Mój kawałek marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń cz.2

Post »

Grażynko, życzę udanego weekendu! Czy idziesz do szkoły, czy tym razem cieszysz się wolnością?
;:196
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Dzień dobry w szaro-bury, aczkolwiek piękny dzień ;:173
Pomimo smętnej aury na zewnątrz czuję błogi spokój i radość..., że to przecież za chwilę taki piękny czas... i klimat..., który w sercu budzi najpiękniejsze ludzkie emocje... Zaczynam go coraz bardziej odczuwać ;:173
Właśnie wróciłam z lasu, wyszukałam piękny mech...i teraz będę szukać inspiracji na jego zastosowanie... :D Huby niet :roll: ale poszukiwania będą kontynuowane :lol:
Obiadowo dzisiaj prosto: bitki w sosie, ziemniaczki i surówka z kiszonej kapustki :D
Agulka faktycznie to zauważam wraz z wiekiem, że kobiety to bardzo silna płeć... pomimo naszej naturalnej i wrodzonej delikatności...
Ja gotowce dla ptaszków też mam ale najczęściej robimy zakupy na miejskim bazarze i na całą zimę jest spokój... a najlepiej lubię jak przylatują na słoninkę.. uwielbiam ten widok ;:167
Agness dzień dobry!
No faktycznie przy kotkach byłaby to ryzykowna sytuacja... Ja uwielbiam na nie patrzeć i przez to karmnik mam przy oknie w kuchni i zimą piję sobie herbatkę i podziwiam cuda przyrody... ;:167
Buźka!
Madziu :wit
Twój nieduży areał wcale nie świadczy o tym, że Twój ogród będzie miał mniej czaru niż inne pozostałe tutaj na FO... najważniejsze to czuć i mieć serce do tego co robisz...Będę śledzić na bieżąco Twoje postępy ;:196
Moniu :wit
Ty w piątek stawiałaś kawusię to ja dzisiaj ;:304 Miłego dnia!
Aga ;:196
Przepiękny avatarek ;:167 Cudo ;:167 ach.... to były czasy...
Weekend Aguniu tym razem wolny i właśnie intensywnie działam bo następny zajęty więc pracy nie brakuje... ale najważniejsze, że mech zdobyty zanim spadnie śnieg...bo podobno zima tuż, tuż...
A jak Twoje samopoczucie i głowa? Mam nadzieję, że ból ustąpił i, że pożegnałaś go na dobre ;:196
Spokojnej niedzieli!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Ból ustąpił, kochana, a odmłodniałam w związku ze zbliżającymi się Mikołajkami - może to coś da ;-))
Dobrej niedzieli Ci życzę i cieszę się, że zdobyłaś mech! Zapowiadają śnieg na jutro ;:oj
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko witaj niedzielnie :wit
Ja też coraz bardziej czuję zbliżającą się magiczną atmosferę. Jestem ciekawa twoich tworów z dodatkiem mchu ;:65
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Dzień dobry Grażynko :wit
Spadł pierwszy śnieg - spadł i od razu stopniał :D . Jest zimno, ale słonecznie. Rozgrzewam się kawą ;:136
Jak zrobisz cos z mchem to pokaż koniecznie.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Grażynko przyszłam przywitać się i życzyć miłego tygodnia ;:196
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Witaj Grażynko a Ty do siebie już nie zaglądasz? gdzie jesteś ? na pogaduchach u Agness? :;230

pozdrawiam w ten zimny wieczór
Dorota
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie w czwartkowy poranek :wit
Zima zawitała na dobre... w nocy spadło trochę śniegu ale szybko zginął... zimnica jedank przeszywająca...brrr Uważam jednak, ze zima też ma swoje plusy i najlepiej jak na nich się skupimy :D W tym okresie można realizować się na innych płaszczyznach życia, które niosą nam radość... każdy coś znajdzie dla siebie...zresztą inspiracji na FO nie brakuje, więc razem damy radę, nie ma innej opcji!
Aguniu faktycznie odmłodniałaś ogromnie! Wiesz jak bardzo podoba mi się Twój nowy image :lol: Mikołaj na pewno będzie hojny, tego jestem pewna;) Aga wczoraj odwiedziłam znajome warsztaty plastyczne i zrobili tam cudną choinkę z mchu....także na pewno spóbuję i ja;) Miłego dnia!
Aguś ja też coraz bardziej stroję się w tą magiczna atmosferę... szukam, przeglądam i myślę intensywnie nad dekoracjami :lol: Ograniczona jestem kasowo więc muszę się dobrze zorganizować, zeby nie ponieść zbyt dużych kosztów :D ale uwielbiam ten czas...
Iwonko ... ależ zaskoczyłaś mnie tym swoim rękodziełem;) Naprawdę pięknie wykonałaś te świeczuszki ;:196 To taki decoupage, prawda? W jakich tonacjach będą Twoje dekoracje w tym roku? ;:304
Agness ;:196
Dziękuję Ci bardzo za tak miłe życzenia... śledzę z ogromną uwagą Twoje poczynania i chylę czoła przed Twoim talentem... jesteś niesamowita i będę to powtarzać do znudzenia...Twoje wianuszki- to pierwsza klasa!
Co dzisiaj pysznego pichcisz na obiedzik?
Dorotko jestem jestem :D
Na pogaduchach uwielbiam bywać bo tam bardzo gościnnie, ciepło i smacznie i nie moge się oprzeć;)... sama rozumiesz;)
Pozdrawiam Cię również serdecznie!

Zapraszam wszystkich chętnych na poranną kawusię ;:304 i dziękuję, ze jesteście...
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażuś dzień dobry :wit
Przesyłam buziaczki na dobry dzionek bo ja chyba jeszcze śpię ;:306 tak ziewam że monitor połknę :;230
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Monia to witaj w klubie połykających monitor :lol:
Kawę wypiłaś?
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piłam piłam, koleżanka mi przywiozła dużą białą z McDonalda ;:304
Ale nie podziała ;:306 oczami wyobraźni widzę kanapę w dużym pokoju i wyciągniętego na niej mojego pieska ;:306 ta to teraz ma dobrze ;:224
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cześć Grażynko, wpadam z herbatką zielono-miętową (kawka będzie później :wink: ) :wit Mówisz, że trzeba się skupić na plusach zimy... No właśnie tak robię od kilku dni i tak się skupiam, skupiam, że prawie dym mi poszedł z uszu, a efekty marne ;:306 U mnie też śnieg od 3 dni, wczoraj wieczorem temperatura spadła do -6, dziś szaro i wietrznie, ale wczoraj odwiedziło mnie ;:3 Ośnieżony krajobraz w słońcu to jeden z niewielu plusów :D
Przesyłam całusy i życzę ciepłego dnia ;:167
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Grażynko, zgadzam się, że jesień czy zima też mają swoje zalety. Wystarczy wyobrazic sobie taki obrazek - ogień z kominka (jak się go ma :wink: ), kubek herbaty malinowej, my pod ciepłym pledem, za oknem padający puszysty śnieg, w tle słychać nastrojowe świateczne szlagiery (oczywiście Last Christmas i Wham).... czy takie rzeczy mogą się zdażyć latem? Czy to nie jest piękne? Może banalne, ale takie swojskie, domowe.
Świeczki nie są robione metodą decoupage, kupiłam taśmę papierową, klejącą i okleiłam świeczki. To było bardzo proste. Dodatki to już sprawa tego co akurat pod reką. A święta będą trochę srebrne, trochę czarno-białe.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Monia to chyba teraz Ci już dobrze na tej kanapie :D Pieska masz obok? Kawa z McDonalda... sie powodzi koleżance :lol: :lol: :lol: Buźka!
Milenko bardzo lubię taką herbatkę... ale tylko w pracy... bo w domu już mi nie smakuje;).... z zimą damy radę... już grudzień na karku a po nowym roku już z górki!... i będziemy ostro działać i planować ;:196
Iwonko dokładnie tak staram się patrzeć na zimowe dni... przez takie właśnie ciepłe obrazy... i wtedy wszystko wydaje się bardziej kolorowe... i te długie wieczory.. w końcu można nadrobić książki... zając się wszystkim na co nie było czasu gdy na pierwszym planie był ogród.. czyż nie? I mi z tym dobrze... ;:167 W końcu człowiek też musi mieć czas żeby odpocząć i naładować akumulatory na nowy sezon;)
Jestem bardzo ciekawa Twoich domowych kompozycji;) i z uwagą będę śledzić Twoje poczynania.. ;:196 Spokojnego wieczoru!
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko a żebyś wiedziała że jak pisałaś posta to siedziałam na kanapie w psinką wtuloną w mój boczek ;:306
Miłego wieczoru ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”