Przemekt23 Przemku dokładnie w jednym rejonie kraju są wcześniej oznaki wiosny i kwitnienia w innym później.Jak u mnie już przekwitną to ty będziesz się cieszył pięknym kwitnieniem dłużej.Najpierw nacieszysz oko u innych a potem inni będą podziwiać u ciebie,nie będzie nudno :)Róże jak na razie to fajnie wyglądają ,ale wszystko będzie wiadomo jak po zimie się mają jak już zaczną puszczać liście i kwitnąć,wtedy cała prawda po zimie się ujawni,oby było jak najlepiej .Teraz tempie to paskudztwo co mi przetrwało na nich w zimę,oby się udało wytępić do końca.
Blueberry Natalio ja dopiero dzisiaj zobaczyłam,że są bo w końcu cały śnieg stopniał .Tak to nic nie było widać.Najgorsze to to ,że wszystko widać jak śnieg stopniał i to jest masakra.Całe dobroci pozostawione przez moją sunię i chyba ze dwa dni mi zejdzie co by to posprzątać ,Chyba za dużo jadła przez zimę bo tego jest tyle ,że szok
Ankos7 Aniu widać oj widać ,Na roślinki te wychodzące mogę patrzeć,ale widoki inne mnie przerażają,lepiej oczy zamykać,choć nie do końca bo można w paść w minę psią

Mam nadzieję,że pogoda pozwoli i zdążę sprzątnąć zanim mnie odwiedzisz bo mógł by cię ten widok porazić
nifredil Sabinko oj zaraza i nie spodziewałabym się,że właśnie po takich mrozach to dziadostwo przetrwa
Mam nadzieję,że moje psikanie je wytępi,bynajmniej będę walczyć do końca.
Widoki wychodzących tulipanków itp ,napawają optymizmem i dodają powera do pracy.Tylko pogoda do bani bo leje jak diabli i do tego strasznie wieje dzisiaj,bynajmniej u mnie.Ale wolę ten deszcz niż śnieg i tą zimę,która dość długo trwała,tylko oby jeszcze nie wróciła