Witajcie moje dziewczyny
Nie spodziewałam się takiego powitania ,bardzo serdecznie dziękuję .............jestem bardzo wzruszona Troszkę przedłużyliśmy sobie wyjazd ............dopiero dzisiaj wróciliśmy Było super Teraz całą zimę będziemy razem
Basiu co mam opowiadać Szkoda że się skończyło było naprawdę super pod każdym względem .........jedzenie, zabiegi ,pogoda............. też nam dopisała, spacery po plaży wspaniałe właśnie takie klimaty ...............
Romciu wszystko co dobre to się kończy, a ja dalej czekam bo uwielbiam morze poza sezonem! wcześniej go nie znałam, bo jeździłam z dziećmi, dopiero jeżdżąc do sanatorium poznałam urok morza pozasezonowego i długich pobytów.
a swoją drogą szybko to przeleciało
Maryś mam też takie odczucie po pobycie nad morzem........... cisza ,spokój ,brak tłumów na mnie wpływają bardzo pozytywnie Życzę Ci szybkiego przesuwania kolejki I takich kojących widoczków
Basiu właśnie dlatego warto jechać poza sezonem Ja też pierwszy raz byłam poza sezonem, zawsze były góry Ale dla takiej ciszy i spokoju warto jechać nad morze Zobacz jak pusto na molo
Oglądam i oglądam i tak myślę, może też wypełnić "druczek"? Później popytam jak to zrobić, żeby pojechać razem z EMem. Pewnie Rabasia powiedziałaby, że to prawie kazirodztwo.
Witajcie moje drogie Wzięłam się za porządki po prawie półrocznej nieobecności Ale pogoda i samopoczucie nie sprzyja mi wcale , myślę że trzeba skończyć ten etap sanatoryjny i wrócić do letnich widoczków bo zima się skończy a ja będę nad morzem Dobrze że niektórzy myślą o złożeniu papierków
Ewuniu koniecznie pomyśl................... czas oczekiwania 17 miesięcy Rabatka z żurawkami od Ciebie pod sosnami posadziłam azalie i żurawki rosło już kilka host .............teraz potrzeba troszkę czasu żeby się rozrosły ...........kiepska fotka ale żurawki śliczne
Mariolka ,nie kończąca się balanga Nowo posadzone berberyski ...........czyli praca też
Aniu ciężko wrócić do rzeczywistości
Stasiu ,pogodę jak na październik mieliśmy super
Helenko ,nie przejmuj się z mojego też się śmieją że .................wozi drzewo do lasu Po prostu trzeba razem złożyć dokumenty i powiedzieć że chcemy razem jechać Moje hortensje nie umywają się do Twoich ale mam nadzieję że też kiedyś będą takie
Romciuwyciszenia wszyscy potrzebujemy a spokojne morze i lekki wiatr to jest to...
a jeszcze jak można nóżki zmoczyć to już sam raj...
...ładne berberysy kupiłaś ...
Trzy jednakowe berberysy kupiłaś?Pokaż, proszę,te powojniki z tegorocznego zakupu Moje nie zakwitły i nawet nie raczyły podrosnąć Nie wiem,z czym im nie dogodziłam
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Misiu ,mnie nawet nie przeszkadzało w spacerze jak wiało 7 w skali beuforta Zaczęłam budowę nowego skalniaka pod brzozą ............gdzie nic nie rośnie , teraz będzie potrzeba kamieni Znowu będę przemycać do auta przed eM
Miriamku ,poszukałam fotek miały być jednakie -Jackmani ale wyszły dwa różne ............ten drugi podobny do mojej Julki nawet podrosły i zakwitły ,na wiosnę jak mogę Ci poradzić podsyp dolomitem Trawki dla Ciebie zmarnowały mi się spróbuję jeszcze raz na wiosnę Oto moje młodziaki .................
Czyżby to była Julia de correvon
Romciu jak fajnie o tej porze ogląda się zdjęcia z lata...
rozwar masz biały...a ja przegapiłam mogłam kupić w wrześniu stałam i patrzyłam a jak na drugi dzień pojechałam na targ to już nie było...ale znam już drogę do tej ogrodniczki...