Annes77 - ja mam 2 LH, jedna krzaczasta , a druga pienna , mało fotografowane , ale już niedługo wiosna i będziemy . oraz wsadzać nowe rózyczki
A teraz parę nowych róż sadzonych z wiosny 2016
Ewuniu akurat te róże są u mnie już od jesieni . tworzą niewysoki do 90 cm krzaczek , ładnie zapełniony ,kwitną obficie całe łato to zdjęcie jest robione 6 lipca 2016 , a poniżej zdjęcie z 8 czerwca
Tereniu czy Memorial day jest dwukolorowa tak jak moja La France .Jestem ciekawa czy wreszcie zakwitnie moja Big Purple przesadzana 2 lata temu .W ubiegłym sezonie totalnie sie zbuntowała i nie wypuściła żadnego pąka.Cóż pozostaje mi jedynie podziwianie tych cudnych róż u Ciebie a tak chciałoby się cosik zamówić
Jadziu -Memorial day jest różą jednokolorową - lekki róż ma kwiaty duże , czas pomyśleć o zakupach , ja jesienią kupiłam , a i teraz coś tam myślę , zobaczymy co będzie .
Witaj Teresko,cieszę się,że już wróciliście " z wód"- zapewne z wigorem na dobre kilka miesięcy. Pokazałaś ciekawe nowości i to jest krzepiące o tej porze roku.Wiosną czeka nas wzmożona praca ,ja też będę miała sporo nowych nasadzeń.Tereniu - mnie interesuje pierwsza róża-jaka to odmiana ?Byłoby miło,gdybyś je podpisywała.
Tereniu, wpadłam z rewizytą pospacerowałam po ogrodzie, masz w ogrodzie tyle kwiatów, róże, piwonie , lilie ,azalie , aż dech zapiera
wszystkie ślicznotki idę, jeszcze pospaceruję sobie