W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)
Egzaminowe fotki zrobione przez Marka Dudę ze Szkoły Pastel
No wreszcie Instruktor na mnie patrzy i robi fotki - jestem GWIAZDĄ

No to zdecyduj się wreszcie, mam to brać czy nie

Jeśli myślisz, że już nie ciągnę na smyczy to się mylisz :P Zmęczyłam się tym pozowaniem i nie mam siły ciągnąć

Biegnę do Ciebie! Tzn lecę po ciasteczko

Niebieskie trzeba dotknąć noskiem, a będzie klik i CIASTECZKO

No wreszcie Instruktor na mnie patrzy i robi fotki - jestem GWIAZDĄ

No to zdecyduj się wreszcie, mam to brać czy nie

Jeśli myślisz, że już nie ciągnę na smyczy to się mylisz :P Zmęczyłam się tym pozowaniem i nie mam siły ciągnąć

Biegnę do Ciebie! Tzn lecę po ciasteczko

Niebieskie trzeba dotknąć noskiem, a będzie klik i CIASTECZKO

- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Całuski dla Pandy Od Sisi
widze że fajną zabawe macie
Nie ma to jak uśmiech na ustach właściciela i psa 

Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
Miałyśmy zabawę, fotki są z egzaminu
Panda duża?
eee... to taki kurdupel, troszkę futra i kości
Teraz obie odpoczywamy, kliker też odpoczywa w szufladzie a za jakiś czas rozpoczynamy następny kurs
Jesteśmy kursoholikami
Przez wakacje planuję zrobić większość z tej listy --> http://www.psiesztuczki.pl/sztuczka/lista/
Zamówiłam książkę 101 Psich Sztuczekpodobno jest SUPER
Jeśli nie zrobimy kariery w dogoterapii to przynajmniej do cyrku się nadamy

Panda duża?

Teraz obie odpoczywamy, kliker też odpoczywa w szufladzie a za jakiś czas rozpoczynamy następny kurs

Przez wakacje planuję zrobić większość z tej listy --> http://www.psiesztuczki.pl/sztuczka/lista/
Zamówiłam książkę 101 Psich Sztuczekpodobno jest SUPER
Jeśli nie zrobimy kariery w dogoterapii to przynajmniej do cyrku się nadamy

Dorka świetna relacja
Brawa dla Pańci i Pandziska
a my wróciliśmy z wakacji i Kefirek miał na nas focha, najpierw była radość, a potem ostentacyjnie nas olewał
nawet zabawka Świnka Chrumka nie sprawiła mu radości
ale po kilku godzinach zmienił zdanie i wszystko wróciło do normy
Głaski i mizianka dla sierściuchów

a my wróciliśmy z wakacji i Kefirek miał na nas focha, najpierw była radość, a potem ostentacyjnie nas olewał

Głaski i mizianka dla sierściuchów
U nas też nie było, ale... już jest, bo...treissi pisze:Sama chętnie bym na taki poszła z moim maluchem, ale u nas w pobliżu nie ma żadnych kursów
Poszukałam w okolicy (bardzo dalszej) szkoły z elastycznymi i przedsiębiorczymi właścicielami, zapytałam, czy jeśli bym pomogła w organizacji to zdecydowaliby się zrobić u nas szkolenie

Problem był tylko z miejscem. To dziwne, bo wszystkie szkoły narzekają na brak funduszy, a jak ktoś wychodzi do nich z propozycją wypożyczenia kawałka holu, placu przed szkołą, boiska to słyszy "nie ma takiej opcji"

Danuś, Aniu, Panda miała (mam nadzieję,ze to już przeszłość) to samo

Wiem, że długa ta lista

Soniu, byliście na urlopie bez Kefira i jeszcze się dziwicie, że pies się obraził?

Co by nie było tak słodko, że Panda to mądry i idealny pies to...
Dziś Pandzisz został miss skunksów...
Poszliśmy w odwiedziny do Fafika (małe, czarne i kochane kundlątko) Oba burki brykały i dokazywały Nagle z oczu zniknęły, więc za nimi na tył domu a tam... Stała stara wanna wypełniona wodą i ściętymi pokrzywami - czyli cuchnąca gnojówka do podlewania pomidorów!!! A Pandzia siedzi tzn leży sobie szczęśliwa w tej wannie z uśmiechem od jednego kłapciatego ucha do drugiego

Qrczę, muszę jednak nosić ze sobą aparat

Wiem , jak to jest ze smierdzielami - Rocky mi się kiedyś wykapał w gnojówce u wujka (kaczek gonił) - spłukałam wodą, ale nadal śmierdział i jeszcze 75 km musiliśmy z nim w aucie siedzieć :x
Layla nawet za jedzenie niechętnie się uczy, nawet nie moge powiedzieć, że jest tępa - po prostu jest strasznie uparta. Mnie to i tak słucha i dużo rozumie, ale męża w ogóle nie słucha, kocha go , szaleje za nim, ale jak coś od niej chce, to głuchnie momentalnie, małpa mała
Choć w sumie to jego wina,
Layla nawet za jedzenie niechętnie się uczy, nawet nie moge powiedzieć, że jest tępa - po prostu jest strasznie uparta. Mnie to i tak słucha i dużo rozumie, ale męża w ogóle nie słucha, kocha go , szaleje za nim, ale jak coś od niej chce, to głuchnie momentalnie, małpa mała

Dorka brawa dla Pandzi!!! fotogeniczna bestyjka:-) i jaka madra! I brawa dla Ciebie za swietne pomysly! Z tego kursu Dzięki Tobie skorzystalo na pewno sporo osob!
Ja sie zastanawiam od kiedy mozna by zaprowadzic psa do psiej szkoly. Sa takie u nas.. ale pewnie moj musi jeszcze troche poczekac.
Bylismy z Pepe pierwszy raz u moich rodzicow. Milosc od pierwszego wejrzenia, babcia do przytulania dziadzius do zabawy. Pepe byl zachwycony:-) my zreszta tez:-)
Ja sie zastanawiam od kiedy mozna by zaprowadzic psa do psiej szkoly. Sa takie u nas.. ale pewnie moj musi jeszcze troche poczekac.
Bylismy z Pepe pierwszy raz u moich rodzicow. Milosc od pierwszego wejrzenia, babcia do przytulania dziadzius do zabawy. Pepe byl zachwycony:-) my zreszta tez:-)