Beaby, Beatko - my obie takie ogrodniczo- krawiecko zakręcone. Jak skończę sukienkę to pokażę. Córce się podoba

Ten ciemiernik mnie bardzo zaskoczył. Wsadziłam, chyba w tamtym roku, taką raczej bidulinkę, a teraz pięknotka

całą gębą
Daysy, dziękuję za słowa pocieszenia. Nie pokazuje bałaganu, ale on jest i to spory. Teraz gdzie nie spojrzę leżą kawałki dachówki. Szybko trzeba będzie je wyzbierać bo są ostre.Sporo pracy i wydatków przed nami. Widok roślin rekompensuje mi różne emocje związane z budową.
ewarost, Ewcia i do mnie zawitała zima. Jest przepięknie, wszystko ośnieżone i lekki mrozik.
clem3, Małgosiu, ciemiernik podbił moje serce

Zastanawiam się, gdzie zrobić z niego szpalerek
iwwa, Asiu, Kocham róże i chyba nigdy nie wyproszę ich z ogrodu. U mnie na każdej rabacie goszczą w ilości kilku lub kilkunastu sztuk. Teraz, jak oglądam zdjęcia to tak bardzo chcę, żeby już było ciepło. Na szczęście już bliżej niż dalej. Ja wszystkie moje róże zabezpieczam na zimę. U nas chyba najgorsze są te majowe przymrozki.
maniolek, Mariusz, myślę, że to nie będzie poważny atak zimy. Póki co jest pozytywnie, pierzynka śniegowa i lekki mrozik. W twoich rejonach chyba tez nie jest tragicznie.
Iwonka1, faktycznie jest pomieszanie z poplątaniem. W tym roku ima nie może się zdecydować, którą porą roku chce być.
ewelkacha88 Ewelinko i ja cieszę się białym puchem. Są ferie i chyba dobrze, że spadł śnieg. Pamiętam, ze jak byłam dzieckiem to go bardzo lubiłam. Teraz też go lubię.
I kilka kolorów na wywołanie uśmiechu
Szałwie mam w trzech kolorach
Lubię też dzwonki. Dokupiłam białego i upatrzyłam sobie niebieskiego
Kosaćce też są bliskie memu sercu
Piwonie też goszczą w moim ogrodzie
I królowe