Kolorowy ogród Geni- cz.8
- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Katarzyna, zapraszam
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sylwek psi ząb ale nie żółty tylko inne kolorki .wiesz zwykłe tulipany ,krokusy to ja u Siebie kupię chodzi mi tylko o jakieś nowości ale masz nr. telefonu to możesz dzwonić jak coś ciekawego będzie . A psi żeby można wysłać w kopercie jaki list priorytet żaden problem .Sylweste pisze:Gieniu Ty dobrze pomyśl, czy właśnie jakiś cebulek Ci u mnie nie poszukaćjak psi ząb będzie to już wiem, ale to co mam tylko to wysyłać
![]()
![]()
no nie wierzę
A zapomniałeś o sośnicy i przylaszczkach pełnych.
Genia

-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Geniu kanny śliczne, no i proszę na ostatniej focie kwiat miłości;D <coś mi się przypomniało> 

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
- 1000p
U nas pod tą nazwą prosperuje;DDD tak się jakoś przyjęło i każdy mówi kwiat miłości;)
ogródeczek
storczyki
storczyki
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Sylwek mój biały agapant w tym roku zastrajkował i wcale nie zakwitł .Sylweste pisze:Gieniu, agapant Twój bardziej pracowity od mojego, bo mój rokrocznie tylko jeden kwiatno ale i tak dumnie prezentuje się na tarasie
![]()
Maniek a Ciebie co zaś wzięłochłopie ja się zaczynam martwić o Ciebie
![]()
W zeszłym roku miał aż 7 kwiatów a ten niebieski 4 .
Co się dziwisz Sylwek,Maniek to młody chłopak więc jeszcze głupoty ma w głowie

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu piękna lilia
kanny prześliczne, ja ich nie sadzę, ale z wielką przyjemnością oglądam w innych ogrodach
Pięknie trzymają Ci się jeszcze hortensje, moje zaczynają już troszkę przebarwiać się jesiennie. Dzwoneczek super
Całe szczęście, że nie doszło do nawałnicy i Twój piękny ogródek nie ucierpial

Całe szczęście, że nie doszło do nawałnicy i Twój piękny ogródek nie ucierpial

-
- 1000p
hehehe no właśnie Sylwek trzeba się zachowywać na swoje lataCo się dziwisz Sylwek,Maniek to młody chłopak więc jeszcze głupoty ma w głowie

Geniu białego jeszcze nie widziałem
ogródeczek
storczyki
storczyki