Ogród Marii Michalskiej
Re: Ogród Marii Michalskiej
Zeniu podzielam Twoje zdanie jak jak fajnie że można z mądrymi osobami porozmawiać 

drodzy forumowicze czy u Was też tak sucho ??????????????
U mnie skała
, nie padało od 1,5 miesiąca!

Nie powiedziała bym, że u mnie jest sucho.
- sangwinaria
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
twój ogródek jest taki milutki
U mnie nie jest sucho. Jelenia Góra w tym roku ma dobrze

b Cię proszę napisz mi coś o tej misternej roślinie sangwinaria na biało kwitnąca /cebulki, kłącza ??????/czy to też roślinka u Ciebie handlowa???????/
sangwinaria to do Ciebie skierowałam poprzednie pytanie. Postaram się przeglądnąć Twoje strony bo to raj na ziemi. Chyba w raju nie ma tyle piękności co u Ciebie.
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Witaj Marysiu

W końcu miałam trochę czasu żeby wpaść z rewizytą ina spokojnie przejść się po Twoim ogrodzie

Piękne róże i piwonie i hosty i clematisy - to też i moi ulubieńcy

Bardzo mi się spodobała ta biało - zielona funkia - zresztą mam słabośc do biało zielonych

Znasz jej nazwę ? Cudna jest

wybacz ale nazwy nie znam ale sadzonkę osobną w gruncie zachomikowałam.Jeżeli pojawi się u mnie troszeczkę wilgoci to mogę zrobić przesyłkę pozdrawiam 

- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Masz sadzoneczkę ???? Bosko by byłoMichalska pisze:wybacz ale nazwy nie znam ale sadzonkę osobną w gruncie zachomikowałam.Jeżeli pojawi się u mnie troszeczkę wilgoci to mogę zrobić przesyłkę pozdrawiam

Marysiu, wpisałam w moim wątku, ale przecież prościej u Ciebie
, poszukiwana róża jest tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0

bardzo dziękuję moja imienniczko 
tak tylko chwilę muszę pomyszkować !!!!!!!!!!!!

tak tylko chwilę muszę pomyszkować !!!!!!!!!!!!

drodzy forumowicze !!!!!!!!! radość spadła z nieba troszeczkę. wczoraj leciał z nieba kapuśniaczek. ale mimo tego pracowałam na działce. zrywałam pędy ozdobnej dyni nie ciekawe egzemplarze urosły. w sprzedaży pojawiło się mnóstwo dziwacznych dyni ładniejszych od moich. pozdrawiam wszystkich do pracy już tej jesieni 

witaj Agato !!!! jaka decyzja odnośnie hosty.????????. czy masz rozchodnik okazały ciemno czerwony??????