-- 25 cze 2014, o 21:17 --

-- 25 cze 2014, o 21:19 --

Dorotko ja też lubię żółty kolor w ogrodzie mimo że u mnie jest bardzo mało cienia to żółtego jest bardzo dużo czasami myślę że aż za dużo , dziś nawet z sąsiadką działkową się dzieliłam tymi żółtkami .DTJ_1 pisze:pięknie żółto się robi , lubię żółty w ogrodzie, szczególnie tak ciemnym jak mój, rozjaśnia i rozświetla, kupiłam dwie róże żółte- ale okazały się blado żółte, mało atrakcyjne i strasznie nietrwałe.
Małgosiu na tych pierwszych fotkach są jaskry a te niebieskie kupowałam jako anemony.PEPSI pisze:Marysiu, jak pięknieNiebieskie jaskry
I te kwiatki na pierwszych fotkach, co to?

Oj popadało u nas porządnie ale na długo to nie starczy ziemia u mnie przepuszczalna jak sito zaraz będzie i u mnie Sahara . Posyłam Ci trochę tego deszczuAve pisze:Ależ szczęściara z Ciebie (o deszcz mi chodzi...) u mnie Sahara , normalnie. podlewam i podlewam a efekt żaden. Przydałby się porządny deszcz... żeby i moje roślinki nabrały wigory jak twoje na fotkach...
Aniu to jest nachyłek , pięknie kwitnie i sam się rozsiewa .

Aniu i wyobraż sobie że ją wykukałam z balkonu , taką bidulę zaniedbaną i opuszczoną , buszowali na niej tylko pijaczki i menele.aneczka1979 pisze:Ave ależ Ty masz świetne oko! Ja to pierwsze od ciebie usłyszałam o istnieniu takiego powojnika...![]()
Marysiu czy Ty wiesz jaką jesteś szczęściarą, że możesz sobie na swoją działeczkę z bloku kukać? Ojeju... jak ja bym tak chciała...