Witajcie w mojej 'bajce"....dopiero powstaje :)
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witajcie w mojej 'bajce"....dopiero powstaje :)
Sosnowiec ostatnio słynny przez tą aferę z Magdusią.
Po spotkaniu forumowym byc może pojadę do Rybnika.
Po spotkaniu forumowym byc może pojadę do Rybnika.
no pięknie - ominęła mnie wieczorna impreza ;)
Dorotko, pytałaś o róże pnące... jest ich wiele... napisz proszę jakie masz oczekiwania wobec niej, gdzie ma rosnąć?
Dorotko, pytałaś o róże pnące... jest ich wiele... napisz proszę jakie masz oczekiwania wobec niej, gdzie ma rosnąć?
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Impreza robi sie z niczego jak wiesz....zima nam dopieka to łapiemy sie rozrywek
Wiesz Aga chciałam nad bramą rozpiąć łuk i posadzić z bu stron aby ładnie zarosły..najchętniej taka o wiotkich pędach , słońce do południa i potem od 3iej by miały

Wiesz Aga chciałam nad bramą rozpiąć łuk i posadzić z bu stron aby ładnie zarosły..najchętniej taka o wiotkich pędach , słońce do południa i potem od 3iej by miały

- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj Keetee ,widze ze szalejesz juz po forum od samego rana,co słychać???
-
No wlasnie Eccia dzisiaj póżno wstałam,zazwyczaj przed 6 tą jestem na równiutkich nogach...
po imprezce tak mi się przysnęło
A zimno dalej Ewcia jak pieron...niby zelżało trochę...ale wiesz u mnie co i muszę byc na posterunku
No co tu robić kochana, planować jakieś zielone i dzwigać sie tak na duchu ,spodobały mi sie te pergole w Mai w ogrodzie i krzesełka...widziałam nawet takie na allegroo kiedyś,róże muszę sobie wybrać na bramę...i główkuję 
po imprezce tak mi się przysnęło

A zimno dalej Ewcia jak pieron...niby zelżało trochę...ale wiesz u mnie co i muszę byc na posterunku

- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
To jest pomysł mnie tez sie podobały mebelki , hm ty nie zagladaj na allegro tylko sama bierz sie do pracy 

-
myslisz ,ze dam radę takie krzesrelko sklecić.....hm, nie mam takich galezi, to dębowe maja być...Dzięki ,ze wierzysz we mnie 

Dorotko, życzę powodzenia w 'kleceniu' krzesełek - bardzo fajny pomysł 
co do róż pnących, to proponuję byś sobie poczytała ciekawy artykuł naszej Aneczki... może jakaś różyca przypadnie Ci do gustu... ja jesienią kupiłam Uetersener Klosterrose i mam ogromną nadzieję, że będzie moim pnącym cukiereczkiem

co do róż pnących, to proponuję byś sobie poczytała ciekawy artykuł naszej Aneczki... może jakaś różyca przypadnie Ci do gustu... ja jesienią kupiłam Uetersener Klosterrose i mam ogromną nadzieję, że będzie moim pnącym cukiereczkiem

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Taka róża na pergolę też by mi odpowiadała,bo chce zrobić pergolę przy wejściu i słońce tam jest tylko rano.
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Te rózyczki które posadziłam na jesieni to angielska-Graham Thomas,Charles Austin,wielkokwiatoweChopin,Augusta Luisa,Belle epoque,Ingrid Bergmann,Barkarole-poczekam i zobaczę co będzie to będzie 

-
Aga śliczną wybrałą tą różę
bardzo lubię takie kolorki pastelowe
pomyśle nad nią
Małgosiu nie wszystkie róże będą się dobrze czuły w miejscu gdzie słonce tylko do południa,ale wiem,że są tez takie nadające się do cienia...to im by pasowało
Marzenko trzymam kciuki za różane ślicznotki...będzie dobrze

Małgosiu nie wszystkie róże będą się dobrze czuły w miejscu gdzie słonce tylko do południa,ale wiem,że są tez takie nadające się do cienia...to im by pasowało

Marzenko trzymam kciuki za różane ślicznotki...będzie dobrze

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
właśnie kupowałam ziemię w OBI a tam już przygotowanie do letniego sezonu -czyli w temacie krzesełka i drewniane i metalowe po wymacaniu stwierdziłam, że troche słabe jak dla mnie pod względem wytrzymałości... bo swoje ważę 

-
tak tak...nie ściemniaj Ewa widziałam gdzieś Twoja fotkę,laseczka jesteś...ja to myślę poważnie nad tymi patykowymi krzesełkami czy dałyby radę

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, a ja proponuje Rosarium U. na pergolę. Obficie kwitnie, jest silna, daje rdę na różnych stanowiskach.
Ja w ogóle to raczej stronię od pnących, bo gdy wymarzają, to potem odbijają od kopca, ale najczesciej marnie kwitną. Jak już się zregenerują, to znowu przychodzi zima i tak w kółko.
No ale mimo to kupiłam sobie teraz znowu dwie pnące: Elfe oraz Times Past. Człowiek to jest durny jakiś, prawda? Co innego mówi głowa, a co innego serce
Dobrze rosną także Flammentanz i Sympathia, ale one są czerwone, a ja czerwonych nie za bardzo...
Ja w ogóle to raczej stronię od pnących, bo gdy wymarzają, to potem odbijają od kopca, ale najczesciej marnie kwitną. Jak już się zregenerują, to znowu przychodzi zima i tak w kółko.
No ale mimo to kupiłam sobie teraz znowu dwie pnące: Elfe oraz Times Past. Człowiek to jest durny jakiś, prawda? Co innego mówi głowa, a co innego serce

Dobrze rosną także Flammentanz i Sympathia, ale one są czerwone, a ja czerwonych nie za bardzo...