Ogródek AGNESS cz.7
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.7
Witaj Agnieszko! Trochę się stęskniłem za Waszymi pięknymi ogrodami. Mam na chwilę internet i z chęcią Cię odwiedziłem. Piękne róże 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Jacku
Bardzo się cieszę, że udało Ci się wejść na Forum
Czy to już koniec z problemami z internetem, czy tylko chwilowo masz dostęp 

Bardzo się cieszę, że udało Ci się wejść na Forum

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aguś!
Rzeczywiście Mandarinien robi wrażenie. Bardzo interesująco się przebarwia. Warto byłoby jej poświęcić całą sesję zdjęciową ... Jak myslisz?
Twoja Nostalgia zaś jakaś odmienna od tych co dotąd widziałam ... To zadziwiająco "niestała" róża, mimo, ze nigdy nie traci swoich cech charakterystycznych. Fascynująca!

Rzeczywiście Mandarinien robi wrażenie. Bardzo interesująco się przebarwia. Warto byłoby jej poświęcić całą sesję zdjęciową ... Jak myslisz?
Twoja Nostalgia zaś jakaś odmienna od tych co dotąd widziałam ... To zadziwiająco "niestała" róża, mimo, ze nigdy nie traci swoich cech charakterystycznych. Fascynująca!

Witaj Aguś
Masz piękne róże i widać, że Cię lubią
Moje to takie mizerne, że chyba wylądują za płotem. Rosną jakby chciały a nie mogły. Ale za to Twoje to hmmm jest na co oko zawiesić 

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witaj Aguś. Długo nie pisałam, ale w tym roku miałam taką chandrę zimową, że nie umiałam się zebrać. W tej chwili cieplejsze dni od razu trochę przyniosły werwy i chęci do życia i działania. Na pewno jeszcze zima nam dokuczy, ale będzie już większa nadzieja, że to już nie długo wiosna.
Uwielbiam pomarańczowe kolory na działce tak jak i Ty a Twoja różyczka jest cudna. Bardzo mi przypomina Monikę.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- AGNESS
Witaj Izuniu
jak cudnie, że się odezwałaś bardzo brakowało Ciebie na Forum
Mandarinen sesję miała jak najbardziej, jestem nią zauroczona i cykałam ją bez końca......ale wczoraj diabli wzięli mój folder z częścią rózanych fotek....tą większą
chciałam połączyć 2 folderki i nie wiem jakim cudem jeden mi wcięło, albo wykasowałam...jak nie mam pojęcia, albo gdzieś się ukrył i kiedyś przy jakiejś okazji odnajdzie sie władowany do jakiegoś innego folderku.
Nostalgia faktycznie niesamowicie się zmienia razem z rozkwitam, jak przekwitała to była już cała różowa
Marcinku dzięki
ciszę, że podobają Ci się moje różyczki, mogłyby być jeszcze dorodniejsze, ale i tak są ok
Teraz planuję trochę różanych zakupów, ale to głównie róże pnące , no i clematisy do towarzystwa

Krysieńko bardzo się cieszę, ze Twoja chandra mija, szkoda życia na smutki
Już teraz coraz bliżej wiosny, dni coraz dłuzsze ,coraz przyjemniej
Faktycznie, że zima jeszcze przyjdzie, tak być musi, ale wiosenka już tuż, tuż czeka za progiem
Monikę też mam posadzoną, to był jej pierwszy sezon i niestety nie popisała się , obawiam sie, czy to przypadkiem nie pomyłka. Zakwitła jednym kwiatuszkiem, jakimś takim byle jakim, wypłowiałym
resztę pąków obrywałam, żeby się nie wysilała, tylko wzmacniała korzenie . Zobaczymy w przyszłym roku, mam nadzieję, że to nie pomyłka, bo bardzo mi zależy na Monice, to mój kolorek

Mandarinen sesję miała jak najbardziej, jestem nią zauroczona i cykałam ją bez końca......ale wczoraj diabli wzięli mój folder z częścią rózanych fotek....tą większą

Nostalgia faktycznie niesamowicie się zmienia razem z rozkwitam, jak przekwitała to była już cała różowa

Marcinku dzięki

Teraz planuję trochę różanych zakupów, ale to głównie róże pnące , no i clematisy do towarzystwa

Krysieńko bardzo się cieszę, ze Twoja chandra mija, szkoda życia na smutki

Monikę też mam posadzoną, to był jej pierwszy sezon i niestety nie popisała się , obawiam sie, czy to przypadkiem nie pomyłka. Zakwitła jednym kwiatuszkiem, jakimś takim byle jakim, wypłowiałym

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Róże wiadomo, że cudne.
Ale czas poszperać za liliami, bo też są wspaniałe.
http://www.s-wgardens.com/Catalog/lilygallery.php
Ale czas poszperać za liliami, bo też są wspaniałe.

http://www.s-wgardens.com/Catalog/lilygallery.php
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS
Grażynko dzięki za linka, same piękności, można naprawdę zachorować. Ja dostałam już katalog z Lilypolu i kompletuję zamówienie. Mają fajną ofertę i niezłe ceny
Już zaraz w świat pójdzie zamówionko

- kogra
- Przyjaciel Forum
A ja jeszcze wciąż czekam.......
Ale to już i tak dobra nowina.......może ja dostanę jutro.......

Ale to już i tak dobra nowina.......może ja dostanę jutro.......

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS
- kogra
- Przyjaciel Forum

Ale ich jest ponad 60 000 odmian.
Jakbym je wszystkie miała to bym na forum nie była......

No chyba, że chodzi o lilie........ale tych też nie mam wszystkich, no może parę.......

Ale różami to mnie doenergetyzowałaś.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS
No dobra Grażynko , może nie wszystkie
ale kolekcje masz piękną....wzór niedościgły

-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Tak piękne róże mogę oglądać bez końca 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ja jeszcze czekam na katalog z Lilypolu, ale w świecie Cebul już zamówiłam. A jakże... Liliowce, hosty, lilie, begonie...
Teraz tylko wyglądam przez okno i planuję...planuję.... A może by tu? Nie, chyba lepiej będzie tam...
Teraz tylko wyglądam przez okno i planuję...planuję.... A może by tu? Nie, chyba lepiej będzie tam...
Agnieszko, wyczytałam w innym wątku, że zastanawiasz sie nad duetami - róże + powojniki.
Otóż róże pięknie komponują sie z wszelkimi kwiatkami właśnie w odcieniach niebieskości. Z kocimietką, ostróżkami, dzwonkami, lawendą i innymi...Tak więc śmiało możesz sadzić róże w odcieniach różu, czerwieni, pomarańczy z niebieskimi i fioletowymi powojnikami. Moim zdaniem to bardzo dobrana para :P
Otóż róże pięknie komponują sie z wszelkimi kwiatkami właśnie w odcieniach niebieskości. Z kocimietką, ostróżkami, dzwonkami, lawendą i innymi...Tak więc śmiało możesz sadzić róże w odcieniach różu, czerwieni, pomarańczy z niebieskimi i fioletowymi powojnikami. Moim zdaniem to bardzo dobrana para :P