Dzięki serdeczne za informacje... oj śliczne te wszystkie katalogowe chryzantemki
Z tego co dopytałem, to te które chciałem zmusić do doniczkowego wzrostu były z odmiany przeznaczonej na kwiat cięty.....więc pewnie dlatego nie chciały mnie słuchać

...a i na dodatek nie traktowałem ich żadnym regulatorem wzrostu. Czytałem o różnych skarlaczach ....możesz któryś z nich polecić, najlepiej ten który samemu stosujesz na swoich chryzantemach( B-nine 85 , Alar , Topflor ,Cecefon 465SL, Regulator 620SL i wiele innych )
Co do samego sterowania rozumiem że wystarczy ręczne nasunięcie czarnej foli lub czarnej włókniny nad zagonikiem z doniczkami, czy w tej kwestii są też jakieś specjalne rozwiązania np jakieś inne specjalne tkaniny
Zibi_41 ,niestety minimalne ilości , które u nich można zamówić są znacząco większe niż moje małe potrzeby...więc mam pytanie czy może mógłbyś odsprzedać trochę sadzonek ze swojego zamówienia?...wiem że to jeszcze odległy temat ale jeżeli byłaby taka możliwość to chętnie dogram szczegóły na maila.