e-babcia- witaj Jadziu bardzo mi miło, że wpadłaś do mnie, zapraszam częściej na spacery po ogródku.
Maja 79 - powiem ci Maju, że te fuksje wszystkie są piękne, ja dostałam niemal że oczopląsu i nie wiedziałam, którą zamawiać, chciałam kilka innych ale nie było. Myslę, że najwazniejsze to właściwa pielęgnacja doda im uroku i wtedy wszystkie będą cieszyć oczy.
Ilonko - jeszcze nic nie domówiłam, tylko napisałam priv. i czekam na odp.
-- N 06 sty 2013 23:39 --
e-babcia- witaj Jadziu bardzo mi miło, że wpadłaś do mnie, zapraszam częściej na spacery po ogródku.
Maja 79 - powiem ci Maju, że te fuksje wszystkie są piękne, ja dostałam niemal że oczopląsu i nie wiedziałam, którą zamawiać, chciałam kilka innych ale nie było. Myslę, że najwazniejsze to właściwa pielęgnacja doda im uroku i wtedy wszystkie będą cieszyć oczy.
Ilonko - jeszcze nic nie domówiłam, tylko napisałam priv. i czekam na odp.
Moje zamówienie fuksjowe całe się zmieniło, w poprzednim nie zaznaczyłam rodzaju przesyłki i czekałam na potwierdzenie zamówienia do zapłaty a tu nic, w końcu po wyjaśnieniach okazało się, ze nie ma zadnego zamówienia. W tej chwili poszło wszystko od początku i już jest OK, zaraz będę opłacać.
Marysiu czytam, że masz mnóstwo pięknych kwiatów tarasowych, może masz jakieś fotki z prawdziwą przyjemnością bym obejrzała.... fuksje uwielbiam, ale zrezygnowałam z nich, bo bardzo przyciągały mączlika, który później rozchodził się po innych kwiatach..... nie umiałam go dosłownie zwalczyć.....
AGNESS - Agnieszko to ja musiałam zrezygnować przez mączlika z datur, ściągały mi z całego osiedla tabuny mączlika, nic nie pomagało, byłam bezradna i musiałam datury pooddawać i jest OK, z fuksjami może też nie jest kolorowo ale sytuacja do opanowania.
Dla ciebie kilka fotek tarasowych.