Cynamonowy ogród ... dopiero będzie piękny ;-)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Kochanie ja swoim pieskom kupiłam obroże chyba nazywają się kitlex jedna kosztuje tak jak na moje psy około 60 zł ,czym mniejszy piesek tym tańsza obroża :wink: U psów kąpiących się w jeziorach tak jak moje działanie jest krótsze bo około 3 mieś .Pieski które się nie kąpią 6 mieś .
Naprawdę warto kupić .Ja 2 lata temu to samo miałam z Guciem oj ca się strachu najadłam :(
Tego lata gorszym utrapieniem dla moich piesków były osy ,a z kleszczami miałam spokój
Obrazek
Cieszę się ,że już wszystko ok z Zorbim a tak w ogóle to on miał szczęście ,że trafił do Ciebie masz wielkie serce :lol:
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj EWO

Jak to się stało , że do tej pory nie trafiłam do Ciebie - sama nie wiem . Tak wiele nas jest tutaj , że trudno wszędzie być . Dzisiaj za to napatrzyłam się do woli . Piękne maki , dalie . Śliwki , grusze i winogron , aż ma się ochotę po nie sięgnąć i spróbować / ślinka cieknie /.
Ewa - akwarele piękne - proszę wstaw jeszcze kilka lub utwórz nowy temat :!: Są tak ładne , że przyjemnie jest nacieszyć oczy :shock:
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 19:45

Post »

Jadziu, dzięki za psie rady ;) Zorbi doatawał FrontLine - środek przeciw kleszczom w lutym - wtedy była ogromna inwazja. Teraz trochę przegapiłam, bo kleszczy nie było i ... wpadka, ale na szczęście już po strachu :D

Ewuniu, bardzo się cieszę, że zbłądziłaś do mnie ;)

Remont nas zamordował ;:5 , wywiało nas na wieś, wyobraź sobie roczny remont generalny, na dwoje artystów w średnim wieku ;), wrażliwych dusz ... to zdecydowanie za dużo ... mam nadzieję, że zimą odetchniemy i rozmalujemy się na całego :D
Bogusia2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2008, o 20:00

Post »

Ewo, oczarował mnie Twój ogród. Wierzba, sad. Do tej pory drzewa owocowe zachwycały mnie w porze kwitnienia, owoce wolałam oglądać na rynku ułożone w piękne pryzmy. Ale owoce na Twoich drzewach zaszokowały mnie. Cudne. No i jakie smaczne. Wyobrażam sobie, ze Twoje patio pod wierzbą będzie śliczne. Próbka już gotowa w Śródziemnomorskim zakątku. Nie powinnam tak mówić ale zazdroszczę Ci :oops: agapantów i datur. W przyszłym roku muszą zagościć wraz z olendrami również na moim tarasie. I jeszcze jedno spostrzeżenienie - dzieli nas tylko 70 km, a u Ciebie w ogrodzie glina, u mnie szczery piasek. Pozdrowienia od Kaji dla Zobriego.
Obrazek
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewciu piękne te twoje akwarele :shock:
Obejrzałam całą kolekcję i muszę napisać że naprawdę masz talent i pięknie malujesz :lol:
Podobają mi się bardzo twoje obrazy :D
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
kamixsa
200p
200p
Od: 12 kwie 2008, o 17:32

Post »

Witaj Ewo śliczne kany ,maki i jesienne kompozycje ,a akwarele bajka :lol: :lol: przerobiłaś owoce miałaś ich ogrom jak ci poszło :wink: :wink:
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogusiu, też uwielbiam drzewa owocowe w porze kwitnienia :) a teraz doceniam i podziwiam to, co Natura przynosi nam w darze, pełne kosze owoców, najrozmaitszych i przepysznych ;)
Agapanta mam już od kilku lat, natomiast datury i oleander są tegorocznymi nabytkami, zobaczymy jak zniosą zimę.
Zorbi bardzo dziękuję za pozdrowienia i posyła pięknej Kaji wirtualnego buziaka, może ich kiedyś ze sobą poznamy ? :D
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu, jak miło, że odwiedziłaś moją "galerię" i bardzo się cieszę, że akwarele Ci się spodobały, dzięki za ciepłe słowa :lol:

Krysiu, cały czas jeszcze je "przerabiamy" teraz na tapecie są ciemno czerwone gruszki nadzwyczajnej dobroci ;) a potem już tylko ... jabłka ;) Dzięki za pochwały, chyba są trochę na wyrost ;)
Bogusia2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2008, o 20:00

Post »

Ależ oczywiście, z największa przyjemnością. Wreszcie to tylko 70 km! a jak przerabiasz te gruszki, czy podajesz je 3 razy dziennie na posiłki czy jakoś przetwarzasz?. Ja dziś zaczęłam robić powidła wg przepisu Hanki1, maja leżeć 24 godziny posypane cukrem a jutro 3 godziny smażenia bez mieszania i już prawie gotowe.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gruszki czekają pokornie na drzewie, a część na balkonie ;) ... zrobię chyba w soku własnym z niewielką ilością cukru. Chętnie poczytam inne przepisy, może troszkę w słabej zalewie octowej.
Jak się troszkę ociepli to ... przyjeżdżajcie :D
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Ewuniu!
Powinnaś koniecznie założyć drugi wątek ze swoimi pracami. Te akwarele są cudowne! Nie powinnaś ukrywać przed Forumkami takich piękności - to niehumanitarne.
Cieszę się,że z psiną już wszystko OK. Ja co roku w lutym-marcu mam problem, bo mój psiak to istny "kleszczołap".
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Izuniu, cieszę się bardzo, że podobają Ci się akwarelki ... a drugi wątek? , chyba za wcześnie ;) może jak namaluję więcej tej zimy, to wiosną pokażę. Buziaki na dobranoc :)
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny, same powiedzcie ...
czy ta róża nie szykuje się do lotu ??? :lol:

Obrazek

Te czerwone, namalowałam wiele lat temu i ...
zawsze śmieszyło mnie, że jedna z nich wyraźnie ... odlatuje ;)

Obrazek

- obraz olejny, wym. 73x83 cm
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

O Qurczę-śliczna,będę do Ciebie wpadała,aby obejrzec i te w żywe i akwarelki.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Pokazuj obrazy pokazuj...będziemy sie zachwycać :)
śliczne te czerwone róże... a ten róż to nie New Down?
z uśmiechami Iza
u liski
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”