HalinaK dziękuję.
ilona2715 bardzo dziękuję a na temat ilości doniczek, pojemników, szklarenek itp lepiej nie mówić.
I ciągle to dziwne spojrzenie mówiące ... po co Ci to ?
Tosia1 Ty wszędzie zdążysz - dziękuję.
takasobie Kobieto byłam świecie przekonana ,że czego jak czego ale Ostróżek to na pewno masz duże kepy a tu wpadka ...
Pamietam,że masz takie naturalistyczne zakatki i stąd to wszystko ale to nic - naprawisz ich braki w tym sezonie.
Letnie ostróżki jak masz gdzie przetrzymać to siej ... zawsze to troszkę przyspieszy.
korzo_m moje kłącza dalii karłowych moczyły się aż 3 dni bo część z nich wyglądała fatalnie. teraz dużo lepiej i też siedzą w doniczkach - zobaczymy kiedy pokażą się pierwsze kiełki. Na temat ostróżek pisałam u Ciebie - dziękuję.
JAKUCH w takim razie życzę powodzenia w temacie Asarina a za życzenia pięknie dziękuję.
maniusika Janeczko po każdej zimie są straty więc i tym razem musimy przyjąć przykre niespodzianki do wiadomości.
Dziękuję
ewamaj66 a u mnie 2 mini Agapanty i czekam na więcej. Z Iksji będziesz mieć ładną kępę i dobrze. Uwielbiam byliny w większych kępach a nie pojedyncze egzemplarze.
Ja też siałam kilka traw - cytrynowa i jednoroczna Settera Maxima pięknie wzeszły i powoli rosną ale już wystawiam za okno dla spowolnienia .
Ale ... siałam też trawę z nasionek zebranych na mieście pod hotelem i zero efektów.
Może nasiona tej trawki co spleśniała miały jakieś grzyby i stąd taki efekt ?
Titonia od Ciebie wyjątkowo pięknie rośnie - jest już 3 para liści a one siedzą w tych krążkach torfowych i chciałabym tak je dotrzymać i dopiero na działce dać większe pojemniki.
Ilona2715 byłam w sobotę na działce ale bez aparatu. Wiosna przychodzi do nas później więc nie ma co pokazywać.
Burzy zazdroszczę - te wiosenne budzą wszystko do życia.