Ogródek rozmaitości - darob66
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- tok76
- 100p
- Od: 18 paź 2008, o 07:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marzenko wybacz że się wtrącę, ale bardzo zaciekawiła mnie sosna "tiny kurls". Jest piękna!!!!!!! napisz coś więcej np czy mocno się rozrośnie i jaki będzie miała pokrój. Nie wiem czy to też miejsce bym się pytała ale ...a co mi tam!zapytam. Czy macie ją juz w sprzedaży a jeśli tak to jaka wielkość i... cena.
Pozdrawiam, Gosia
- darob66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 sie 2007, o 22:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam;
Izabello i Gosiu dzięki za odwiedzinki
Gosiu śpieszę z odpowiedzią na Twoje pytania;ta sosenka to tzw.,,czarcia miotła,, znaleziona na pinus strobus,,Torulosa,,.Z takich,, czarcich mioteł,,po zaszczepieniu i obserwacjach powstają cudne nowe odmiany
.Ta odmiana jest małą sosenką o pokręconych igłach w kształcie kuli.
W chwili obecnej w sprzedaży jej nie mamy.
Pozdrawiam Marzena
Izabello i Gosiu dzięki za odwiedzinki

Gosiu śpieszę z odpowiedzią na Twoje pytania;ta sosenka to tzw.,,czarcia miotła,, znaleziona na pinus strobus,,Torulosa,,.Z takich,, czarcich mioteł,,po zaszczepieniu i obserwacjach powstają cudne nowe odmiany

W chwili obecnej w sprzedaży jej nie mamy.
Pozdrawiam Marzena
- tok76
- 100p
- Od: 18 paź 2008, o 07:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marzenko dzięki za odpowiedż. No to ja poczekam aż będziecie mieć ją w sprzedaży, bo jest taka śliczna że muuuuszę ją mieć. Ostatnim moim nabytkiem jest thuja plicata"whipcord". Piękna i niespotykana , bo szczepiona na ok metrowym pniu. Czekam na "tiny curls". Mam nadzieję że się doczekam...
Pozdrawiam, Gosia