Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.1
Agnieszko tyle pochlebstw od Ciebie przeczytać to sama przyjemność, miło mi, pięknie dziękuję.
Gieniu jak miło, że już wróciałaś, myślałam, że byłaś na urlopie, no ale ważne, że jesteś i pewnie zdrowie trochę lepsze. Oglądałam Twoje zdjęcia po raz kolejny, jestem ciągle pod wrażeniem, ogród masz przepiękny, kwiatów taka ilość, że podobny trudno byłoby znaleźć. Jaka ta Twoja działeczka jest duża, po roślnach widać, że nie mała. Serdecznie pozdrawiam.
Gieniu jak miło, że już wróciałaś, myślałam, że byłaś na urlopie, no ale ważne, że jesteś i pewnie zdrowie trochę lepsze. Oglądałam Twoje zdjęcia po raz kolejny, jestem ciągle pod wrażeniem, ogród masz przepiękny, kwiatów taka ilość, że podobny trudno byłoby znaleźć. Jaka ta Twoja działeczka jest duża, po roślnach widać, że nie mała. Serdecznie pozdrawiam.
Isiu, Iwonko rzeczywiście widok mam ładny a wiosną jeszcze piękniejszy, kiedy młode, zielone listki rozwijają się i jarzębina pięknie pachnie.
Zenku co do świerków to nazwy nie pamiętam, kupowaliśmy je w szkółce ogrodniczej, tam były całe szpalery, nas interesowały karłowe o złotym odcieniu, takie podobno mają być. Z laurowiśniami nie mam doświadczenia, u nas na skwerze rosną już kilka lat i trzymają się, zima im nie szkodzi. Myślę, że specjalnych wymagań nie mają.
Geniu na zdjęciach działeczka wygląda dużo większa. Trudno mi uwierzyć, że przy tak zadbanym ogrodzie można mieć za dużo kilogramów.
Moim miłym gościom życzę przyjemnego wieczoru.
Zenku co do świerków to nazwy nie pamiętam, kupowaliśmy je w szkółce ogrodniczej, tam były całe szpalery, nas interesowały karłowe o złotym odcieniu, takie podobno mają być. Z laurowiśniami nie mam doświadczenia, u nas na skwerze rosną już kilka lat i trzymają się, zima im nie szkodzi. Myślę, że specjalnych wymagań nie mają.
Geniu na zdjęciach działeczka wygląda dużo większa. Trudno mi uwierzyć, że przy tak zadbanym ogrodzie można mieć za dużo kilogramów.
Moim miłym gościom życzę przyjemnego wieczoru.
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Irenko, u Ciebie jest tak pieknie, że brak mi słów aby wyrazić to piękno ...
po prostu Raj na Ziemi !!!
Pospacerowałam, pozaglądałam w każdy kącik i jestem chora
)) ile cudnych roślin u Ciebie.
Azalie - przecudne! ... robią wrażenie
Nieśmiało zapytam ... czy mogę zapisać się w kolejce (oczywiście jak się rozrosną i będzie można podzielić) po kokoryczkę wielokwiatową, żółtą i fioletową oraz ciemiernik różowy i fioletowy. Marzę o tych roślinkach, bardzo mi się podobają.
W Twoim ogrodzie podobają mi się bardzo ranniki. Też o nich marzyłam, szukałam iiiiii udało mi sie je kupić.
Irenko, zazdroszczę Ci tych leśnych spacerów i tych niebieskich kwiatuszków, które tam kwitną - cudeńka
Pozdrawiam cieplutko
po prostu Raj na Ziemi !!!
Pospacerowałam, pozaglądałam w każdy kącik i jestem chora

Azalie - przecudne! ... robią wrażenie

Nieśmiało zapytam ... czy mogę zapisać się w kolejce (oczywiście jak się rozrosną i będzie można podzielić) po kokoryczkę wielokwiatową, żółtą i fioletową oraz ciemiernik różowy i fioletowy. Marzę o tych roślinkach, bardzo mi się podobają.
W Twoim ogrodzie podobają mi się bardzo ranniki. Też o nich marzyłam, szukałam iiiiii udało mi sie je kupić.
Irenko, zazdroszczę Ci tych leśnych spacerów i tych niebieskich kwiatuszków, które tam kwitną - cudeńka

Pozdrawiam cieplutko

Witaj Geniu mój miły gościu, myślę, że najlepiej by było, gdybyś założyła swój wątek, masz niezwykły ogród, tak piękne kwiaty i tak kolorowy, że masz naprawdę czym się pochwalić. Twój ogród obejrzałoby wielu forumowiczów a tak mają okazję zobaczyć tylko ci do których Ty napiszesz. Na pewno miałabyś wiele ciekawych wpisów i komentarzy. Jeżeli chodzi o zdjęcia moich gości to każdy umieszcza je w swoim wątku. Geniu jeżeli miałabyś jakieś pytania to z przyjemnością na nie odpowiem a tymczasem serdecznie i ciepło pozdrawiam.
Halinko ale mnie zasypałaś miłymi słowami, dziękuję. Widzę, że chyba wszystkie strony przejrzałaś, przez lata nazbierało się trochę tych różności, też jak Ty "chorowałam" na różne kwiaty i krzewy, wiosną jak się przypomnisz to coś będziemy działać. Miłego wieczoru.
Dzisiaj zrobiłam chyba ostatnie jesienne fotki, zakwitły też najpóźniejsze kwiaty chryzantemy.

Halinko ale mnie zasypałaś miłymi słowami, dziękuję. Widzę, że chyba wszystkie strony przejrzałaś, przez lata nazbierało się trochę tych różności, też jak Ty "chorowałam" na różne kwiaty i krzewy, wiosną jak się przypomnisz to coś będziemy działać. Miłego wieczoru.
Dzisiaj zrobiłam chyba ostatnie jesienne fotki, zakwitły też najpóźniejsze kwiaty chryzantemy.

- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Irenko. Jesteś bardzo miła .Piszesz ,że najlepiej byłoby gdybym założyła swój wątek . Nie bardzo wiem jak to zrobić.Od niedawna mam internet . I tak się ciesze ,że umiem wejść na forum i pisać Jeżeli chodzi o zdjęcia to robię sama a syn wprowadza do komputera. Na fotosiku są zdjęcia robione wczoraj. Pozdrawiam Genia