Phalaenopsis henrykus cz.2
- renatas
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Phalaenopsis henrykus cz.2
Słodka impresja, Henryku pięknie zdjęcie obrabiasz! 

Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Henryku, mam takiego samego! i bardzo go lubię.
Zdjęcia klase
Zdjęcia klase

- JoasiaM
- 200p
- Od: 13 wrz 2010, o 21:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Henryku Ty to umiesz pokazać piękno swoich kwiatów, gratulacje. Golden Beauty kwitnie, a mój już odpoczywa po kwitnieniu, więc zachwycam się Twoim
A zapowiedzi kwitnień bardzo obiecujące. 

- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Cudowna ta impresja
zdjęcia robisz przecudne Henryku. 

-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Henryku pięknie pokazałeś te dwa kwiatuszki.
-
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Henryku jak ty potrafisz ująć piękno tych storczyków.
Te fotki u Ciebie mogłabym godzinami oglądać.

Te fotki u Ciebie mogłabym godzinami oglądać.

- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
Dziewczyny się już pozachwycały, więc się nie będę powtarzać, ale też mi się ta Twoja twórczość spodobała. 
A wiesz, zawlokłam w sobotę Męża do LM w Warszawie na Ostrobramskiej, bo nam było po drodze, a już napaliłam się na łowy, a w środku tylko kilka kwiatków na boku i żadnych stoisk z roślinami jak to drzewiej bywało. I Mąż się pyta pana ze sklepu, gdzie są tu kwiatki (bo ja już byłam zbyt skołowana), a pan na to: w każdym innym LM oprócz tego!
Potem M. wyśmiewał się, jak mi mina zrzedła i cieszył się. Ale nic straconego, nie jeden jest LM w Wawie, może dziś, może jutro zapoluję na te katleje, bo mi smaka narobiłeś. 

A wiesz, zawlokłam w sobotę Męża do LM w Warszawie na Ostrobramskiej, bo nam było po drodze, a już napaliłam się na łowy, a w środku tylko kilka kwiatków na boku i żadnych stoisk z roślinami jak to drzewiej bywało. I Mąż się pyta pana ze sklepu, gdzie są tu kwiatki (bo ja już byłam zbyt skołowana), a pan na to: w każdym innym LM oprócz tego!

- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
I móc podziwiać tego samego storczyka w innej "kołderce"... 

- Henrykbb
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
Już mnie tak nie chwalcie bo zacznę Was codziennie zanudzać jakimś nowym stroikiem.Wolałbym mieć więcej nowych kwitnień do prezentacji.Takie czary,mary to każdy może zrobić.
Ale cieszę się,że Wam się podoba
i dziękuje za tyle miłych słów.Wszystkim.
Marysiu,szukaj w innych LM.Zauważyłem,że gdy Wy pisałyście,że gdzieś pokazały się np Sabotki czy Vandy to u mnie także były.To sieć,więc chyba rozprowadzają do wielu marketów.Teraz np pokazały się niebieskie,farbowane dendrobia.
A co u mnie?:Powoli kończy kwitnienie biały,nadal piękny jest żółty i taki bladziutki,żółty w różowe kropki i mazy no i ten z impresji.
Cztery kwiatuszki ma już Equestris.Zdjęcia będą,jak zawsze,chyba dopiero pod koniec tygodnia,w słońcu i w pełnym rozkwicie.
"Niespodzianki" oceniam tak na 80% sukcesu.Ale jestem
,lewy kciuk już mi chyba tak zostanie.Jeżeli będzie szczęśliwy będę go Wam wynajmował.
Aha,i jeszcze coś:pamiętajcie,że u każdej/go z Was jestem codziennie i czytam i podziwiam i tak mnie wszystko zachwyca,że brak mi słów,że mowę mi odbiera.
;:83 ;:85
Wasz H.

Ale cieszę się,że Wam się podoba

Marysiu,szukaj w innych LM.Zauważyłem,że gdy Wy pisałyście,że gdzieś pokazały się np Sabotki czy Vandy to u mnie także były.To sieć,więc chyba rozprowadzają do wielu marketów.Teraz np pokazały się niebieskie,farbowane dendrobia.
A co u mnie?:Powoli kończy kwitnienie biały,nadal piękny jest żółty i taki bladziutki,żółty w różowe kropki i mazy no i ten z impresji.
Cztery kwiatuszki ma już Equestris.Zdjęcia będą,jak zawsze,chyba dopiero pod koniec tygodnia,w słońcu i w pełnym rozkwicie.
"Niespodzianki" oceniam tak na 80% sukcesu.Ale jestem

Aha,i jeszcze coś:pamiętajcie,że u każdej/go z Was jestem codziennie i czytam i podziwiam i tak mnie wszystko zachwyca,że brak mi słów,że mowę mi odbiera.

Nasz Henryczku piękne fotki robisz i śliczne masz kwitnienia 

-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Tak ,tak Henryczku i nie bądź taki skromny no ja np. nie umiem takich pięknych ramek sprawiać swoim storczykom
a o zdjęciach nie wspomnę .

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Mnie pozostało już tylko pogratulować super zdjęć!!!