Mireczko piękne hosty i w dodatku znasz nazwy, ja swoich host nie znam ani jednej.
W dodatku, co ważne nie masz ślimaków, podobnie jak ja, gdyż w końcu hosty są ozdobne przede wszystkim z liści.
Oj, najważniejsze, że osiemnastkowi goście do ogrodu się nie wdarli i strat tam nie poczynili Szczęście, że dziecię w listopadzie narodzone, bo jakby tak w miesiącach letnich...Dale stratować by mogli A wtedy już ta osiemnastka nie byłaby dla nich miłym wspomnieniem
Tajeczko ślimaki były oczywiście ale jakoś tak te akurat hosty zostały łaskawie potraktowane. Ja lubie wiedziec co mam więc staram sie znać odmiany posiadanych host , żurawek , dali itp
Oczywiście mam to pozapisywane bo pamięć doskonała tyle , że krótka
Marto tym razem dobrze wyszło ale nastepne dziecię rodzone w sierpniu było nie było środek sezonu daliowego ......................... mam trzy lata na planowanie
Mireczko, coś takiego przeżyć - szacun Trzy lata to dużo, można jakieś ogrodzenia do tego czasu ( przenośne) skombinować
W każdym razie spokoju na dalsza część imprezy
Eeeeeeeee chyba nie było tragicznie jak jeszcze możesz pisać Wszystkiego naj złóż dorosłemu człowiekowi i żeby mu dowód osobisty jak woda sodowa do głowy nie strzeliła
Mireczko piękne kępy irysów, takie dorodne i zdrowiutkie, a te bordo- wspaniałe.
Myślałam, że będę pierwsza i odgadnę, że to orlik, ale się zagapiłam.
Pierwsze u Ciebie takiego zobaczyłam.
Mireczko naprawdę piękne Ty to naprawdę jesteś czarodziejką że tyle pięknych roślin zebrałaś na takiej powierzchni.
Muszę się pochwalić poznałam Ige dostałam żurawkę tak ze kolekcja rozpoczęta
Bardzo ładnie wygląda orlik na tle funkii.A ja orliki mam tylko ciemne,granatowe i coś trzeba z tym zrobić.Irysów trochę posadziłem bo je na nowo odkryłem.