Dziękuję wszystkim za odwiedziny. :P
Mogłam zastosować pomysł z półeczkami z braku miejsca (wczoraj kupiłam 6 storczyków z przeceny i teraz zastanawiam się, gdzie je umieszczę) tylko w pokoju syna, bo on jest teraz gościem w domu i te półki nikomu nie przeszkadzają. Widząc coś nowego- mam na myśli roślinkę- , nie potrafię się opanować i kupuję.
Super wymyśliłaś z tymi półeczkimi chyba będę musiała "podkraść" bo u mnie w domu nie mam już zupełnie gdzie stawiać moich roślinek a ich ciągle przybywa
Monika, ja już chyba przystopuję z zakupami, bo naprawdę nie mam gdzie umieszczać roślin. Co prawda dziś oglądałam witrynę storczykową i gdyby storczyki wyekspediować z okien do witryny to... ale jeszcze muszę męża przekonać, że to niezbędne i konieczne (może po dobrym obiedzie ) dla dobra storczyków.
Ależ dawno mnie tu nie było , a tu tyle nowości Moje zamiary niekupowania spełzły na niczym - nie potrafię się oprzeć "zielonościom". Chodzi za mną taki jeden... kwiatek
Moniko, chodzi za mną filodendron czerwieniejący, metr wysokości, owinięty wokół palika - widziałam go w Auchan i chyba na polepszenie fatalnego wręcz samopoczucia kupię.