Ogródek Robaczka cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 2

Post »

Ja lubie goraco i jakby byla mozliwosc, to juz jade - na-ten-tychmiast 8-) tym bardziej, ze teraz sa najpiekniejsze i najbardziej kolorowe widoki ... pozniej faktycznie, jak sie dlugotrwale tropiki zaczynaja, to juz tak rozowo nie wyglada ale co tam, przyjemnie jest.
Awatar użytkownika
moniczek
1000p
1000p
Od: 19 sie 2010, o 17:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Fiu fiu ;:224 super widoczki! Miłego wypoczynku Kasiu. :wit
Mój ogród-czarujący...
Pozdrawiam Monika :)
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

cóż mogę powiedzieć, ach ;:167 to chyba najlepsze słowo :?: :;230
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asia, Danusia dziękuje za miłe słowa i odwiedziny ;:131 dobrze mi tutaj, mogłabym tu zamieszkać ;:215 w czasie wczorajszego spaceru z aparatem oglądaliśmy nawet piękny dom z ogrodem.. ;:224 teraz tylko wygrać w totka i mogę urządzać nowy ogród ;:136 :;230
Ewa, ja tez bez wahania wzięłabym tą aurę ;:108 byliśmy tutaj w zimie - było ok. 15 stopni i generalnie slonecznie, choć nocami nieco chłodniej. Bugenwille wspinają się nawet na starych szopach, więc nie sądzę żeby były regularnie podlewane, a co dopiero nawożone.. :;230 Nic sobie z tego nie robią - rosną jak szalone i kwitną cały rok :uszy ciekawe czy moje balkonowe zdechlaki przeżyły mój wyjazd... ;:224
Marta, u Ciebie była burza? Ciekawe czy u mnie popadało.. ;:218 dzisiaj znowu na kiermasz?Masz jakieś kolejne roślinki upolowane?
Majka, taki wyjazd to wspaniała sprawa ;:333 ja też byłam na stypendium, potem młodsza siostra i brat poszli w moje ślady, choc każde z nas studiowało w innym kraju. Naukowo i językowo - bezcenny czas, a przy tym niezapomniane wrażenia i prawdziwa szkoła życia ;:215
Jule, ja tez jestem z tych cieplolubnych stworzeń 8-) mogłabym się smażyć na słonku cały rok ;:3
Moniczek,Lulka dziękuję za odwiedziny ;:196
Pozdrowionka :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Oj Robaczku, Ty żaden robaczek ale Motylek. Pasujesz do tych klimatów. ;:3
Piękne zdjęcia, wspaniałe krajobrazy. U nas pogoda podobna ale takich pięknych plaż to niestety brak. I tak bujnej roślinności kwitnącej w niepowtarzalnych barwach.
Przyjemnego wypoczynku
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Kasiu piękne widoki! Mój urlop dopiero w styczniu, ale dzięki Tobie mam przedsmak egzotyki 8-)
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Kasiu, widoczki piękne, pozazdrościć! A jaka ty laseczka jesteś ;:224 Miło, że w tak pięknych okolicznościach przyrody pamiętasz o nas także ;:180 Urlop urlopem, ale założę się, że myślisz cały co tam u Ciebie w ogródku teraz rośnie i jak przyjedziesz pierwszą czynnością będzie obchód ogrodu :;230
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

niaf niaf....pewnie, ze poleciałam dziś na kiermasz, rano byłam na działce, zaś po 13 lot na kiermasz....nakupowałam mamie masę ziół zaś sobie dokupiłąm jeszcze jedną sasankę tym razem niebieską no i moją upragnioną od dawna róże czarnoczerwoną czyli Barkarolle! ;:oj ;:oj
była na moje liście chciejstw no i już mogę ją wykreślić tak jak i sasanki! :tan
został tylko Creme Brulee i Nostalgie albo Double Delight no i roduś do kupienia :uszy
no burza była.....ale jak dziś poszłam na działkę to rośliny oszalały, popadało trochę i już ruszyły! no i jak kwitną - zaraz wrzuce u siebie zdjęcia ;:168

też bym mogła się smażyć na sloneczku cały rok - jestem na baterie słoneczne ;:3
Awatar użytkownika
paryska
500p
500p
Od: 20 lip 2008, o 17:50

Post »

Jejciu ale piękne widoki pokazujesz ;:oj ale Twoje ogrodowe, fajniejsze :wink:
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

April, dziękuje ;:196 Przyroda jest tu cudowna, szkoda że takich roslinek nie możemy uprawiać w naszych ogrodach..ale nie mozna mieć wszystkiego, a takich tulipanów jak u nas tutaj nie ma.. ;:224
Jacku, nie ma nic fajniejszego niż egzotyczny wypad zimą 8-) ja rzadko wyjeżdżam w lecie, ale w tym roku tak się poskladalo, że omijają mnie rodzime upały, a kolejny wyjazd kroi się w czerwcu.. ;:131 najmilej jednak wspominam australijską zimę i Karaiby w listopadzie 8-)
Bozunia ;:196 hahahaha, czytasz w moich myślach :;230 cały czas myślę, ile mnie omija w ogrodzie, zwłaszcza przy tych upałach...szkoda mi zwłaszcza nowych odmian tulipanów, których nie zdążę zobaczyć w tym roku.. ;:131 sporo nowych roslinek posadzilam przed wyjazdem, mam obawy czy nie uschły ;:218 W niedzielę pewnie już po ciemku będę buszować po ogrodzie :;230
Martuś, fajnie ze trochę deszczu było, mam nadzieję że mój ogród też podlało.. ;:224 widziałam, ze poszalałas z zakupami, niedługo zaczniesz obsadzać działki sąsiadów ;:196
Parysko, dzięki ;:196 troszkę tęsknię za ogrodem... ;:131 zdjęcia będą jak tylko go ogarnę po powrocie, czyli w przyszłym tygodniu ;:333
*moje wątki*
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

hehe nie, nie wtedy to mnie mama powiesi :;230
jeszcze tylko dokupie rodusia i jak na razie stopuje z zakupami ;:224
bo muszę pawilon wreszcie kupić :uszy
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Kasiu podziwiając twój ogród i zdjęcia wiedziałam, że to wszystko musi być dziełem osoby o bogatym i pięknym wnętrzu...
O kurczaczek ;:oj trzeba było swoje zdjęcie wkleić na początku wątku, to od razu wiedziałabym skąd ta fantazja ;:333
Wypoczywaj i nie martw się roślinami, bo maj pod tym względem jest wyjątkowo szczodry ;:196
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Przyszlam zobaczyc co slychac w wielkim-szerokim swiecie a tu zadnej relacjones :roll: opuszczasz sie informatycznie, oj opuszczasz :twisted:
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jule, pochłaniam Wasze relacje ogrodowe wyobrażając sobie co się dzieje u mnie ;:224
Dzisiaj było leniuchowanie na maxa, plaża i sangria cały dzień ;:173
Wycieczki nie było, M robił tylko zdjęcie mi, a to nic ciekawego do oglądania :;230
Martuś, mam nadzieję, ze dzisiaj trochę popadało u Ciebie i wysłałaś deszczyk do mnie? ;:65
Iwonko, dziękuje za odwiedziny i tyle serdecznych słów ;:196 nie zasługuję, ale przyjmuję z radością, miód na moje serce ;:167
Ogrodem nieco się martwię, ale..jestem dobrej myśli - lepszy upał niż mróz, jak w zeszłym roku ;:131

Dzisiaj na obiad będziemy zajadać lokalny rarytasik ;:137 - cataplana z owoców morza ;:333 to taki wielki miedziany pólmisek (który Mój M nazywa swojsko hełmem wikinga, którego zjedli tubylcy 8-) ) wypełniony pysznościami, duszonymi w ostrym sosie z chilli i podawany z dodatkami, chlebem i oliwą - pychota ;:170
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Miiriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2007, o 00:17

Post »

Jakie cudne wakacje :) :)

Odpoczywaj na maxa... a nam wklejaj takie super fotki :)
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”