Moje krokusy rosną w trzech miejscach od 4 lat, ale w między czasie były zmiany na rabatach i chyba uległy ilościowemu pomniejszeniu. Jesienią dosadzę je na skończonych rabatach i będą miały szansę się rozrastać

Natalio, drugiego dnia skończył tuż przed zmierzchem, taki uparty był

Ula, dziękuję - przekażę. Tak mu gładko szło, że żal mi było odbierać mu zabawkę. Na szczęście zgrabić też pomógł

Rodzice, którzy nie trzęsą się nad każdym najmniejszym zadrapaniem swojego dziecka chyba są zdrowsi. Mnie martwi każda łza moich dzieci spowodowana jakimkolwiek cierpieniem. Ale czytam, że nie jestem sama

Czyli jesienią producenci cebulek odnotują większą sprzedaż.
Agnieszka, aż boję się efektów tej werykulacji wiosną - trawnik jest mocno "zorany". Ale mam takie miejsce, przy kompostownikach, gdzie po zimie wczesną wiosną trawnik wygląda tragicznie, jest mocno "przerzedzony", a później rośnie tam najładniejsza trawa.
Gdzieś wyczytałam, że najniższe cięcie przewodnika drzewka owocowego wykonuje się na wysokości 90cm, więc u Ciebie powinno być ok

Kłopot nie był wcale mniejszy, bo Twój synek cierpiał nic nie rozumiejąc, a Wy musieliście wykazać się wzmożoną czujnością i cierpliwością.