No była i to całkiem ogromna. Już od paru dni się forum "krzaczyło". Ja też straciłam ostatnie wpisy ale całe szczęście nie cały wątek. Śmiesznie to wyglądało wczoraj - pojawiały się posty, których nie pisałam a dodatkowo pojawiło się parę o nieprzyjemnej treści.
W każdym razie dobrze, że już po wszystkim
No właśnie! Nie mogę odnaleźć swojego wczorajszego postu. Któraś z dziewczyn miała Nobile na wymianę, odpowiedziałam i teraz nie wiem komu, a postu nie ma.
No właśnie, teraz trzeba będzie wszystko od nowa uzupełniać. U mnie wczoraj od południa ukazywał się tylko komunikat o awarii i nie miałam szans na wejście do forum. Widziałam też w poczcie zawiadomienia o nowych wiadomościach z forum, ale okazuje się, że nie dotarły, albo się wykasowały. Jeśli ktoś coś pisał do mnie na PW w ciągu 2 ostatnich dni, to proszę o powtórkę, bo nic nie dostałam.
Grażynko nowości śliczniutkie, co jeden to ładniejszy nie potrafię się zdecydować który podoba mi się najbardziej, bo wszystkie piękne. Gratuluję pędu w sabotku ;:12
Joluś, nie wiem, czy pachnie tak samo, ale jedno jest pewne, że pachnie mocno, takimi typowymi perfumami. Na szczęście nie jest ten zapach dokuczliwy, choć siedzę przy nim 3/4 dnia.