Moje roślinki domowe - sylvia_sirena

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje roślinki domowe - sylvia_sirena

Post »

Filifionka pisze: Idąc za twoją radą postaram się założyć własny wątek i już od razu chciałabym was tam serdecznie zaprosić :wink:
A dziękuję, dziękuję... :tan , na pewno będę u ciebie częstym gościem. Zrobił się tu troszkę u Sylwii bałaganik, może uprzejmy moderator to wykasuje. ;:108
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p
Od: 23 lis 2009, o 11:52

Post »

:wit
Dziękuje wszystkim za pomoć może teraz Filifionka utworzy własny wątek i będziemy go oglądać mnie tu często nie ma bo pracuje w głupich godzinach teraz i nie zwracam na to uwagi raz tylko zauwarzyłam ze przeniusł się tu wątek działkowy ,albo ja się pomyliłam .
Zeniu hibiskus jest twój chyba tylko sobie kawałek gałązki urwe bym miała małego tylko musimy się spotkać. A i musisz mi napisać jeszcze raz swój numer lub wysłać sms bo wszystkie numery przepadły wraz z telefonem .
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwio...na hibiskusa cieszę się jak nie wiem co. :heja . Tylko czy wypada mnie całego.. ;:7 . To raczej mnie ukorzeń gałązkę, mnie to nie wychodzi. :wink: . Także pogubiłam numery ale to nie problem. Dogadamy się na PW...bardzo bym chciała się z tobą spotkać przy ;:40 i popeplać o naszych działkowych i domowych a to temat rzeka... :;230 . Jak co to pisz...kiedy ci będzie pasować. :?:
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

sylvia_sirena pisze:mnie tu często nie ma
Oj ja widzę że wcale cię nie ma.... :;230 . Wątek kurzem zarasta a ty co.... ;:125 . Jak się mają twoje fuksje w domu :?: . Kupiłam niedawno na wyprzedaży za 2 zł... :;230 , nie wiem czy uda mi się przezimować ją w domu. Póki co jest na parapecie gdzie nie pozwalam odkręcić kaloryfera. Tylko czy to wystarczy.. ;:224
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

:wit Zeniu
to tak jak u mnie fuksje są w kuchni na parapecie i kaloryfer jest nie włanczany , dziś może pojadę na działkę bo muszę owinąć róże pienną i przywieść piasek do dalii. I muszę tu nadrobić zaległości ,ale wciąż mi brakuje czasu. Wszystko ta jesień. ;:19
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zdjęcia są jak najbardziej tu wskazane... :heja . Ja już roślinki pookrywałam, ale ciągle jeszcze coś mi się przypomina. Tak więc jeszcze pojadę,oby jak najszybciej..póki te zapomniane nie okryte nie zmarzły. Trzymaj kciuki za moją fuksję...na razie jest ok. ;:108
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

No to lecę z zaległościami , storczyki wypuszczają kłącza i pączki , różyczki na razie kwitną trzy na reszcie tylko listki przybywaja , a u reszty tak powoli hibiskus kwitnie na okrądło ale co tu gadac do roboty .
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
nuta23
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pięknie roślinki Tobie rosną. Zazdroszczę Tobie ,ale tak pozytywnie, różyczek u mnie przędziorki je zjadały w ekspresowym tempie. Storczyk i Grudnik ślicznie kwitną
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Jakim cudem kwitną Ci różyczki w domu :shock: tego chyba nigdy nie pojmę :oops:
Nieraz skusiłam się na jakąś miniaturową piękność i zawsze kończyło się, tak samo...ostatnią przycięłam i posadziłam do gruntu.
Zobaczymy, co z tego wyniknie.
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piękne różyczki , tylko nie wiem dlaczego one nie na działce. ;:224 . Reszta kwiatków także bardzo ładna. Grudnik bardzo ładnie kwitnie a kohleria widzę sporo ci podrosła. ;:108 Ciekawe kiedy zakwitnie. :?:
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

Zeniu na działce nie są bo je dopiero niedawno kupiłam i by mi zmarzły tak jak te z tam tego roku
i zastanawiam się czy jak mam teraz takie duże parapety na zewnącz po ocieplaniu czy ich tam nie trzymać .
Dziękuje reszcie za pochwały a teraz kilka nowości tz. oczywiście z lidla hiacynt ma być biały , i hibiskus ale nie wiem koloru bo ma pęczki będzie dla mamyale wziełam sobie jedną odnogę i oczywiście moje ślicznotki różyczki .
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
nuta23
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2010, o 13:53

Post »

Grudnik i Róże przepiękne. Hibek na pewno się spodoba.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

Witam a teraz pokaze wam hibiskusika dla mamy oczywiście były trzy odnogi i jedna już należy do mnie i oczywiście różyczkę ,która się pięknie rozwineła .
Obrazek Obrazek
A to moje.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piękny kwitnący hibiskus..podzieliłaś się nim z mamą, bądź mama z tobą. :;230 . Ja dalej nie mam ani jednego choć kiedyś kupiłam i odszedł. ;:170 . Od tego czau coś boję się tych kwiatków, choć bardzo mi się podobają. Różyczka ładny ma kolorek ;:138
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Bardzo ładny kolorek ma ten Hibuś ;:138
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”