No spuścić Was gaduły na kilka dni z oka i już 30 stron nowego wątku natrzaskałyście. Jak ja mam to wszystko nadrobić?
Drzewko przepiękne Kasiu zrobiłaś roślinki cudowne na nim wiszą.
Wspaniałe fotki z porodu i bardzo intryguje mnie dalej ten NN niby Linda.
Arla kochana ,zastanawialam sie gdzie przepadlas No ale jestes .Bardzo sie ciesze ,ze wizytka Ci sie spodobala .Storczysie na drzewku chyba dobrze sie czuja ,pieknie kwitna ,paczkuja i pedziki wypuszczaja.
Na przyklad moja mala Braceana ,ktora umiescilam na drzewku z odrobinka spagnum jak wiecie ,na dobre sie zadomowila
Germain Vincent juz tuz tuz...;nie moge sie doczekac jaki bedzie
A ta pani opewnie juz sie Wam znudzila.Ja nadal uwazam ja za niekwestionowana krolowa
Ach i odkrylam wczoraj,ze moj Paphio Henryanum bedzie kwitl jednoczesnie na dwoch rozetkach! To bedzie niezapomniany widok
oj lepiej nie bo to by źle dla niej wróżyło Pojawiła się teraz na OG wiec zacieram rączki, ale czekam do przyszłego miesiąca nie wiem tylko czy i ona poczeka Poza tym zakupy w OG to wielka niewiadoma, więc zastanawiam się czy na ebay bym jej gdzieś nie dorwała.. póki co nie widzę.
no ale przesyłka zza granicy się nie kalkuluje w takich sklepach na ebay czasami widzę z Niemiec z przesyłką za 40 zł a storczyki można wylicytować za 20/30 zł wiec przy kilku sztukach fajnie by wyszło
Kasiu ale pięknie i kolorowo... Księżniczka pięknie wygląda z większą ilością kwiatów.. Czekam na Germain Vincent.. Moja Luedde-Violacea też tak wczoraj wyglądała i dziś..