Nasze Ranczo

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze Ranczo

Post »

Agatko zdjęcia w avatarku z reguły są nieaktualne, nieco odmłodzone. Ania oczywiście wygląda wspaniale przecież to młoda mamuśka.
Aniu nie gniewasz się,że Cię tak nazwałam ( zacytowałam tylko Twoje słowa).
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 20:43

Post »

No na pewno Julianno Ania jest wspaniale wygladajacą młodą mamuśką :tan i niewiele jej zdjęcie z avatarku rózni się od dzisiejszego!!! ;:108 Sama jestem młodszą i mlodą ;:333 mamuską i codziennie sobie mówię,ze świetnie wygladam!!! :;230 A Julianno gdzie Twoj wątek?bo chcialam Cie odwiedzic? :wit
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
nyna76
1000p
1000p
Od: 24 sty 2013, o 21:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja mam teraz prawie 37, a zdjęcie sprzed 2 lat.... ale niewiele zmian poza włosami i grzywką, ktorą cały czas a to obcinam a to zapuszczam....
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Aniu :D :wit ja bliżej 40 ;:145 ,a dokladnie 39 ;:108 :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Witajcie Kochani :wit .Liczyłam,że w koncu dzisiaj juz nie będzie u mnie padac....i w koncu wybiorę sie na dzialeczkę rozpalic griila..ale niestety rano patrzę w okno..z nadzieją na sloneczko ;:3 ..a tu znowu leje ;:145 ..Noi nici z moich planów więc wymyślilam na dzisiaj wycieczkę..(bo w sumie jak jest pogoda to siedzę zwykle na działce,więc jak jest niepogoda to można coś innego wymyslec :;230 )Noi zrobilismy sobie z rodzinką wycieczkę do Zamku Książ-2 km od Wałbrzycha.Córcia ucieszona bo jedzie do Zamku :D Synek mniej...bo będzie musial chodzic...a tak to by sobie z dziewczyną w domu posiedzial :;230 ,no ale na miejscu już mine mial ok. :tan Noi jakie bylo moje zdziwienie kiedy na miejscu okazalo się że trafiliśmy na Dni Wystawy Kwiatów i Dzieł Sztuki!!!!(0d 1.05.-05.05)Więc jak się domyslacie straganów z krzewami,kwiatami-mnóstwo..Oprócz tych jeszcze wiele innych..a i ludzi było sporo jak na tą pogodę..Sporo atrakcji dla dzieci i dla doroslych,więc jak nie macie planów na dwa kolejne dni majówki to polecam to miejsce!!!A to moje dzisiejsze zdjęcia "kwiatowe" dla Was :D Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam :wit i niech juz jutro nie pada!!!3 dni w zupelności wystarczy! :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36

Post »

Agatko suuper wycieczka szkoda , że nie mieszkam bliżej na pewno wyciągnęłabym swoją rodzinkę :wink: . W Zamku Książ byłam lat temu ho ho ho w podstawówce na kolonii i zwiedzaliśmy właśnie Zamek Książ . Wałbrzych zawsze będzie kojarzył mi się z tym zamkiem ;:333 . Świetne zdjęcia miód dla oczu ;:333
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Dzięki Kasiu :wit Ja też pamiętam Zamek Ksiąz z czasów szkolnych :;230 a ze mam niedaleko,bo jakies niecałe 2 godzinki(ok.70 km)...to nie wypadalo nie pojechac..i pokazac dzieciom :;230 .A na pewno pojadę jeszcze jak będzie cieplej :D.No a ty masz rację,troche daleko masz...ale na pewno masz tam tez niejedne piekne miejsca w okolicy do zwiedzania ;:108 .Ja w Twoich okolicach( pare dobrych lat temu!) bywałam w Bornym Sulinowie.Jeżdzilismy tam męzem w sierpniu na Militaria :D.Dla kobiet to trochę ciężka impreza ale dla facetów,którzy siedzą godzinami w kurzu i podziwiaja czolgi i inne maszyny wojskowe to widowisko na całego :;230 To daleko od Ciebie?A moze też tam bywasz? :wit
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

Zdjęcia kwiatowe ;:167 i co za wspaniała wystawa, szkoda, że u mnie takich wystaw nie ma ;:108 :wit
Awatar użytkownika
zuzola11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sty 2013, o 10:36

Post »

Agatko do Bornego mam spory kawałek jedyne 140 km ;:224 aby mnie zlokalizowac trzeba sie kierować na Gorzów wlkp. mam do niego 32 km :wink: Ach ci mężczyżni i ten cięzki sprzęt ;:219 ciężki kaliber i jedno i drugie ;:224 :tan
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

W Książu byłam kilka razy ale nigdy na majówkę a wiem że tam są wtedy wystawy kwiatów
Awatar użytkownika
nyna76
1000p
1000p
Od: 24 sty 2013, o 21:01

Post »

wiwat Dolny Śląsk, w Książu jest cudnie, zazdroszczę wycieczki i widoków. My po obiedzie spylamy na działę, ale najpierw do Obi
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Agatko cudowna wycieczka. Ja też byłam w Zamku Książ w latach szkolnych, wieki całe , bo jestem od Was młode dziewczęta, powiedzmy ,że trochę starsza.Agatko nie szukaj mojego wątku , bo nie mam. Mam wiecej czasu ,żeby podziwiać ogrody Forumowiczów.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
agata9
500p
500p

Post »

Kasiu-Morango wystawa naprawda przepiekna,cieszę się ze akurat trafilam na ta Wystawę,bo tak naprawdę jadąc tam nie wiedzialam że akurat jest :D a Ty na pewno znajdziesz niejedna taką w swojej okolicy :D ,a jeśli nie,to zapraszam w moje rejony ;:333 Kasiu-Zuzola 11 (odpisuję do dwóch Kaś dlatego Was tak szczegółowo opisuję :;230 ) to troszkę masz kawalek do Bornego... myslalam że troszkę bliżej mieszkasz..ale jak okolice Gorzowa Wlkp.to zazdroszczę Ci tych jezior wokolo ;:224 ,masz gdzie wypoczywac..(nie wspomne o działeczce ktora jest na pierwszym miejscu!!! :;230 )A z tym cięzkim kalibrem to masz rację :;230 .armata nie pomoze!!! :;230 ;:306 Dorotko polecam wybrac sie kiedys na majówkę do Książa,atrakcjii wiele...tylko ja juz planuję wybrac sie z samego rana nastepnym razem..a nie po obiedzie(wyjazd na wariata :;230 )Noi pogodę zamówię :D ,bo była deszczowa :( ale na szczęscie w zamku nie padalo :;230 Aniu u mnie w końcu w sobotę przestalo padac i moglam pogonic na działkę...w końcu grilla odpalic,zeby nie zardzewial.. bo ciągle lało i lało... :;230 Julianno jaka tam starsza :D ,my wszystkie tutaj jak MŁODSZE siostry :;230
Nasze Ranczo
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Mi szkoda majówki na takie wyjazdy,zazwyczaj po górach spaceruję -ten rok jest wyjątkowy że nie wyjechałam
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Agatko, wycieczka urocza, piękna ta wystawa kwiatów, dowiedziałam się o niej przez przypadek, rozmawiając z koleżanką, która się na nią wybrała, ale nas poniosło do Chrzypska Wielkiego. Pogodę mieliście rzeczywiście nie ciekawą, u nas z kolei słońca mnóstwo, tak, że wczoraj podlewałam po raz pierwszy cały ogród.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”