Ogród Marty cz. IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. IV

Post »

Martuś, ale ta Twoja wiosna wypasiona ;:196 Moja jeszcze mi nie pożółciła forsycji :(
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Małgosiu,ja w wyniku mojego pośpiecuh nie zauważyłam ,że forsycja tak zakwitła,aż się sama zdziwiłam kiedy to zrobiła,zaskoczyła mnie pozytywnie :tan

Sylwio,jak nie masz smoczej to dam gałązki,szybko się ukorzeniają w wodzie ,ta mała wierzba kwitnie troszkę później nie wiem co to za odmiana ,bo mam ją dawno i metki wyrzucone,ona jest taka karłowa,pozdrawiam , miłej nocki i pięknych snów życzę ;:19 :wit ;:168

Grażynko ,dam Ci gałązki, nie ma sprawy mam jej pod dostatkiem,a ostróżką się nie przejmuj ,ja szukam niebieskich ,ale potrzebuję więcej,a swoją sobie przesadź do słoneczka ,podziel jak masz większą kępkę i będziesz miała piękną plamę białą ,lub niebieską,naprawdę warto ,bo ostróżki to piękne rośliny,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie :wit ;:196

Marzenko,widziałam u Ciebie tą forsycję ,ale może to trochę późniejsza odmiana,i też lada moment zakwitnie,pozdrawiam :wit :D

Małgosiu,ta forsycja zrobiła mi niespodziankę,bo nawet jej wcześniej nie zauważyłam,ale szafirki ,tulipany jakieś mam opóźnione, ;:168 miłej nocki życzę ;:19
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Marto wiosna u Ciebie prześliczna Wierzba smocza wspaniałe ma bazie. Piwonie olbrzymie karpy otrzymałaś ;:oj
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martusiu tyle dobrodziejstw od Ciebie dostanę że nie wiem jak się odwdzieczę ;:196
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Martuś przyszłam się przywitać, miłego dnia życzę i do pracy zmykam.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu,wierzbą smoczą dostaniesz ,już zapisałam,a piwonie niektóre rzeczywiście piękne przyszły ,ale część też małe i czekania dużo,miłego dnia życzę :wit ;:196

Sylwio,wierzby smoczej mam dużo, to żaden problem,i przecież można się podzielić niech i u Ciebie rośnie,pozdrawiam i miłego dnia życzę,buziaczki :wit ;:196

Ewuniu,miło,że zaglądnęłaś ,ja też spadam do ogrodu,życzę dużo słoneczka i ciepełka ;:3 ;:168
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Powiedz na jakim stanowisku rośnie u Ciebie wierzba smocza?
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Martuś :wit
Ale urokliwe zdjątka pokazałaś. ;:215
Forsycja pięknie ukwiecona wierzba smocza bardzo urokliwa i narcyzki i brateczki ...wszystko pięknie Ci już kwitnie ;:108
a u mnie deszcze leje,a ja mam wole,ale nic nie podziałam,,więc buszuje to tu to tam... ;:306
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Aguś,u mnie ta wierzba rośnie w półcieniu,,ale rośnie dobrze też na słońcu ,ja myślę ,że będzie wszędzie rosła ,tylko ona powinna mieć trochę miejsca ,bo jak się ją będzie przycinać ,to ona się nie spłaszcza,tylko jej gałązki są okrągłe,a na drugi rok dopiero przychodzą te spłaszczenia ,które w kształcie lasek Mikołaja świetnie wyglądają i też super nadają się na stroiki,ja wtedy je ścinam na dekorację ,a tymczasem gałązki młode okrągłe,zaczynają się spłaszczać i na drugi rok znowu mam laski już wykształcone,miłego dnia życzę i buziaczki dla Ciebie :wit ;:196 ;:3

Aniu,u mnie słoneczko świeci pięknie ,ale wieje i chłodno,zaraz idę do ogrodu popracować,miłego odpoczynku,bo też się należy,buziaczki ;:196 :D :wit
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Dziękuję za wyjaśnienie ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martuś jest wiosna u Ciebie i to śliczna, te pastorałki przecudne i wawrzynek ;:63
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Też mi się ta wierzba spodobała, jest taka oryginalna ;:138 niestety u mnie już nie ma miejsca na takie cuda.
Dzisiaj jeszcze sobie odpuszczam, ale jutro będzie cieplej, to znów będzie glebogrzebanie. ;:215
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

I ja dzisiaj odpuściłam ;:131 ... siła wyższa ;:173 , od południa pada , ziąb , mało przyjemnie !Martuś wierzba cudo ! Duża buźka ;:196

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Moje fiołki jeszcze nie kwitną. Chociaż nie wiem,nie byłam w ogrodzie od niedzieli. Jutro tez nie zdołam sprawdzić. Zostaje weekend.
Jestem bardzo ciekawa, ile Twoich nowych piwonii zakwitnie, a ile moich starych ;:306
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś,pozdrawiam :wit ;:168

Marysiu,te pastorałki super są do stroików ,a wiosna też mnie zaskoczyła,jakoś troszkę nadrobiła, chociaż w nocy codziennie są przymrozki ;:168

Stasiu,ja dzisiaj nie odpuściłam i byłam w ogrodzie ,ale może mam zmęczenie materiału,bo wydaje mi się ,że jakoś niewiele zrobiłam ,co prawda dzielę roślinki i sadzę na nowych rabatach,koło róż i piwonii i jakoś mojej roboty nie widać ,i jeszcze zasilałam róże, borówkę amerykańską i maliny i wszystko trzeba było podlać, :roll: :wit

Maryniu,u mnie dzisiaj było dużo cieplej jak wczoraj i świeciło słońce,jak sadziłam rośliny to ziemia z wierzchu taka była cieplutka,że aż miło się ją dotykało,buziaczki dla Ciebie ;:196

Gosiu,ale fajnie to napisałaś z tymi piwoniami,aż się uśmiałam ,no to mamy niespodziankę,a fiołki na pewno już Ci kwitną ,tylko ich pewnie nie zauważyłaś,bo my jesteśmy w ciągłym pośpiechu,że ja nie zauważyłam ,że kwitnie wielka forsycja ;:306 ,miłej nocki życzę ;:19
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”