Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Post »

Agus,twoje pupilki odwdzięczyły ci się za miłość do nich,bo są piękne.Ładnie mi rośnie jakaś pęcherznica z siewek od ciebie,co przysyłałas mi z erecta.Ma średniozielone i duze liście,muszę cyknąć zdjęcie,a erecty rosną 3 od ciebie,myslałam,że ta jedna nie odbije,ale poradziła sobie.Dzięki,szcze rze mi je dałas,bo sa piekne.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Małgosiu, cała przyjemność po mojej stronie ;:196 Mam jednego i drugiego sporo, więc jeśli jeszcze będziesz chciała, to podeślę.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tak, tak, dam cynk. Z tym ze w zeszlym roku nie bylo nic rewelacyjnego, fakt ze rozyc mieli sporo ale wszystko co popularne. Ceny tez takie sobie, bo male doniczki po 10, wieksze 20 a te wielkie z Angielkami po 30 ... a u nas za 80-90 zl, mozna je trafic.
Ale jak bedzie cos ciekawego, to sms-a wysle, reszte pospisuje na kartce i sie zastanowisz a ja w razie co, kupie w przyszlym tygodniu, bo będę odbierac Juniora na dluzej-urlopowo.
x-ag-a
---

Post »

10-20-30??
Tak czy inaczej będę wdzięczna gdybyś mogła luknąć... wiesz, że ja za angielkami przepadam, ale nie tylko.
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Aguś, latałaś po ogrodniczych? Też mnie zaczyna ciągnąć, chcę jakąś ładną trawę, bo mi wymarzły ale nigdzie jeszcze nie widziałam.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Uhu Eurony - wiesz 9 z groszami, 19 z groszami i 29 z groszami :wink: W tych malych - wiesz takie kwadratowe, firmowe, kolorowe, to mieli Tantau, Kordes-a i Meilland-ki a w wiekszych i najwiekszych Angielki ... ale w zeszlym roku byly z tych popularniejszych. Mary Rose, Winchester, Graham Thomas, Cytryne, Charles Austin i takie tam.
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Jula za 30 euro, to chyba nawet ja bym się nie skusiła, choć może, jak jakieś cudo. :;230 Nie, no to już się chyba do leczenia nie nadaje. :roll:
x-ag-a
---

Post »

Beata, byłam w Al. Krakowskiej, ale kompletnie nic mnie nie ruszyło, nic.
Znasz Ponderosę w Kaniach? Tam mają dużo wszystkiego, m.in naprawdę ładne trawy.
Jula, 30? za angielkę to nie mało, ale z drugiej strony, bezpośrednio od Austina wychodzi pewnie z 50?, to już w ogóle przesada... jakbyś mi dała znać, to podejmę szybką decyzjones ;-) najchętniej Sharifa Asma, Wollerton Old Hall i The Wedgewood Rose :) znowu mnie kręci w żołądku, bo wiem, że mogą tego nie mieć :)
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapisalam ;:108 spoko da sie zrobic jak beda ale jak nie bedzie - to przeciez na jesieni nagokorzenne bez problemu mozna sobie zapodac.
Wykrakalam z tym deszczem, bo leje okropniascie - wsciec sie mozna. Trzeba bedzie rozyce na grzyba potraktowac, bo pochoruja sie jak nic.
x-ag-a
---

Post »

Jula, leje wciąż? Tu się przejasniło, ale nie na tyle, żeby słońce było widać.
Byłoby miło, gdyby u Niemców coś ładnego można było kupić... Zrobiłam wywiad u siebie i wybór coraz mniejszy... mają jednak gdzieś za tydzień-dwa pojechać do D.Austina... Waham się czy zamawiać te odmiany, które chciałam, ale poczekam na Twój wywiad najpierw.

Kto mi powie, czy Princess of Wales by Harkness to był dobry wybór? ;:173
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Leje, leje jest obrzydliwie a o Princess of Wales to ja Ci powiem hihi rozyca bardzo sympatyczna ;:167 i te lekko powcinane platki och i ach ... ale co Cie wzielo na takie luzne kwiaty co?
Przywiozlam sobie ja przeciez w zeszlym roku ale kwiatami sie nie nacieszylam, bo na urlop pojechalismy a w tym roku jakas tak badziewnie rosnie. Niby nie zmarzla ale cos jej nie pasuje i nie moze sie rozbujac.
x-ag-a
---

Post »

Tak mi się coś właśnie kojarzyła z Tobą :)
Widocznie przechodzę fazę z upakowanych do luźnych ;-) pokrój kwiatu przypomina mi nieco Aspirinkę - może dlatego tak mi się spodobała. Twoja będzie miała kwiaty?
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moja jak przezyje, to bedzie dobrze o kwiatach, to wcale nie mysle :( Jak przestanie padac, to pojde foto zrobic jak tragicznie wyglada. Juz mialam ja wykopac i wsadzic do doniczki ale mysle sobie, ze na razie i tak nie mam zastepstwa, to niech siedzi.
x-ag-a
---

Post »

Ech, zawsze coś z tymi różycami :twisted:
Jak mi się coś takiego przydarzy za rok jak u Ciebie, to chyba dostanę eksmisję...
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

e tam, niech sie lepiej nie przydazy ale nie bylo by chyba tak zle 8-) Moj D. to sie tylko denerwuje, bo ja sie denerwuje... on, to wywalil by wszystkie zdechlaki i posadzil nowe - ja sie tylko tak z nimi cackam :lol:
A Twoja Princess z pakami jest? na Baletowej dostalas? ja tam nawet roz nie ogladalam za bardzo, raczej drzewa ogladalam :twisted:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”