Do mnie też na słoninkę dzięcioł przylatuje, ale zielonego to jeszcze nie widziałam. Poza tym stołują się u mnie sikorki bogatki, modraszki, sikorka czubatka, uboga, dzwońce, grubodziób, rudziki, kosy, sierpówki. Sroki też dobierają się do słoninki.
Jureczku nie tylko u mnie Pat już całkiem fajne towarzystwo się zbiera Marysiu tylko mi nie wytykaj potem Ewciu ja też najpierw wiszę parę dni, a potem przychodzi moment i poszło....... Izuniu nie mam grubodzioba ale przychodzi do mnie od kilku dni kowalik, a rudzików też teraz nie widzę w jesieni były. Aż się mój M ze mnie śmieje
Marysiu ...dobiegłam do pedzacego towarzystwa...ale nie goń tak...bo jeszcze bidok jestem i cherlak ja tez jestem juz po zamówieniu w Magdzie, ciekawa jestem na co sie skusiłaś i mówisz ,ze rózyczki planujesz juz zdecydowałas jakie
Dorotko jak poślesz emaila to Ci wyślę listę z magdy, z części zrezygnowałam bo Marysia mar obiecała coś u siebie uskubać. Dostałam właśnie cennik Rosarium. A mam trochę chciejstw, nie wiem czy wszystkie od razu zamówię, ale Rosa r. Kórnik i Agnes (coś dla Ciebie!), Rosa d. Trigintipetala (nie wiem czy dobrze?), Comte de Chambord, Rosa g. Violacea, Tuscany, Mozart,Lykkefund, Mermaid, New Dawn (bo wpisałam się do Klubu!)Sebastian Kneipp, Bonica (bo Agnieszka mnie zaraziła!), Quenn of Sweden, Alexander Mc Kenzie i św Tereska z Lesieux. Wystarczy na dwa zamówienia!
o, na Queen of Sweeden czaję się od zeszłego sezonu! Co za szczęście, że nie mam jej gdzie posadzić Ale chyba nie dam rady przejść obojętnie wobec licznych rugos...mam mętne usprawiedliwienie, że to na żywopłot niby...
ooo duzo rózyczek.... Mozarta uwielbiam New Dawn to wiadomo ,Bonica to samo ...domówiłam bo sa bezproblemowe i sliczne ,Sebastian mnie czaruje juz nie wiem ile... Królowa ...slicznotka , Comte cacana, Lykkefund to chyba ten olbrzym....a reszte ide poogladać bo wielu nie znam