Jolka wysiewaj i to w dwóch turach, jak obecny termin będzie nie trafiony może następny da plony.
A diabli z maniactwem skoro mamy przyjemności będziemy zbierać i wysiewać
Misiu drzewko na pewno nie chlebowe, poszłam za Twoją sugestią i ni czorta, nic się nie zgadza z opisem chlebowego,
Nadal będę je pielęgnować, już stoi pod dachem a do wiosny może jakieś oświecenie nastąpi.
Misiu masz rację dalie są urocze i ich długie kwitnienie rekompensuje trudy wsadzania i wysadzania, dopoki będę mogła będę kopać
Marysiu Masko u mnie też jeszcze w gruncie i też chyba cztery nie zakwitły, jedna ma duży pąk i nawet dzisiaj na nią spoglądałam, miałam plany może wykopać ale w końcu robiłam takie rzeczy.
Aneczko obojętnie kim jesteś, miło że zaglądasz a ogród jak wiele na tym forum, choć o różach bliżej jesieni nie powiem, że mnie cieszą. Wiele z nich popuszczało długaśkie pędy i nie wiem, czy to dzikusy czy tak ma być. Dobrze że to już zima zaraz, poczekamy na wiosenną kosmetykę.
Miłka coś miałaś chyba u mnie upatrzonego...rzeknij słówko bo jeszcze dalii nie wykopałam wszystkich.
pozdrawiam