Daria_Eliza Dario ta susza w tym roku to jakaś masakra,ale obawiam się,ze z roku na rok może być jeszcze gorzej ,twierdzą,że klimat sie zmienia no i dlatego takie wariacje pogodowe.Dobrze,że chociaż mimo wszystko od czasu do czasu ociupinke popada ,dobre to niż nic no i jeszcze ,że mamy wodę w kranie i można się wspomagać ,inaczej nie wyobrażam sobie tego

Cieszę się ,że moje zdjęcia się podobają :)Dziękuję .
cyganka77 Asiu dziękuję:)Dobrze,że popadało wtedy bo tak to bym nic nie wiedziała o ich istnieniu a tak to chociaż zdjęcia są i świadomość,że one też są
Ankos7 Aniu cieszę się,że jesteś zadowolona z różyczek,licze,że je jeszcze zobaczę na żywo zanim przekwitną a jeśli nie zdążę to liczę na foto relację :)Kochana doszły mi ostatnio jeżówki,irysy syberyjskie,budleja biała i trójsklepka,ale jeszcze nie posadziłam bo najzwyczjniej brakło mi czasu.Jestem padnięta wyprawką trójki dzieci do szkoły,trzy dni spędziłam na zakupach i u lekarza za książeczką mojego syna do technikum ,najgorsza była wizyta w przychodni i straszna obsługa w rejestracji.Ale załatwiłam i mam spokój na rok .Kochana już mam nadzieję,że uda nam się w końcu spotkać w najbliższym czasie,buziolki dla was
Zdjęcie mgły dla ciebie
cyma2704 Soniu troszkę tych kropli zamało,ale cieszę się i z tego co było .Słoneczniki mimo tej suszy chyba najlepiej sobie radzą .Ja zwariowałam w tym roku na punkcie traw i róż ,ale już zaczynam myśleć o innych cudnych roślinkach ,tylko problem gdzie to wsadzić
Paulii Paulii witam cię moja droga i cieszę się,że podoba ci się u mnie w moim małym ogródeczku.Miło mi,że będziesz do mnie wpadać i ja zaraz wpadnę do ciebie z rewizytą .Dziękuję za miłe słowa ;)
Rozana Marto mam parzydło leśne
amalia Marusiu ślicznie dziękuję i cała się rumienię czytając tak miłe komentarze.Jest to bardzo miłe i budujące.Staram się jak mogę ,mimo,że nie zawsze jest idealnie ,ale po takich wpisach człowiek jest duzo bardziej zmotywowany i szczęśliwy,ze jednak to co robi ma sens i sprawia ogromną przyjemność.Zaglądaj kiedy tylko zechcesz,będzie mi bardzo miło