WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU, SPEŁNIENIA MARZEŃ
piszesz, że nudno, masz rację. Ja sama ostatnio mało zaglądam bo jakoś czasu nie mam. Ale jak siedziałam tutaj to Ciebie nie było
juz niedługo wiosna mam nadzieję. I znowu zacznie się szaleństwo z zielonymi.
Olu no to już masz, tylko do wiosny trzeba poczekać
Stasiu wzajemnie
Moniko no przed świętami to troszkę mi się pochorowało i troszkę pracy było a teraz ja ja leniuchuję to wszyscy gdzieś zagonieni albo też chorzy
No ale po tych wszystkich świętach wolnym mam nadzieję że wszystko wróci do normy i na forum
To ja jeszcze pokażę w starym roku jak usadowiłam aptenię aby dotrwała tak do wiosny
I jeszcze jak sobie świetnie już radzi rosiczka od Anetki Wreszcie wiem że jej dobrze u mnie bo i jeść zaczęła, dziś zauważyłam na niej 4 ziemórki
Anetko jeszcze raz wielkie a to dla tych co mają dobry wzrok
Też zauważyłam Arletko, że teraz na Forum cicho i spokojnie. Ja też ostatnio rzadziej tu bywam, bo czasu nie starcza.
Fajną krateczkę dałaś Aptenii. Teraz wygodnie poczeka do wiosny.
A wszystkim odwiedzającym mój wątek życzę wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok, aby każdy dzień był lepszy od poprzedniego no i spełnienia marzeń tych zielonych oczywiście Buziaki dla wszystkich nie spijcie się za bardzo aby jutro odwiedzić forum A razem ze mną szczęścia życzy kominiarz z czterolistną koniczynką
Arletko dziękuję
Życzę Ci
by zbliżający się NOWY ROK
przyniósł radość z tego co jest,
nadzieję na to co przed Tobą,
uśmiech i pogodę ducha na każdy
nowy nadchodzący dzień.
Szampańskiej zabawy do świtu. Szczęśliwego Nowego Roku!!!