Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Arturze i nie przejmuj się ale na pewno wpadająi zaglądajądo Ciebie ja też ale zima to martwy sezon. Niech tylko przyjdzie wiosna to zobaczych jak będzie. Ja sięgam do jakiś starych zdjęć. wczoraj poskanowała mi moja chrześnica
Genia
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witaj Arturze :lol:
Bardzo dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa :lol: Równy chłopak z Ciebie i bardzo wesoły
:lol: Pozdrawiam
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Arturze.Jak to sie stało, że 1,5 miesiaca masz juz Swój wątek, a ja jeszcze w nim nie byłam, to nie wiem. Jakieś chyba zaślepienie mnie dopadło. Obejrzałam cały wątek od początku stwierdzając, że bardzo pracowity i pomyslowy z Ciebie młody ogrodnik. Urzekły mnie przecudne kolorowe fotki na pierwszych stronach. A teraz wystrój świateczny Twego domu. Cudownie wszystko umiesz skomponować. Podziwiam Cie i gratuluje zarazem. Czytam, że chorujesz, więc zdrówka jak najszybciej życzę i obiecuję, że z przyjemnościa będę do Ciebie zaglądać. Pozdrawiam serdecznie :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Geniu , Jadziu , Gigo... - dziekuje wam bardzo za odwiedziny :D ;:1 .
Giga- dziekuje za pochwały i miłe słowa... :oops: . Ano tak jakos zleciało , ze juz od 15, miesiaca mam swój watek... Może niezauważyłaś , bo ostatnio był strasznie zakopany... :lol: Szkoda , ze nie mam więcej fotek z lata.... , ale w przyszłym sezonie " natrzaskam " ich na pewno bardzo duzo od samej wiosny :) , juz sie nie moge doszekac... :D . W wolnym czasie zajrze poogladac pięknosci u ciebie :D .
Pozdrawiam was serdecznie i zycze duzo zdrówka :D .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Arturze i ja trafiłam do ciebie i do Twoich cudownie kolorowych rabatek,widziałam,że nie tylko mnie się spodobała taObrazek.Masz bardzo ładne róże na pniu,gazania w pięknym kolorze.Niedawno dostałam szczepki kwiata ,u Ciebie udało mi się go zidentyfikować,chodzi mi o aeonium,nie miałam pojęcia,że kwitnie.Pięknie zabezpieczyłeś roślinki,ja niektóre okryłam agrowłóknina,część gałązkami,ale Ty zrobiłeś to o wiele lepiej.Fajnie,że znalazłeś sobie takie hobby,storczyków masz sporą kolekcję i kwietnik super fajny,no i gratuluję aparatu cyfrowego,wiosną będziesz szalał po ogródku i robił fotki,a my będziemy podziwiać :D ,pozdrawiam.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Dziekuje , bardzo za odwiedziny i miłe słowa :oops: :D , na tej rabatce teraz sa tylko tulipany , a róze eksmitowane na inna długa różana , nowa rabatę... , tam beda lepiej wygladały.. , bo z jednej strony blisko klombiku jest chuśtawka a z drugiej wierzba na pniu.. i zmuszony byłem przesadzic.. , ale i tak zrobie wszystko by ten klombik był kolorowy i w srodku poszadzę na pewno jakis ładny kwitnacy krzew , byc może i jakąś róże , może wielkokwiatową? , najwyżej wierzbe bardziej przytne.. :lol: . jeśli masz okryte róze agrowłuknina i gałazkami to bardzo dobrz e, na pewno im nic jie będzie... , Ja swoim 3 piennym ( bo oprócz tych dwóch piennych rózowych mam jeszcze bordową :) ) usze opatulic długie pieńki... A storczyków mam tylko 9... , ale na pewno od wiosny kolekcja sporo sie powiekszy :) , bo teraz nie będę kupował ze wzgledu na pogode bo storczyki dostaja szoku i gubia paki... :cry: . Kwietnik musiałem eksmitowac do innego jaśniejszego pokoju bo zobaczyłem ze storczykom nie pasi.. i mój jeden biedny storczyk przedłuzył ped i miał miec 2 kwiatki a ma jednego , bo drugi paczek usechł bo miał za ciemno... Teraz 4 storczyki stoja na bardzo jasnym parapecie , a reszta na kwietniku razem z innymi kwiatami.. :D . A na wiosne na pewno będę szlał i z aparatem i z kwiami.. :lol: , juz sie niemoge doczekac... , coroczne przynajmniej 3 przejazdzki do wielkich tuneli z kwiatami :mrgreen: i to skakanie i bieganie w srodku i wachanie... , ach.... rozmazyłem sie... Pozdrawiam ! ;:3
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Myślę,że z taką pasja to na pewno stworzysz cudne i kolorowe rabatki,zawsze coś zmieniamy z biegiem czasu,przesadzamy w inne miejsce,bo okazuje się po pewnym czasie,że tam nie pasuje roślinie,ja też często zmieniałam miejsce roślinkom,tylko po to żeby im lepiej się rosło,sadząc nie zawsze wiedziałam jakie będzie odpowiednie miejsce,ale na forum dużo można sie nauczyć.Nie dziwię się,że się rozmarzyłeś ,wszyscy marzą o tym żeby już pobiegać po ogrodzie :lol: :lol: :lol: .Dobranoc.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ja tez bardzo często zmieniam miejsce roślinkom , szczególnie jednorocznym... , a jak byscie usłyszeli ile razy przeszdzałem odrobine aksamitek z jednej rabatki to byscie powiedzieli żem chyba gupi.... :shock: Dobrze , ze to tylko jednoroczne i niegniewały sie na mnie . Najpierw siałem , potem pikowałem do wększych doniczek , potem do duzych donic , na rabatke.. , a to tam slimaki , albo kret , to na inna , potem znowu inne szkodniki i do donic.. , w przyszłym roku chyba nakupie z 10 opakowań srodków na mrówki i slimaki.... :twisted: . Dobrej nocy hal :D
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

O slimakach poczytaj u mnie...Masakra! mam ich tysiace..W tym pomrowy :evil:
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Czytałem , czytałem... , miedzy nasza działka a sąsiadów jest mała niezagospodarowana przez nikodo moze ze 2 ary.. i tam jest łaka a z niej w czasie deszczu schodza sie slimaki przerzucam przez płot albo wywalam w wiadrze daleko... , czasem tez tłuke.. , nienawidzę ochydztwa... :evil: .
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

witaj Tulipanku i ja pozwoliłam sobie tu zajrzeć wprawdzie nie do końca bo już pora nocna, nie wiem co powiedzieć by nie powtórzyć wcześniejszych opini ,ale jest super, po prostu pięknie wszystko rozplanowałeś jest cudnie i kolorowo ,jutro wpadne z kawą ;:40
elka1606
100p
100p
Od: 22 paź 2008, o 11:28

Post »

Arturze ale u Ciebie już jest piękny Świąteczny nastrój :D wspaniale to wszystko wyglada ,amnie dopiero czeka ubieranie choinek i strojenie domu :wink:
Pozdrawiam i wesołych rodzinnych Swiąt Zyczę
Obrazek
Pozdrawiam -Ela
Mój ogród
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie !
Zosiu - Dzięki wielkie :wink: , czekam az znowu wpadniesz z ta kawa... :wink: :D . Wczoraj przeglądałem twój watek ogródkowy , ale było juz pozno i niemiałem siły juz pisac.... :oops: , ale na pewno jeszcze zajrzę do Ciebie :D .
Elu - Dziekuje :) , u nas tez jeszcze dom nie przystrojony.... , a zajmuje nam to duzo czasu... :? , mama nadzieje ze sie wyrobimy.... :shock: . Dziekuje za zyczenia i oczywiście z całym serduchem ;:167 odwzajemniam :D
A to dla was wszystkich :) :
Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Dziękuję piękna choineczka
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Nie ma za co... :) :lol: , wiadomosc na Pw Geniu... :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”