana! Od jesieni jestem w rozjazdach i dlatego zaglądam od czasu do czasu na forum. Nie jestem na bieżąco, więc tylko wpadam i obserwuję. Jeszcze trochę i wrócę do domu to będzie więcej czasu, chociaż mam nadzieję, że wiosna zawita na dobre i trzeba będzie pracować na działce. Tak się złożyło! Myślę co tam w domu? Syn zagląda do skrzynki pocztowej i podlewa kwiatki. Tęsknię już za swoimi kątami. Wktótce się to zmieni. :D Pozdrawiam Cię gorąco. ;:196
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p
Od: 28 paź 2008, o 19:21

Post »

Mariolu ten śnieg nas chyba nie ma zamiaru opuścić :!: U mnie dziś było nawet ładnie w dzień a wieczorem ooo proszę dosypało że hej i na dodatek jeszcze przymroziło proszę zobacz

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Małgoś. Ja juz nawet nie wstawiam dzisiajszych fotek, bo znów tylko biel na nich widać. Dobija mnie ta zima, wiec troche zakupów nie zaszkodziło. Pozdrówka ;:196
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Grażynko nie wiedziałam że jesteś poza domem i z tego co piszesz jesteś już długo nie do pozazdroszczenia ale nie raz tak trzeba ! Pomyśl sobie że jak przyjedziesz wszyscy domownicy będą się cieszyć ;:138 A jak wrócisz to zacznie się ,,orka'' na działce czasu zawsze brak ale myślę że będziesz w miarę możliwości zaglądać. Cieplutko pozdrawiam buziaki i to zdjęcie dla Ciebie ;:196

......................Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Gosieńko masz rację ale nie mogłam się oprzeć bo to nie do pomyślenia żeby 15 marca tak sypało dla Ciebie trochę kolorku i ciepełka ;:3 Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:138 Szafir 44 podoba mi się ta rabatka, zrobię tak u siebie, ale posadzę tam skalniaki i pokaże Ci w środku lata. Miło mi :wit Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziękuję Małgoś. Ja juz wariuję przez tą zimę. Powysiewałam oczywiście za wcześnie pomidory i papryki, teraz pikowałam, bo co z nimi robic?? Różyce kupione wynisłam do altany bo tam chłodniej, w domu zaczęły masowo wypuszczać pąki. Toz to niepodobne, abym grochu i bobu nie wysiała. A dla nich juz ostatni dzwonek .Gosia pozdrówka ;:196
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Mariolas
500p
500p
Od: 20 paź 2009, o 23:47

Post »

:( Małgoś u mnie podobny widok i -1 cały czas .... co by nie było ja nie znająca się na niczym posiałam pomidory "fiutki" i powschodziły sa zdrowe ładne stoją w widnym oknie ale czy przetrwają :( po za tym wysiałam sporo kwiatów wszystko wschodzi a tu śnieg i co gdzie ja to posadzę :( Ciekawe jak yuki twoje czy przetrwają :)
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Tosiu witaj :wit w moim ogródku,miło mi że trafiłaś do mnie :!:
Chętnie zobaczę jak zrobisz tą rabatę i jaki efekt będzie,choć myślę że na pewno będzie ładna.
Dziękuję również za wspaniałe zdjęcia piękne róże,iglaki a to zdjęcie z ptakami na dłoni cudowne, niespotykane co to za ptaki i jak udało Ci się tak je oswoić :?: Serdeczne pozdrowienia i pędzę do Ciebie ;:65
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Giguś no to z tymi Twoimi wschodzącymi roślinkami nie za ciekawie bo ta wiosenka nie chce do nas przyjść :!: Jestem pełna podziwu że już tyle masz nasadzeń bo ja szczerze mówiąc nic nie wysiewam już w domu ponieważ małe mam mieszkanko bez balkonu. A na dodatek w zeszłym roku miałam sporo tego i jakoś kiepsko mi to wyszło więc stwierdziłam że nie będę się w to bawić poczekam aż dojrzeję do tego :;230 Pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Mariolko byłam parę dni temu na działce i myślę że yuki mają się dobrze tak więc jak tylko będzie czas to nie zapomniałam i prześlę tak jak obiecałam (tylko kiedy będzie najlepszy termin może wiesz bo ja noga jestem :;230 ) A co do Twoich wschodzących roślinek to myślę że dadzą radę i przetrwają poza tym masz dom to zawsze gdzieś je w trochę chłodniejsze miejsce postawisz i jakoś wstrzymasz ten ich rozwój ;:7 Nie martw się będzie dobrze damy radę i tą zimę wygonimy :heja
Tyle mam nowych planów i tak bym już pobiegła na działkę a tu masz babo placek. A to na rozweselenie zdjęcia z Holandii.

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Dziś byłam w Biedronce i zobaczcie co kupiłam

............................. Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Małgosiu gdzie nie wpadam tam wiosenne zakupy :) śliczne te fotki z Holandii :tan
Mariolas
500p
500p
Od: 20 paź 2009, o 23:47

Post »

Małgoś zrobiłyśmy te same zakupy :)
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Trzynastko nic dziwnego że wszyscy szaleją z zakupami bo pragną przywołać tą wiosnę by
wreszcie przyszła i muszę powiedzieć że to chyba zadziałało :;230 dziś u mnie było bardzo ładnie prawie jak wiosną jeszcze chłodno ale myślę że to idzie w dobrą stronę wreszcie.Zdjęcia z Holandii zrobił mój syn jak był w zeszłym roku pokażę jeszcze jedno ,będzie to drzewo ale zobaczcie jakie ma kwiaty :!:

Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”