Moje parapety.

Zablokowany
grapesz
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 4 mar 2010, o 16:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje parapety.

Post »

Chodujesz te storczyki? Ja nie mam o tym zielonego pojęcia. Storczyki są piękne i wiem, że wymagają specjalnej troski. :D
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 14 sty 2009, o 18:33

Post »

Grażynko miło mi Cię gościć w moich skromnych progach ;:196 Tak utalentowana osoba jak Ty docenia moja pracę storczykową - to dla mnie zaszczyt :D
Pozdrawiam Cię i Twojego męża serdecznie.
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Mimo,że ostatnio dni są słoneczne i już dość długie,moje dwa uparciuchy nadal śpią w najlepsze.Ale u Vand się ruszyło: nowe listki sie pokazują i korzonki też :heja Nadzieja,że dorosła vandzia pokaże swe piękno,zwiększyła się.Cattleykom rosną nowe pędziki - więc i tutaj pojawia się nadzieja.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażyna Widera pisze:Mimo,że ostatnio dni są słoneczne i już dość długie,moje dwa uparciuchy nadal śpią w najlepsze
Grażynko moje też śpią:( 6 wyniosłam do pomieszczenia gdzie ciągle tylko 18 stopni może to coś da, miesiąc niech tam siedzą :twisted:
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Masz racje Celinko.Tylko ten sen coś u moich zbyt długo trwa.Stoją przy rozszczelnionym oknie,były przesuszone,i nic.Może je postraszę,z jakiej wysokości spadną i się ockną :D
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40

Post »

Grażynko - ja tu do Ciebie często zaglądam -słusznie wszyscy zachwycają się tym żółtym cudem- podziwiam co nowego. I trochę się poduczam- dostałam niedawno pierwszego storczyka :!: , nie chciałabym go stracić przez złą pielęgnację :wink:
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2009, o 07:56

Post »

Grażynko, ten żółty w sam raz na wielkanoc ;:138 ;:138
A moim dwóm bidnym phalkom wychodzą nowe listki i korzonki, to chyba dobrze? Juz maja bardzo długą przerwę w kwitnieniu :( Postawiłam je na oknie w łazience, bo tam wilgotno i ciepło, ale okno od północy, może mają za mało światła?
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

Grażynko to tak jak z ludżmi NIE WIDAĆ ,A SŁYCHAĆ(jak to mój mąż na mnie mówi) Twój kwiatek pewnie w zamyśle też miał MIMO ,ŻE JESTEM TAKI MAŁY TO JEDNAK WIEKI JESTEM ;:138 Śliczny cudaczek.
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Bardzo się cieszę - tylu gości mnie odwiedziło - Reva,Zielona_Ania,Andzia1,PESTKA serdecznie dziękuje ;:196 Mały storczyk otworzył trzeci kwiatek :D ,muszę mu zrobić nową sesję zdjęciową.W sumie to kwitną mi same żółte ( w przewadze) a na osłodę tylko 1 różowy i 1 biały.A i tak roświetlają cały parapet :D .
Celinko dobrze,że są juz u Ciebie,na pewno fachowo sie nimi zajmiesz :wit
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażyna Widera pisze:Celinko dobrze,że są już u Ciebie,na pewno fachowo sie nimi zajmiesz
kurcze super test przede mną już się boję ;:223
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Celinko nie możesz się bać tylko działać :D Będzie dobrze,codziennie cieplej,codziennie chociaż trochę słoneczka - to elementy działające na korzyść.
trzymam kciuki :wit
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Siedzą w akwarium na oknie południowym , jedne w sphagnum drugie w wodzie z kamykami. Teraz przyszło mi czekać a to jedyna rzecz co jest dla mnie okropna ;:14
Awatar użytkownika
Art
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sie 2007, o 20:04

Post »

Hej, hej dziewczyny :wit Tak sobie czytam Waszą dyskusję o tych zbyt długo 'uśpionych' i świetnie Was rozumiem.
Też mam takie, do których już straciłam cierpliwość, ale ostatnio sporo poprzesadzałam i tak jakby coś drgnęło.
Po prostu dałam im tym przesadzaniem impuls, że czas już zabrać się do roboty ;:211
Korzenie dostały trochę powietrza, nowe "jedzonko" i....zobaczymy :wink:

A przewaga żółtych kwitnień u Ciebie Grażynko to wspaniały kolor żeby wykurzyć wreszcie tę zimę :D
GrazynaW
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Masz rację Art.nadszedł czas,żeby były co niektore przesadzone.Tylko przesadzania,prawie natychmiastowego wymagają te kwitnące :D .Dosłownie wyłażą z doniczki korzeniami i górą i dołem.W doniczce nie ma nic tylko korzenie :D .Muszę poczekać na konieć kwitnienia i zabrać się do pracy.
Awatar użytkownika
fela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2009, o 17:51

Post »

Możesz wklejać zdjęcia z maminego albo synowego ogródka Grażynko. Tam pewnie masz też dużo ciekawych roślinek do pokazania i dużo swoich osiągnięć. Zwłaszcza latem, chętnie ogląda się zdjęcia z pleneru. A ja, jak pewnie wielu innych, uwielbiam fotografie.
Ogródek Feli
A tu wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”