Stasiu dziękuję za odwiedziny i cieszę się,że Ci się u mnie spodobało. Fotki nie tylko wiosenne bo wnet będziemy w realu wiosnę gościć i bliżej do tych widoków niż do letnich... Zatem trochę mixu nie zaszkodzi.Serdeczności dla Ciebie
Lucynko no rzeczywiście nie rozpoznałaś bo to tylko ....kawałek hiacynta Czasem uda się jakieś niestandardowe ujęcie... Miło,że wpadłaś!
anym Aniu serdeczne dzięki za tak ciepłe i miłe słowa dla mnie!
zapraszam na kolejną porcję wybranych letnich różanych obrazków
No, z tym hiacyntem to była niezła podpucha!
Bogactwo Twojego ogrodu powala na kolana. Jest naprawdę pięknie i tak energetycznie - cieplutko, milutko, przesympatycznie.
Ale pięknie powiedziałaś o moim ogrodzie-bogato wyposażony w rośliny. A ja mam po prostu dużo wszystkiego No i kto to mówi-osoba, która ma wszystko, co mi się podoba i jeszcze trochę więcej
Mam zamiar posadzić nowe trawy wiosną. Planowałam wetknąć w rabatę jeżówki, ale rozchodniki chyba też dorzucę. Przesadzę stare egzemplarze, bo nowymi zainteresuję się w przyszłym roku Na Twoich zdjęciach dobrze razem wyglądają
Witaj Maryna
Masz ogród pełen pięknych kwiatów a wszystkie połączone w ciekawe kompozycje. W zimowe dni miło się ogląda takie słoneczne wspomnienia.
Masz ciekawą odmianę grudnika na parapecie , pierwszy raz widzę kwiaty w takim kolorze
Grażynko,Margaret,Lucynko,Ewciu,Gosiu,Dorciu,Beatko za ciepłe słowa i odwiedziny bardzo jestem Wam wdzięczna.
Niestety wiosną w moim ogródku nie mogę się jeszcze pochwalić bo jej nie spotkałam... Może w tygodniu się wybiorę ...a moje ogródkowe prace zaczekają jak co roku do marca . Jaki ogródek takie roboty...a może odwrotnie
Siewów w domu nadal jeszcze nie poczyniłam ...
Miłej niedzieli !
Witaj Maryniu,cudne te ranniki,i mówisz,że byłaś w ogródku? i taką masz wiosnę ,moja wiosna jeszcze daleko,oprócz bazi na wierzbach ,śniezyczki tez sie pokazują ,ale twoje ranniki pokonają wszystko, zdjęcia robisz rewelacyjne,pozdrawiam i buziaczki