Ogródek AGNESS cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz.7

Post »

Witaj Agnieszko! Trochę się stęskniłem za Waszymi pięknymi ogrodami. Mam na chwilę internet i z chęcią Cię odwiedziłem. Piękne róże :!:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Jacku :wit
Bardzo się cieszę, że udało Ci się wejść na Forum :D Czy to już koniec z problemami z internetem, czy tylko chwilowo masz dostęp :?:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Aguś! ;:196
Rzeczywiście Mandarinien robi wrażenie. Bardzo interesująco się przebarwia. Warto byłoby jej poświęcić całą sesję zdjęciową ... Jak myslisz?
Twoja Nostalgia zaś jakaś odmienna od tych co dotąd widziałam ... To zadziwiająco "niestała" róża, mimo, ze nigdy nie traci swoich cech charakterystycznych. Fascynująca! :D
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Aguś :D Masz piękne róże i widać, że Cię lubią :wink: Moje to takie mizerne, że chyba wylądują za płotem. Rosną jakby chciały a nie mogły. Ale za to Twoje to hmmm jest na co oko zawiesić :uszy
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Witaj Aguś. Długo nie pisałam, ale w tym roku miałam taką chandrę zimową, że nie umiałam się zebrać. W tej chwili cieplejsze dni od razu trochę przyniosły werwy i chęci do życia i działania. Na pewno jeszcze zima nam dokuczy, ale będzie już większa nadzieja, że to już nie długo wiosna. ;:196 :wit Uwielbiam pomarańczowe kolory na działce tak jak i Ty a Twoja różyczka jest cudna. Bardzo mi przypomina Monikę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Izuniu ;:196 jak cudnie, że się odezwałaś bardzo brakowało Ciebie na Forum ;:196
Mandarinen sesję miała jak najbardziej, jestem nią zauroczona i cykałam ją bez końca......ale wczoraj diabli wzięli mój folder z częścią rózanych fotek....tą większą :roll: chciałam połączyć 2 folderki i nie wiem jakim cudem jeden mi wcięło, albo wykasowałam...jak nie mam pojęcia, albo gdzieś się ukrył i kiedyś przy jakiejś okazji odnajdzie sie władowany do jakiegoś innego folderku.
Nostalgia faktycznie niesamowicie się zmienia razem z rozkwitam, jak przekwitała to była już cała różowa :D

Marcinku dzięki :D ciszę, że podobają Ci się moje różyczki, mogłyby być jeszcze dorodniejsze, ale i tak są ok :D
Teraz planuję trochę różanych zakupów, ale to głównie róże pnące , no i clematisy do towarzystwa 8-) :lol:

Krysieńko bardzo się cieszę, ze Twoja chandra mija, szkoda życia na smutki ;:196 Już teraz coraz bliżej wiosny, dni coraz dłuzsze ,coraz przyjemniej :D Faktycznie, że zima jeszcze przyjdzie, tak być musi, ale wiosenka już tuż, tuż czeka za progiem :D
Monikę też mam posadzoną, to był jej pierwszy sezon i niestety nie popisała się , obawiam sie, czy to przypadkiem nie pomyłka. Zakwitła jednym kwiatuszkiem, jakimś takim byle jakim, wypłowiałym :roll: resztę pąków obrywałam, żeby się nie wysilała, tylko wzmacniała korzenie . Zobaczymy w przyszłym roku, mam nadzieję, że to nie pomyłka, bo bardzo mi zależy na Monice, to mój kolorek 8-) :lol:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Róże wiadomo, że cudne.
Ale czas poszperać za liliami, bo też są wspaniałe. :wink: :lol:

http://www.s-wgardens.com/Catalog/lilygallery.php
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko dzięki za linka, same piękności, można naprawdę zachorować. Ja dostałam już katalog z Lilypolu i kompletuję zamówienie. Mają fajną ofertę i niezłe ceny :D Już zaraz w świat pójdzie zamówionko 8-) :lol:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A ja jeszcze wciąż czekam....... :cry:
Ale to już i tak dobra nowina.......może ja dostanę jutro....... :heja
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko na pewno już szybciutko dostaniesz, jest w czym wybierać a i liliowce śliczne :lol: Ale Ty pewnie już wszystkie masz :roll: :lol:

Różyczki, większość fotek wystrzeliłam w kosmos, ale coś tam jeszcze zostało :roll:

NINA WEIBULL
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

NN
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

:;230 wszystkie liliowce.....dobre sobie........ :;230 chciałabym.
Ale ich jest ponad 60 000 odmian.
Jakbym je wszystkie miała to bym na forum nie była...... :;230
No chyba, że chodzi o lilie........ale tych też nie mam wszystkich, no może parę....... :wink: :lol:
Ale różami to mnie doenergetyzowałaś. ;:108
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No dobra Grażynko , może nie wszystkie :;230 ale kolekcje masz piękną....wzór niedościgły 8-) :D
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57

Post »

Tak piękne róże mogę oglądać bez końca :wit
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Ja jeszcze czekam na katalog z Lilypolu, ale w świecie Cebul już zamówiłam. A jakże... Liliowce, hosty, lilie, begonie...
Teraz tylko wyglądam przez okno i planuję...planuję.... A może by tu? Nie, chyba lepiej będzie tam...
x-d-a

Post »

Agnieszko, wyczytałam w innym wątku, że zastanawiasz sie nad duetami - róże + powojniki.
Otóż róże pięknie komponują sie z wszelkimi kwiatkami właśnie w odcieniach niebieskości. Z kocimietką, ostróżkami, dzwonkami, lawendą i innymi...Tak więc śmiało możesz sadzić róże w odcieniach różu, czerwieni, pomarańczy z niebieskimi i fioletowymi powojnikami. Moim zdaniem to bardzo dobrana para :P
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”