Moje storczykowe skarby

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nieinna
200p
200p
Od: 9 wrz 2010, o 15:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje storczykowe skarby

Post »

Oj tak Iwonko, brzydal z niego jakich mało :;230 :;230 :;230

Lauro, to będę czychać na fotorelację u Ciebie a Pan Mąż faktycznie jest Skarbem, nigdy nie odmawia mi tych kwiatów, nawet jak sama waham się czy wziąć jakiegoś, czy może zaoszczędzić i wyjść ze sklepu bez, bierze kwiatki i mówi "Idziemy do kasy!"

Asiu
- okazja bez okazji :;230 stwierdził, że żeby nie było głupio,że bez okazji to będzie to prezent na kolejny 28-y (kolejny miesiąc "chodzenia", będzie jakiś sto dwunasty chyba :;230 :;230 :;230 )
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Awatar użytkownika
Henrykbb
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2010, o 13:07

Post »

Ale wspaniały....mąż. ;:138
Pozdrawiam,Henryk

Moje Storczyki
Awatar użytkownika
lucynaf
1000p
1000p
Od: 30 sty 2011, o 17:49

Post »

Agatko, jak zobaczyłam brzydala to też od razu o Arletce pomyślałam :;230 Piękny, tyle ma kwiatów :shock: Męża masz cudownego :D
Ja wczoraj dostałam takiego jak Twój chory, na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach, walcz o niego :uszy
Co do sabotka, to ja nie wiem co z tym storczykiem jest nie tak :roll: U niektórych rośnie bez problemów, a inni ciągle mają z nim kłopoty. Ja mam jednego i więcej na pewno nie będę miała, po zakupie zaczęły mu rosnąć dwie rozetki, a po pewnym czasie stanął ich rozwój i tak jest kilka miesięcy ani listka, ani korzonka :(
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:shock: Ale prezent od M....Jest niesamowity, aż mi mowę zabrało... :;230
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
kasia74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2010, o 23:15

Post »

Piękny ten nowy storczyk i jak dużo ma kwiatów, gratuluję takiego wspaniałego męża.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Okaz wspaniały ;:138 normalnie do podziwiania i zakochania storczyś , ależ Twój M ma dobry gust ;:108
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

;:224 nie wiem czego bardziej ci gratulować prezentu czy męża :;230 obydwaj wspaniali ;:108
Ja nie mam ani jednego sabotka, ale i tak twojemu życzę powrotu do zdrowia :uszy
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
marwes
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2010, o 09:50

Post »

Agatko, ale ładny ''centuś'' doszedł Tobie do kolekcji i jeszcze od męża ...,to dopiero gratka :!:
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

lucynaf pisze:Agatko, jak zobaczyłam brzydala to też od razu o Arletce pomyślałam :;230
:;230 no i ściągnęłaś mnie tu myślami :;230

Agatko wspaniały prezent od męża ;:180 ;:138
Awatar użytkownika
Venus9
1000p
1000p
Od: 31 paź 2010, o 20:30

Post »

Petra pisze:Wreszcie i do Ciebie zawitał brzydal, tylko patrzeć jak Arletka wyczuje pismo nosem i przybiegnie podziwiać tego brzydala którego Ona niestety jeszcze nie posiada, z drugiej strony to ja nie wiem po co Jej taka paskuda ;:224 :;230

a tak na poważnie CUDNY ;:138

Ale się ubawiłam Iwonko faktycznie Agatka dorwała brzydala :;230 :;230 i myślę, że nie tylko Arletka miałaby na niego ochotę ;:224 ;:224

Agatko trzymam kciuki za reanimki ;:4
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Awatar użytkownika
sama
500p
500p
Od: 28 lut 2011, o 15:10

Post »

Obrazek

Cudny jest :D :D :D
Awatar użytkownika
Mala_MI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2008, o 14:23
Kontakt:

Post »

Cudny jest!! Ale macie fajnie z tymi Mężami. Ten mój chłop nie chce mnie już nawet do działów ogrodniczych wpuszczać :;230
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Awatar użytkownika
nieinna
200p
200p

Post »

Ale się nachwaliliście tego mojego Męża :roll: Muszę mu koniecznie przeczytać na zachętę dla następnych "razów" :;230

Henryku, Lucynko, Justynko(justus27), Kasiu(kasia74), Celinko, Ewo, Marku, Arletko, Julitko, Moniko, Justynko(Mala_MI), dziękuje Wam bardzo za tak miłe słowa, za wszystkie kciuki i pochwały ;:196 ;:167

Ciebie Rysiu witam szczególnie, bo po raz pierwszy u mnie, dziękuje za miłe słowa również i zapraszam częściej :)

A kwiatek na wszelki wypadek jest schowany głęboko w mieszkaniu, z dala od okien przez które go widać...żebyście mi go przypadkiem nie wypatrzyły i nie podprowadziły.... :;230 ;:108
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Awatar użytkownika
Merghen
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2010, o 09:09
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agatko, schowaj go dobrze, sama też bym się nim zaopiekowała (mam na myśli 'Brzydala', męża mam prawie jak Twój, może nie przynosi kwiatów ale nie blokuje mi drzwi do ogrodniczych, twierdzi,że woli widzieć moją uśmiechniętą japkę. Kupować się boi gdyż nie wie którego koloru jeszcze nie mam a i tak zawsze razem robimy zakupy)
Życzę powodzenia w reanimacji sabotka. Mój już niestety przekwitł i teraz czekam na nową rozetę ale na razie pozwolę mu troszkę odpocząć, w końcu dopiero tydzień temu zasuszył kwiatuszka - 2 m-ce kwitnienia to w/g mnie wyczyn :D
Awatar użytkownika
nieinna
200p
200p

Post »

Małgosiu, mój mąż też często już nie wie, które mam a których nie, dlatego dzień wcześniej chodził i podpytywał, ale zna też bardzo dobrze mój gust i wie co mi się będzie podobać. A najczęściej tez kupujemy razem, dokładnie tak jak u Was ;:108 Dziękuję za kciuki ;:196

Dziś trochę inne zdjęcia, leżą już sobie od jakiegoś czasu u mnie w folderze (w międzyczasie kwiatek już dawno otworzył wszystkie pąki) i osiada na nich kurz - więc publikuję :wink:

Sesja pt. "Perłowe inspiracje Roxanne"

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Poza tym dłużna jestem Wam relację z tego, co się aktualnie dzieje na parapetach - a trochę się dzieje, mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu uda mi się to zrobić ;:224
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”