Janek - wow, super busz

no jane że wróceAlenka pisze:I tak tu wróciszJesteś już uzależniona
Tylko tutaj znajdziesz zrozumienie
[/size]
Niunia zmuszasz mnie bym znowu wcisnoł sie do ogrodniczegoooNiunia1981 pisze:Jakie obiecanki cacankiMadzia ty mi tu nie ściemniaj - na 1000 post musisz jakies cudeńko nam pokazać - postrasz fuksje śmietnikiem, może się puszczą ze strachu
![]()
Janek - wow, super buszale dziewczyny mają rację - na podłodze jeszcze coś się zmieści
Janku przypominam że masz zakazjanek45 pisze:Niunia zmuszasz mnie bym znowu wcisnoł sie do ogrodniczegoooNiunia1981 pisze:Jakie obiecanki cacankiMadzia ty mi tu nie ściemniaj - na 1000 post musisz jakies cudeńko nam pokazać - postrasz fuksje śmietnikiem, może się puszczą ze strachu
![]()
Janek - wow, super buszale dziewczyny mają rację - na podłodze jeszcze coś się zmieści
już ruszam
O takBlueberry pisze:Widzę że wszyscy zarastająJa też ale parapetowo
![]()
Racja, po co mieć miejsce na pranie, lepiej na roślinkiGdybym mieszkała sama to z waszą pomocą szybko bym przerobiła balkon na oranżerię (mam zabudowany)
Conajmniej 70 można upchaćNiunia1981 pisze:No Malinko rzeczywiście, conajmniej 10 musi być
Te kwiaty to jakąś nerwicę u mnie wywołająM-alinka pisze: a co z tą fukcją , ma jakiegoś focha czy co , zamkneła się w sobie koleżanka
Niunia Sandaville to ja mam już dawno wstawiałem foty jak kwitnie chodziło mi o Bugenwille ale jak na złość nie znalazłem na mieście w żadnym ogrodniczym aż znalazłem w końcu w Brico Marche taka malutka troszkie kasy mi było szkoda a wiesz jak w markietach szanują rośliny była bardzo marna a kosztowała 35zł tak rze dziś nic nie kupiłemNiunia1981 pisze:Janek - To ty jesteś szybkii jakie masz chody że przez zaplecze
To kupuj kupuj tą -
Malinko - a jak wizja uległa zmianie?