W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Przesłodki maluszek :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Egzaminowe fotki zrobione przez Marka Dudę ze Szkoły Pastel

No wreszcie Instruktor na mnie patrzy i robi fotki - jestem GWIAZDĄ :uszy
Obrazek

No to zdecyduj się wreszcie, mam to brać czy nie :roll:
Obrazek

Jeśli myślisz, że już nie ciągnę na smyczy to się mylisz :P Zmęczyłam się tym pozowaniem i nie mam siły ciągnąć :lol:
Obrazek

Biegnę do Ciebie! Tzn lecę po ciasteczko :twisted:
Obrazek

Niebieskie trzeba dotknąć noskiem, a będzie klik i CIASTECZKO :tan
Obrazek
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

no Pandzior pierwsza klasa...

a i jakaś mi ta okolica hi hi hi znajoma... :lol:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Piekne fotki, dumna Pani i jej mądry pies :lol: tylko pozazdrościć.
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale super foteczki. Pandzia jest już strasznie duża!
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
iwika
500p
500p
Od: 17 paź 2006, o 14:08
Kontakt:

Post »

Całuski dla Pandy Od Sisi :D widze że fajną zabawe macie :wink: Nie ma to jak uśmiech na ustach właściciela i psa :wink:
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Miałyśmy zabawę, fotki są z egzaminu :wink:
Panda duża? :shock: eee... to taki kurdupel, troszkę futra i kości :lol:
Teraz obie odpoczywamy, kliker też odpoczywa w szufladzie a za jakiś czas rozpoczynamy następny kurs :lol: Jesteśmy kursoholikami :lol:

Przez wakacje planuję zrobić większość z tej listy --> http://www.psiesztuczki.pl/sztuczka/lista/
Zamówiłam książkę 101 Psich Sztuczekpodobno jest SUPER
Jeśli nie zrobimy kariery w dogoterapii to przynajmniej do cyrku się nadamy :;230
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko macie super plany. Zazdroszczę Wam takich kursików. Sama chętnie bym na taki poszła z moim maluchem, ale u nas w pobliżu nie ma żadnych kursów :(
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Dorka świetna relacja ;:177 Brawa dla Pańci i Pandziska ;:333

a my wróciliśmy z wakacji i Kefirek miał na nas focha, najpierw była radość, a potem ostentacyjnie nas olewał ;:224 nawet zabawka Świnka Chrumka nie sprawiła mu radości ;:185 ale po kilku godzinach zmienił zdanie i wszystko wróciło do normy

Głaski i mizianka dla sierściuchów
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Dorka gratuluję :!: Brawo.Ale mądra psinka z Twojej Pandzi :shock: Ta lista sztuczek jest strasznie długa...a moje łobuzy jak osły uparte :lol: Potrafią pare sztuczek ale robią jak im się chce,nie na zawołanie..nawet smakołyk nie pomaga :lol: Jak nie chce to nie i już :!: :lol:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Jak Panda nauczy się wszystkich sztuczek w wakacje to normalnie na nobla zasłużyła, mój oportunista w ogóle nie chce ćwiczyć, i udaje, że nic nie umie.
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

treissi pisze:Sama chętnie bym na taki poszła z moim maluchem, ale u nas w pobliżu nie ma żadnych kursów :(
U nas też nie było, ale... już jest, bo...
Poszukałam w okolicy (bardzo dalszej) szkoły z elastycznymi i przedsiębiorczymi właścicielami, zapytałam, czy jeśli bym pomogła w organizacji to zdecydowaliby się zrobić u nas szkolenie :wink:
Problem był tylko z miejscem. To dziwne, bo wszystkie szkoły narzekają na brak funduszy, a jak ktoś wychodzi do nich z propozycją wypożyczenia kawałka holu, placu przed szkołą, boiska to słyszy "nie ma takiej opcji" :roll: W rezultacie udało się wyżebrać kawałek placu :wink: Szkoła ma własne plakaty i ulotki, więc tylko poroznosiłam gdzie trzeba (sklepy zoologiczne, przychodnie wet i salony psiego fryzjerstwa) do tego jeszcze artykuły w lokalnej prasie o zaletach szkolenia i stało się - kurs się odbył, a ja miałam bardzo duuuuużą zniżkę :tan

Danuś, Aniu, Panda miała (mam nadzieję,ze to już przeszłość) to samo :lol: U nas pomogła większa motywacja do pracy czyli "nic za darmo" Jeśli Panda nie chciała uczyć się to nie dostawała jeść, bo mogła dostać jedzenie tylko z ręki i tylko jako nagrodę. Spokojnie nie była głodzona :lol: Ona tylko nie była obżarta, bo przecież żaden pies nie jest na tyle głupi by popełnić samobójstwo przez głodówkę. Super motywatorem okazała się suszona wątróbka i takie paskudztwo jak Frolic (każdy krążek podzielony na 8 ). Tego Frolica to nawet nie zużyłam w całości przez te 2 m-ce kursu, to chyba najtańsza i najwspanialsza nagroda dla mojego burka :lol:

Wiem, że długa ta lista :( Część mamy zrobione, tylko wymaga doszlifowania np. "zdechły pies" przejawia skłonności do merdania ogonem, cześć rozpoczęte. Przynajmniej będziemy się dobrze bawić :wink: Lepsze to niż patrzenie na znudzonego psa i opierdzielanie go za to, że z nudów zjadł książkę (Panda ma jedną na sumieniu)

Soniu, byliście na urlopie bez Kefira i jeszcze się dziwicie, że pies się obraził? :twisted: haha

Co by nie było tak słodko, że Panda to mądry i idealny pies to...
Dziś Pandzisz został miss skunksów...
Poszliśmy w odwiedziny do Fafika (małe, czarne i kochane kundlątko) Oba burki brykały i dokazywały Nagle z oczu zniknęły, więc za nimi na tył domu a tam... Stała stara wanna wypełniona wodą i ściętymi pokrzywami - czyli cuchnąca gnojówka do podlewania pomidorów!!! A Pandzia siedzi tzn leży sobie szczęśliwa w tej wannie z uśmiechem od jednego kłapciatego ucha do drugiego :D Zrobiłyśmy jej prysznic z węża ogrodowego, ale wiele to nie pomogło
Qrczę, muszę jednak nosić ze sobą aparat
:wink:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Wiem , jak to jest ze smierdzielami - Rocky mi się kiedyś wykapał w gnojówce u wujka (kaczek gonił) - spłukałam wodą, ale nadal śmierdział i jeszcze 75 km musiliśmy z nim w aucie siedzieć :x
Layla nawet za jedzenie niechętnie się uczy, nawet nie moge powiedzieć, że jest tępa - po prostu jest strasznie uparta. Mnie to i tak słucha i dużo rozumie, ale męża w ogóle nie słucha, kocha go , szaleje za nim, ale jak coś od niej chce, to głuchnie momentalnie, małpa mała :lol: Choć w sumie to jego wina,
Awatar użytkownika
ihasia
500p
500p
Od: 19 maja 2008, o 10:27

Post »

Dorka brawa dla Pandzi!!! fotogeniczna bestyjka:-) i jaka madra! I brawa dla Ciebie za swietne pomysly! Z tego kursu Dzięki Tobie skorzystalo na pewno sporo osob!
Ja sie zastanawiam od kiedy mozna by zaprowadzic psa do psiej szkoly. Sa takie u nas.. ale pewnie moj musi jeszcze troche poczekac.
Bylismy z Pepe pierwszy raz u moich rodzicow. Milosc od pierwszego wejrzenia, babcia do przytulania dziadzius do zabawy. Pepe byl zachwycony:-) my zreszta tez:-)
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

To fajnie, że Pepe sie tak ładnie socjalizuje, potem nie będzie problemu, jak będzie w razie czego musiał z kimś zostać. I fotki prosze, takie maluchy szybko rosną, nawet się nie obejrzysz a już wyrośnie Ci dorosły pies :lol:
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”