Ale,ale...niechcący hoje wypatrzyłam

Fajny ścisk.skąd ja to znam?

Aluniualunia pisze:Storczusie cudowne sąA to między storczykami z pomarańczowymi koralikami to cóż to jest????
Moniko cieszę się ,że Ci się podobaNiunia1981 pisze:Ale fajnie zielonosuper widok przy zapracowanym (mam stertę papierów na biurku
) piątku
Jolu Dzięki . Na parapecie stoją dwie carnoski takie raczej zwyczajne,które dostałam i nic o nich nie wiem . Muszę im fotki zrobić bo sporo urosły(ale jeszcze nie kwitną) a na końcu wisi tricolorka ,ktorą chyba przelałam bo pół jej zgniło. To co zostało przesuszyłam i chyba będzie żyć.jola1313 pisze:Fajny gródnikWiem co mówię,mam takiego
![]()
Ale,ale...niechcący hoje wypatrzyłam![]()
.Jakie to?
Fajny ścisk.skąd ja to znam?
Elciu Ludisia już niestety przekwita. Ja też lubię parapetowy ścisk w przeciwieństwie do mojego M ,który mówi,że gdybym zostawiła tylko trzy ,cztery doniczki na parapecie to wtedy byłoby ładnie . A ja mu mówię, żeby nie koty,które przez okna wchodzą to bym jeszcze po trzy, cztery dostawiłaelcia1974 pisze:Ale super ścisk masz na parapetku, a jaki kolorowyWypatrzyłam Ludisię kwitnącą.
![]()
A co to za cytrusik jeszcze tam się schował? Kalamondynka
Niko cieszę się ,że zajrzałaś do mnie i Ci się podoba.nika28 pisze:Piękne kwitnące storczykiParapet imponujący