Róże gagawi
-
- 100p
- Od: 23 sty 2011, o 10:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Róże gagawi
O matko kochana ,to nie ludzkie jest An-ko żeby takie rzeczy pokazywać ,a może ludzkie zresztą .Moje chciejstwo tak się kumuluje ,że wybuchnę jeżeli czegoś nie kupię nad tym morzem.Czemu gospodyni siedzi w jajach ?czy nie powinna raczej na jajach ,zresztą nie wiem co powinna tylko tak mi się nasunęło
Aniu kliknij na jej blog i zobaczysz czemu w a nie na 
Grażynko dopiero teraz doceniam te delikatne konwalie.Miałaś rację komplet jest bardzo ładny ale ten różany dalej zapiera mi dech. Już szykuję miejsce dla wyeksponowania jaja,które mi obiecałaś.

Grażynko dopiero teraz doceniam te delikatne konwalie.Miałaś rację komplet jest bardzo ładny ale ten różany dalej zapiera mi dech. Już szykuję miejsce dla wyeksponowania jaja,które mi obiecałaś.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
Jestem na etapie tworzenia, głównym towarzystwem dla moich róż jest lawenda. Patkazo, w czerwcu będę na bieżąco wklejać fotki.patkaza pisze:a mogłabym skromnie poprosić o zdjęcia rabatek
jak wyglądają razem z innymi roślinami twoje różane piękności?
- gagawi
Mój edenek przemarzłAnnes 77 pisze:Hej:) Napisałaś,że Twoją miłością jest Abrahamek...moją Edenka,ale czekam aż mój w tym roku się pokaże w całej krasie.Zapach ma cudowny,tylko żeby zrobić mu fotkę muszę łepek mu podniesć.Możliwe,że moj jest jeszcze młodziutki.Posadziłam go latem 2010.

- gagawi
Haha, siedzę w jajach non stop, bez wytchnienia, no może łapię oddech oglądając podrzucone przez An-kę linkianna63 pisze:O matko kochana ,to nie ludzkie jest An-ko żeby takie rzeczy pokazywać ,a może ludzkie zresztą .Moje chciejstwo tak się kumuluje ,że wybuchnę jeżeli czegoś nie kupię nad tym morzem.Czemu gospodyni siedzi w jajach ?czy nie powinna raczej na jajach ,zresztą nie wiem co powinna tylko tak mi się nasunęło

- gagawi
An-ka - konwalie są zdecydowanie de best...zaraz po różach
Jajco ma już zawieszkę 

-
- 100p
No tak teraz rozumiem ,to takie lekkie szaleństwo jest. Powinnam Cię zatem z kimś poznać .No i co póżniej z tymi jajami robisz jak już sobie w nich posiedzisz?
- gagawi
Aniu - do obdarowania jest więcej osób, niż moje możliwości produkcyjne...jak wyjdę z jednych, zaraz włażę w następne
- obecnie uczę się reliefów.

-
- 100p
Teraz sobie spokojnie wszystko obejrzałam
pełna podziwu jestem . 

- asia0809
- 1000p
- Od: 27 lut 2007, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Byłam u Ciebie w jajach.
Nie mogę się napatrzeć, takie cudne.
Masz prawdziwy dar Grażynko
.
O różach nie wspomnę
.
Nie mogę się napatrzeć, takie cudne.
Masz prawdziwy dar Grażynko

O różach nie wspomnę

- gagawi
Asiu, Aniu -
, dziękuję, i cieszę się, że się Wam podobają
Aniu - a z kimże to chcesz mnie zapoznać???- ciekawość mnie zżera...

Aniu - a z kimże to chcesz mnie zapoznać???- ciekawość mnie zżera...
-
- 100p
Mam znajomą ,która chętnie dzieli się swoimi umiejętnościami a ponieważ do niedawna właśnie decup ją interesował więc wiedzy i umiejętności ma dużo.Zresztą zaraz okazać się może ,że znasz Rudą.Teraz poznaje tajniki biżuterii tworzenia(i oczywiście pisząc tworzenia nie mam na myśli nanizywania koralików jeden za drugim) .Jak coś ją zainteresuje to się bardzo profesjonalnie tym zajmować zaczyna .No i to by było na tyle .
Nie wiem czy ten link w blogu się otworzy czy też trzeba go podkreślić myszą i kliknąć.
Chciałam uwypuklić stwierdzenie,że Kobieta jest różą a róża kobietą takim oto obrazem.
http://www.lovesemporium.com/detail.php?prodid=5835
Kliknij na Royo a potem na obraz i otworzy sie galeria.I tak po kolei z marginesu po lewej stronie.
Chciałam uwypuklić stwierdzenie,że Kobieta jest różą a róża kobietą takim oto obrazem.
http://www.lovesemporium.com/detail.php?prodid=5835
Kliknij na Royo a potem na obraz i otworzy sie galeria.I tak po kolei z marginesu po lewej stronie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- gagawi
Aniu, tak się zastanawiam...jedną Rudą znam z gimpla, ale nie wiem, czy o tą akurat chodzi...Chętnie ją poznam, jeśli możesz, to wrzuć jakieś namiary- jej bloga, czy pracownię...
Mammmo....ale stronkę znalazłaś...nie wiem czy do komentarzy da się wstawić linka, chyba tak...

Mammmo....ale stronkę znalazłaś...nie wiem czy do komentarzy da się wstawić linka, chyba tak...
-
- 100p
Znasz perfumerię na Chrobrego ,tam moja Ruda jest.(ale raczej nie sądzę aby bloga miała)
Piękne rzeczy z tej stronki co mammmo przesłało ,zadziwiać mnie nie przestaje jak piękne rzeczy ludzie tworzą ...zresztą ogrodu tworzenie to też piękna tworzenie jest
Piękne rzeczy z tej stronki co mammmo przesłało ,zadziwiać mnie nie przestaje jak piękne rzeczy ludzie tworzą ...zresztą ogrodu tworzenie to też piękna tworzenie jest