Shalina- Halinko,Kasiu74; jarha-Halinko ; ewita44-Ewuniu; PEPSI-Małggosiu ;tencia; korzo_m-Dorotko ; Igala; cyma2704-Soniu; Danusiu z
Witajcie kochani
Śniegu u mnie sporo stopniało. Coś tam jeszcze jest .Ale nie dużo. A tu z dnia na dzień idzie coraz większy mróz.
Zima ma prawo. Ale odzwyczailiśmy się od takich mroźnych zim. Ale wszystko do przeżycia.
Ale faktycznie jak jest biało , puchowo, to ogród wygląda bardzo malowniczo, pięknie. Szkoda, że takich dni jest mało.
Dziękuję bardzo za te pozytywne opinie co do moich obrazów. To ważne i budujące.
Cieszę się,że wyrażacie swoje opinie , swój obiór. Anioły maja na głowie dużo, przecież to takie wielkie nasze ochroniarze .
Zawsze czuwające, zawsze gotowi nam pomóc. I warto chociaż jednego mieć w domu. To taki symbol .
Ale na naszą pamięć bardzo oddziałujący

Jeden z nich już sprzedałam.
Inne czekają jeszcze na chętnych.
Te poidełka były nie drogie 35 zł .A dość spore 32 cm średnicy. Kupiłam te wszystkie rzeczy W takim supermarkecie
Tedi
Kupiłam tam jeszcze ozdoby rdzewiaczki elfy. Może jutro zrobię im zdjęcie.
A wiecie, ze moja choinka wciąż w roku stoi i wcale jeszcze sie nie sypie. Pewnie jeszcze sobie długo postoi.
Dziękuję za ciepłe słowa i życzenia i za pozdrawiam cieplutko
kania-Kasieńko Zimy za naszych dziecięcych czy młodych czasów były bardzo śnieżne i mroźne.
Ja nie mam nic przeciwko temu aby takie zostały. Wszelakie zarazy wymroziły by i może te paskudne śpiwory i komary. .
Kasiu, różnie mi idzie z namalowaniem obrazu. Te z aniołami ma wymiary 40 x 60.I np do jednego i 2 podejścia w różnych 2 dniach do niego miałam. Tz. 2 dni. Bo samym malowaniem człowiek nie żyje. Czasami zacznę i w dany dzień ukończę. A czasami zacznę jakiś obraz i czeka na wykończenie parę tygodni. Taki nam np. zaczęty i czeka na swój czas. Czasami muszę ze 3 razy po trochę coś malować w nim.
Najbardziej lubię malować jak jestem sama w domu, jak mam wolny czas.to taki luzik. Często nastawia sobie jakąś muzyczkę czy też jakieś rzeczy do słuchania mówione.
A to mój ostatni obraz .Jedno podejście było parę tygodni wcześniej A teraz drugie i wykończony. Ogłosiłam go i w ten sam dzień już znalazł kupca. Idzie na ludzi. A ja mam kasę na następne materiały malarskie.
vita-Wiktorio Cieszę się, ze do mnie tutaj zajrzałaś
Cieszę się ,ze moje dekoracje świąteczne ci się spodobały.
Przed tymi nadciagającymi mrozami owinęłam agro-włókniną klonik palmowy( mam mam go pierwszy rok. I to jego pierwsza zima i róże na pniu. Mam nadzieję ,ze przezimują. I będą dalej w moim ogrodzie.
Reszta musi sobie dać radę sama.

A ty jesteś przecież też z lubelskiego blisko mnie. Z samego Lublina ? Okrywałaś coś ??
Bobka-Bogusiu Witaj w nowym sezonie
O tak bardzo mi spodobała ta hosta u Halinki. Fakt takiej nie mam. Jakieś pewnie sobie w tym roku dokupię.
a królową host to raczej nie jestem. Ja mam tylko 100 host .A Halinka 200.To ona pewnie zasługuje na ten tytuł
Jak tam coś już planujesz z kupnem nowych jakiś roślin ??
wanda7-Wandziu Witaj! Cieszę się ,że spodobały ci się moje bombki, obrazy. W sumie to od bombek zacząłem swoje prace. Kilka lat temu .Potem pudełka i jaja wielkanocne. I już rok z obrazami. I to wciąga .Chce mi się jeszcze malować. Tylko czasu wolnego na te hobby mało. Ja nawet i w zimie mam czas wypełniony .Ciągle coś robię. W zimie kiedyś więcej książek czytałam. A teraz i na to mniej czasu .Ale coś tam pomału czytam.
U ciebie też zimno, mrożnio ? Ponoć teraz tam śnieg pada ? Tak mi córcia pisze, że w warszawie teraz pada śnieg.
Pozdrawiam cieplutko