Iwono,ja tylko tak kupuję
Aniu,one wszystkie będą do czerwca oprócz zawciągu bo ten w sierpniu,także ciekawe,co kupisz
Ewelnio,hejka
Jak przejrzę cały Twój wątek to się wpiszę,bo póki co zachodzę w głowę,jak w 2 miesiące nabiłaś 50 stron
Mnie gry nie rajcują ale czasem pogrywam.Tak co tydzień,bo zawsze mnie zniechęcą
Ogólnie do zeszłego roku byłem pod względem zainteresowań normalny,teraz to bym siedział cały dzień i gapił się na drzewo/słońce/inne
Roślinki kocham,owszem,uwielbiam najbardziej niespodzianki w lasach i łąkach.
Grażynko,ogrodnik,który nie wychodzi z założenia że się zmieści,nie jest ogrodnikiem,dlatego-miejsca NA PEWNO mi wystarczy
Zając zapowiedział że kasą w tym roku nie sypnie,więc trzeba czekać na pomocników
Karolino,to nie wszystkie pokazane i nie wszystkie widać
Ale spokojnie,każdy będzie miał portrecik,uwielbiam to
Tak,to przylaszczka.Ładny maluch,co?

Ale przy wejściu rośnie to się stara
Magdo,jest wiosna,jest,niżej dowody
Lilie jeszcze daleko w polu
Się komuś nie chciało przelewu robić to trzeba czekać
Mamy wiosnę,narobiłem troszku,mieczyki zaczęły wyrastać,lodówka odpada przy mojej mamie,więc siup do doniczek (zaraz specjaliści mi coś zrobią

). A potem się zobaczy.
Ściąłem wilki na jabłoni,przyciąłem trawy.
Żeby nie przeciągać-zwierzyna na zdjęciach,widoczna,jeju
To są nasze prywatne żurawie
Tylko trochę niefajnie,jak latem ledwo śpisz bo upał a te pod domem o 3 w nocy się drą i budzą
Ten jest pierwszy,resztowa 9 jeszcze nie wyszła.
Miodunki się gramolą
Ja + sekator= ...
No cóż,trzeba było uschnięte pędy odciąć,potem jakieś krzywe,do góry i w środek korony,zachodzące na siebie,jakieś rachityczne,potem kosmetycznie i poskracać do pąków z których zrobią się grube pędy i mamy takie coś:
Przylaszczunia
4 krokusy
Następne w kolejce
Te co były raz jeszcze
Tych trzeba dokupić,one są za fajne.
I miodkiem pachną!
No,pierwszy,ale mógł się bardziej z wyglądem postarać