Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 15

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 15

Post »

Agunia widze ,ze zajomość kocio-psia sie pogłębia...nie martw sie bedzie co pokazywac, teraz dopiero zaczna sie wygłupy...i bedzie ubaw w domciu ;:303
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Bardzo się cieszę, że zwierzyniec niemal zintegrowany! Fotki boskie ;:170 można oglądać godzinami!
Na wcześniejszych zdjęciach dojrzałam Cleome, siałaś do gruntu czy sadziłaś już gotowe sadzonki? Bardzo okazałe. Moje na razie w nasionkach, mam dwie paczki i chyba spróbuję jedną wysiać teraz, a drugą do gruntu... zobaczymy co wyjdzie.
ps. Aguniu, tak mam Kocicę 11 letnią ;:173 Były jeszcze Dyzio i Zuzia - koty z "odzysku" po traumie z dzieciństwa, ale zabrała je mama i teraz tam mają raj!
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nelu, tak mi się wydawało, że z Ciebie kocia mama :) Moje koty dziś mocno zestresowane (zwłaszcza młodszy, któremu niemal oczy wyskakują z orbit i stale chodzi z brzuchem przy podłodze :D) energią Sary, która gania, liże i podgryza co wystające części kociego ciałka :) Wracając do cleome, to dostałam gotowe sadzonki i wsadziłam je do gruntu na początku maja - rosły pięknie i kwitły do późnej jesieni. Ja się do siewów nie nadaję :roll: Pozdrawiam!
Doris, jak się cała trójka zakumpluje, to będziemy mieli wesoło :D
Julek, aleś zaganiana!
Ewa, Greebo dziś kilka razy pokazał Sarze kto tu rządzi :) Sara jest nadal śmiała i nic sobie nie robi z karzącej ręki sprawiedliwości ;-))
Marzenko, jak wizyta u laryngologa?
Zwierzaki się dogadają, spokojnie... interweniuj tylko kiedy naprawdę jest darcie futer :) Dobrego! Poniedziałek już minął :)

Dziś trochę klonów palmowych i ich rozwoju od wczesnej wiosny:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko dzień minął na przekór pogodzie ? Kloniki przepiękne! Muszę znaleźć jakieś miejsce w moim ogrodzie do wyeksponowania takiego kolorowego, bo wielkiego zwykłego mam, ale on przebarwia się na żółto i wciśnięty jest pozostałe drzewa.
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Piękne te kloniki tak rozweselają ogród. Sarunia słodka. Dobrze że integracja na razie idzie po Twojej myśli.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Takie delikatne te listki kloników że aż ma się wrażenie że będą tańczyć przy najlżejszym wietrzyku i mają takie śliczne kolory, w Twoim ogrodzie Aguś wyglądają znakomicie. ;:215

Sara widać mało co sobie robi z reprymend Greeba, doigra się że dosięgną ją pazury. Biedy zestresowany D.J. musi bardzo cierpieć ;:167
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Wszystko się zgadza-pies nie ma zginąć, tylko zmienić styl bycia ;:306 Dlatego Greebo taki łaskawy.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Mam smaka na tego klonika. I jedyne miejsce, gdzie mogłabym go posadzić to na południowej skarpie nasypu przy tarasie. Teraz tam mam jukę. Planuję jakoś rozwinąc tę rabate, także Twoje informacje są dla mnie bardzo cenne.
Co miało być dzisiaj o 11? czyżbym coś przegapiła?
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Oj ja to wiedziałam kiedy zajrzeć :tan :tan
Aguś mam pytanko czy jak sadziłaś kloniki to dawałaś im jakąś specjalna ziemie, czy dostały taką jaka jest u ciebie w ogrodzie :?:
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aguś, kloniki piękne, a Twoje zdjęcia mistrzowskie ;:180
Jak poszła rozmowa? :D
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

;:145 najpierw kusiłaś różami ...więc zamówiłam ...przepiękne królewny ... :tan ...a teraz znów podsuwasz mi kloniki w różnym ujęciu i różne odmiany i ... ;:145 ...pewnie znów polezę gdzieś i kupię ...M koniecznie musi ograniczyć moje zasoby ...gdzie nie wejdę , tak moje oczy jakoś same gonią wokół głowy za kwiatami .
Mało tego ....dzisiaj przyszły też śliczne botki za grosze , sznurowane , z kożuszkiem ...bardzo wygodne , a M się mnie pyta ...to co , na komunię do Oliwki nie jedziemy :shock: ...a ja pytam ...jak to nie jedziemy ? Różana ( na razie pusta ) rabata czeka na róże ...to co , będzie straszyć golizną ? Z końcem maja komunia , a róże w czerwcu kwitną ...a botki mam z chorobowego i na róże też starczy... ;:306
Jak poszło ...dobrze i dużo sprzedałaś zapewne ...więc ...lekko zmęczona ...a może raczej znużona ( jak to po niedzieli ) odpoczywasz ...więc ...miłego ;:19 :wit ;:167
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Aguniu, jak rozmowa? Poprawiła Ci humor? :wink:
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Dzień dobry :wit Dosypało białego w nocy i teraz też sypie ;:223 Jak to białe nie zniknie z końcem lutego to ja zwariuję, nie wytrzymam. Sara w każdej odsłonie słodka, będzie mądrą sunią. Koty przepiękne, choć ja raczej psiara. A sama mam tylko kota, znajdę od 6 lat - Mamrota, która jest efektem mezaliansu dachowca z persem najprawdopodobniej, kiedyś pokażę, jest naprawdę śmieszna. Na klonika choruję, nawet w zeszłym roku całkiem sensowne były u Kordusa. Tylko u mnie zimą zwłaszcza są takie zimne ciągi i chyba nie dałby rady. Mam jedno zaciszne miejsce przed domem, gdzie nie spada śnieg z dachu, ale tam rośnie migdałek i pięknie kwitnie. Szkoda mi go wyrzucać. Muszę pomyśleć. Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dzień dobry :wit
Zasypało nas znowu i sypie nadal... wiosny ani widu ani słychu :evil: Za to roboty huk, więc tylko Was pozdrawiam życząc spokojnego dnia... na Wasze posty odpowiem wieczorem ;:196
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Doberek :wit
Sporą masz kolekcję klonów, ile w sumie rośnie u Ciebie w ogrodzie? Ciekawe, czy moje maleństwo przetrwa zimę?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”