P.S Czy kupowałeś już coś na tej stronie internetowej. Jak tak to napisz czy byłeś zadowolony z jakości dostawy.
Kupowałem i byłem bardzo zadowolony. Wszystkie małe rośliny są umieszczone w mchu sphagnum. Trzeba je samemu posadzić - w zestawie są doniczki i torf. Większe rośliny są już posadzone, wystarczy tylko zdjąć kubek z doniczki. Torfu jest znacznie więcej niż potrzeba. Przy większym zamówieniu doniczek również jest więcej niż potrzeba - ja zamawiałem np. 5 roślin, a doniczek było 10. Ogólnie to najlepszy sklep z roślinami owadożernymi z jakim się spotkałem. No i zawsze dodają jakieś gratisy przy większym zamówieniu.szymonixis pisze:P.S Czy kupowałeś już coś na tej stronie internetowej. Jak tak to napisz czy byłeś zadowolony z jakości dostawy.
Polecam lekturę tego artykułu - http://www.owadozery.pl/drosera-oblanceolata-a133.html . Jest tam praktycznie wszystko o niej. Nie jest trudna w hodowli, ponieważ "gatunek tropikalny" wcale nie wskazuje na trudność w hodowli - wręcz przeciwnie.Może napisz mi kilka wskazówek przy hodowli Drosera oblanceolata (od A do Z ), bo ten gatunek właśnie wybrałem. Jest on gatunkiem tropikalnym i zastanawiam się czy nie będzie problemu przy jego hodowli???
Wiem jaka to radośćChyba dobrze mi idzie hodowla muchołówkiJak na razie wypuściła chyba z 7 nowych liści-pułapek. Teraz rozwijają się 4 pułapki.(dla was to może nic wielkiego, ale dla początkującego hodowcy jest to sukces)