Gosiu, gratulacje kochana, zasłużyłaś bo Twój ogród jest śliczny a jak jeszcze by wiedzieli że w takim krótkim czasie powstał...
Będziesz się z kimś widzieć na agrze z okolic Torunia? Umawiałaś się z kimś? Chciałam podać Tobie krzaczek krzewuszki.
Dziewczyny,dziękuję,dziękuję,dziękuję.Tak jak pisałam to dzięki wam,bo zakładając ogród 4 lata temu byłam zieleńsza niz wszystkie rosliny zebrane razem,ale Dzięki waszym radom cennym,doswiadczeniom i mojej nauce udało się stworzyć coś na kształt ogrodu.Wiem,ze musi potrwac jeszcze kilka lat zanim wiekszość drzew urosnie i powstał zamierzony efekt,zwłaszcza część od strony lasku,która ma dopiero drugi rok,ale mam nadzieję,ze z waszą pomocą i dobrym słowem damy radę.
Dzwoniła do mnie Genia,chyba wybiera się w sobotę,ale nie wie jeszcze na pewno.
Cieszę się bardzo z Twojej wygranej ,zasłużyłaś na pewno na to miejsce ,już Ci raz pisałam ze jako pierwszy ogród urzekł mnie własnie Twój no i wiele roślinek włąsnie od Ciebie mam w swoim ogrodzie ,dzięki Ci za to
Gosiu ...serdecznie gratuluję ...ja cały dzień w rozjazdach i piekłam ciasto drożdżowe , więc dopiero teraz siadłam do kompa . Ale sms-a przeczytałam dopiero w domu . Myślę , że teraz na pewno będziesz chodzić jak paw ...bo będziesz na ustach całego miasta ...czasem trzeba więcej wiary w siebie i bardzo dobrze , że doceniło jury Twoja pracę ...przecież nic za darmo się nie zrobi . Gorzej , gdy zaczną wycieczki się zbierać pod bramą , by obejrzeć nagrodzony ogród ...pora wydrukować bilety wstępu ...a i w prasie lokalnej zapewne będzie opisane , z fotkami
Pozdrawiam cieplutko , buziaki ...ciesze sie razem z Tobą