HALINKO moja nie ma tak dużo żółci za to ma więcej takiego lila-różu To była moja 1 róża zidentyfikowana na Forum . To wszystko zależy od odczynnika w glebie i ilości słońca a jak wiesz u mnie go nie ma za dużo w ogrodzie
WITAJ JADZIU
Kolejne piękne róże w cudownych kolorach. Tulipanki pełne wyglądają ja różyczki.
Tym razem bardzo podoba mi się ta czerwona uncle valter.
Jadziu widzę, że odwiedził Cię Mikołaj, ja byłam niegrzeczna i nie dostałam nic.
Niestety Mikołajowe zajęcie dawno wyszlo z mody ,gdyż dzieci już z tego wyrosły . Miałam trochę prac konserwatorskich przy odzieży młodzieżowej . Tak to już bywa z babciami cóż poradzić .
GRAZYNKO już jestem . Młody zażyczył sobie swetr na gwiazdkę i chyba będę musiała uruchomić swoje ręce inaczej niż na klawiaturze
LUCYNKO cieszę się ,że Ci się podobają mnie również . Gloria to jedna z najlepszych róż w moim odczuciu tak samo ta czerwona . One są bezproblemowe i kwitną cały czas do zimy
KRYSIU lubię tulipanki takie jaie pełne . Wyglądają wtedy jak różyczki . Ta róża jest superowa i kwitnie bezproblemowo do samej zimy . Specjalnie dla Ciebie inne jej ujęcia
HALINKO na niektórych fotkach widać tę żółć . Uwielbiam ją
Ręczne robótki się szykują.....
Złote te rączki naszej Jadzi.
Wszystko potrafi, ścieżkę ułożyć, zagrać, wydziergać......ciekawe jakim talentem nas jeszcze zaskoczysz Jadziu.
Jadziu ja tak wcześniej musiałam bo niestety teraz dopiero łapię oddech po całym dniu.Dla mnie taka pora to wolność na chwilkę .A róże piękne.I co ja czytam ja też dziergam
NELU zobaczę ,bo on ma pomysłów 100 na sekundę ,ale 2 tygodnie tyle starczy . Taki jak na mnie
MARZANKO dziwię sie ,że w ogóle łapiesz jeszcze oddech na forum po całym dniu pracy . Wiesz to chyba wszystkie tak mamy ,że lubimy trochę rączkami przebierać .
GRAŻYNKO wszystko po trochu nawet masarstwem sie zajmuję przecież wiesz ,że my kobiety pracujące i żadnej pracy sie nie boimy
ZYTKO niestety inne wydatki były wiec prezenty beda dopiero na swięta ,ale takie symboliczne
KRYSIU ale najważniejszy fakt ,że rośnie sobie zdrowo . Te sa jednymi z pierwszych ,które kupiłam Gloria ,Burgund i żółta Fresja mają już w przyszłym roku 6 lat czyli staruszki
Jadziu,
Pilgrimek uroczy! ale tez ciekawe liliowce u ciebie Ten pastelowy taki delikatny!
Czytałam u Bogusi, że kosztowałaś niemiecką wersję śmietanowca ;) i jak, fajny?
Ja zrobiłam tez z rodzynkami i wyszedł super!